19

Анонимен

преди 3 години

Малко са данните за скритите последствия на болестта. Сега всеки който е изкарал "лекото грипче" /според Мангъров/ си мисли, че е здрав. Само че една част от оживелите тепърва ще се инвалидизират. Вируса руши мозъка, сърцето, кръвоносните съдове. Поне това вече е проумяно от лекарите. Освен това след 6-8 месеца са готови отново да боледуват - ОТ КОВИД-20.

18

Анонимен

преди 3 години

Министър Ангелов, недей да се хвалиш, защото си много далече от някакъв видим и съществен резултат. 5000 човека са ваксинирани. Кога ще осигурите ваксини за 70% от населението, това са около 5 милиона човека. И това е ваксина която "пази" 5-6 месеца. България трябва сама да произвежда ваксината си! И ДА СТИГНЕ В РАЗУМЕН СРОК ДО ВСИЧКИ. КАКТО ИЗЧИСЛЯВАМ САМО ЗА ПЪРВОТО ВАКСИНИРАНЕ ЩЕ СА НУЖНИ 6 ГОДИНИ. Хиляди ще измрат докато се стигне до стадния имунитет - 70%. Смятай - можеш да смяташ.

17

Боби

преди 3 години

Няма ваксини и скоро няма и да има .

16

Реалист

преди 3 години

Питайте инспектиращия на завода за бойлери защо няма,той ще ви отговори "адекватно".

15

Анонимен

преди 3 години

"От общо 200 общопрактикуващи лекари в Плевенско 80 са изявили желание, от 183-*** зъболекари ваксиниране са поискали 70"Тоест 120 от общо 200 общопрактикуващи лекари в Плевенско НЕ СА изявили желание, 113 от 183-*** зъболекари НЕ СА поискали ваксиниране.. И аз ги подкрепям и не искам ваксиниране.

14

Анонимен

преди 3 години

Ехе..кой лъже? Явно там има опашки за ваксини ,цирка продължава )

13

м дааа

преди 3 години

И аз искам направление , но жи-пи-то ми обяснява как няма или току-що са свършили, но може да ме прати при негов човек , че да мина тънко.

12

Да бъда откровен

преди 3 години

Плевен не е медицински център дори с общинско значение! Ако беше ваксините нямаше да се разпространяват от РЗИ Велико Търново, повтарям Велико! Плевен е едно жалко и мръсно селище,без ръководство оставено на произвола на съдбата! Плевен беше и ще бъде област Ловеч!Селище което е загинало -това е Плевен...

11

Анонимен

преди 3 години

обадете се на онзи натегач Балтови други като него, които , макар че са преболедували вируса и има имунитет поне за 1г. , решиха да правят ПР акции и се ваксинираха. Така за простосмъртните ще остава да чакат... Вероятно до другата година по това време, като гледам с каква "бясня"скорост тече ваксинирането - по 1000 души на ден

10

Френски доктор

преди 3 години

Представете си ваксина толкова Безопасна че ви принуждават да си я сложите, срещу болест толкова Смъртоносна че ви принуждават да се тествате за да разберете дали я имате...Pr. Denis Rancourt

9

Ха ха!!!

преди 3 години

Е така се създава "търсене" - като се каже че има 'недостиг'!Защото не познавам лекар и зъбилекар който би се ваксинирал с нещо такова скалъпено за няколко месеца, не е минало клинични изпитания , камо ли години проследяване на ефектите!

8

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе,от тези 512 ваксини сигурно само 12 са заети,все ще се намерят и за тези зъболекари.

7

Анонимен

преди 3 години

за какво ви е тая химия ...да си тровите телата дадени ви от Бога...***...

6

Анонимен

преди 3 години

Докторя ...играехте циркове с герб ,сега Ко става ?

5

Анонимен

преди 3 години

До 1Не, те си държат на физиологичния разтвор с витамин С и това си е!

4

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли не се намират 2-3 ваксини за тези желаещи

3

то беше ясно

преди 3 години

че гробарите пъртво ще си бият ваксинки на тях - администрация, кметовеСРАМ!

2

Анонимен

преди 3 години

в сърбия 2 милиона ваксини в българия чакат благоволението на желаещите да спечелятако вземем руска или китайска някои компании ще изгубят десетки милиони само от настова е много по важно от здравето на българския народ оставил се в ръцете на кликата на гербавия комунист

1

В. Узунов

преди 3 години

Те па толкова ли не можаха да ги излъжат и да им боднат някъв там сироп,шампоан,отрова за буболечки и да им кажат ,че е ваксина.