45

до 46

преди 3 години

Изказа се и тоя... Добре, широкогръди везире, ще те послушаме! Вярваме, че си велик.

44

Не извратен тип

преди 3 години

Назначен бизнесмен,така се създават черните каси на правителствата,така се финансират проекти със черни каси,такива като този и Бил Гейтс във Русия да ги ринеш с лопата

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Аз не отричам че в момента Мъск е на върха и който може ще спечели ако си купи акции от негова фирма. Но ти си толкова тесногръд че не разбираш за какво говоря. както и тоя който говори за негативизъм. Просто тук става въпрос за това от какво хората печелят милиарди и кой е виновен за това. Това ме изумява. А в това че се възползваш няма нищо чудно. Печели и просперирай докато го има Мъск че не се знае като дойде следващият какво има да става.

42

до 40

преди 3 години

Пардон, без да искам ти дадох минус. Доста правилно. Пари ми дай, акъл имам. Коментарите до потвърждават. Който и успял човек да покажат, моментално Бай *** ще каже защо и с какви връзки е успял и кой му е помогнал. Това да види и да усети какви качества има и защо е успял- забрави.

41

до 37

преди 3 години

Не е точно така. Човек трябва да има доста акъл, за да движи подобни идеи. И ние имахме безкрайно финансиране, ама на- повече от 220 милиона revenue на година не правим. И това ни бе таванът. Дори при стократно финансиране, пак това щеше да е таван за нас. Искам да кажа, трябва да си наистина в топ умовете на света (топ няколко души буквално), за стигнеш тук. Всичко останало са глупави и ненужни приказки. Мъск съм го виждал на сума лекции и съм впечатлен и от поведение, и от изказ, и от мислене

40

до 38

преди 3 години

Мангъров? Вие ли сте?

39

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам, как българинът може да е толкова НЕГАТИВЕН.

38

Анонимен

преди 3 години

35 е пуяк надут, типичен въздух под налягане

37

Простак

преди 3 години

Аз акъл си имам ти пари ми дай. Това е в БГ. Остана талаши стърготина.

36

Няма значение

преди 3 години

ама тоя не е измислил нищо от това, което му приписват...всичко по прословутата теслА е китайско, спейсът е проектиран и финансиран от НАСА..станал бил най-богатия ...ама кредитен милиардер...ще се спука и той

35

Анонимен

преди 3 години

До 34: Без обиди, моля! С какво съм допринесъл без да ме познаваш, не ме съди. Иноватични софтуерни решения, според чии критерии? Твоите лични ли? Огромни данъци, според кои притерии, твоите лични ли? Помгаш, ама според кого помагаш повече от мен? Според твоето лично мнение ли? Аз с какво съм допринесъл ли? Ами с много, ама много повече от теб! Сравнявай, ама си сляп за това какво съм аз!

34

Анонимен

преди 3 години

Основен съвет !! Намерете си държава да ви спонсорира с 20-30 милиарда долара и да не очаква нищо в замяна.Освен това накарайте някак си най-големите и мощни фирми в 2 коренно различни бранша (аерокосмическа и търговска) някак си да се откажат от апетитните си парчета от голямата сочна пица за да може вашата фирма (предварително добре спонсорирана с многомилиарден безлихвен и безотчетен бюджет) да се намести. Е те така се правят четвърт трилион долара за 6-7 години.

33

Анонимен

преди 3 години

добър актьор

32

до 34

преди 3 години

С иновативни софтуерни решения, печелещи редица награди и помагащи на десетки милиони хора по света. С огромни месечни данъци, които плащам, и помагам на лекари, учени, култура. Ти с какво допринесе? С диплома от ТУ ли? Ясен си. Айде марш!

31

Анонимен

преди 3 години

До 33: А ти с какво допринесе за развитието на света? Запащането е един критерии, но има и много други.

30

до 32

преди 3 години

Мхм... Баш. С тази разлика, че доста грешиш. Много ми е интересно каква квалификация имаш и съответно- какво заплащане (че много инженерчета от ТУ без грам акъл се фукат как имали докторантура, ама работели за 2000лв., а това е защото са тотално некадърни).

29

Анонимен

преди 3 години

Цялата икономика на САЩ е въздух. САЩ не произвежда нищо. Електрическите коли са по малко от 1%, а тесла никой не купува.

28

Анонимен

преди 3 години

Мъск е наистина страхотен предприемач. Само един неуспял лаяч може да седи и да обижда. Акции на Тесла имам, откакто бяха 30$. Половината продадох с огромна (20 пъти) печалба, останалите ми стоят. Който лае, ясно какво представлява- неуспял общак с 1500лв. заплата. Умните хора не лаем, не говорим, а се учим от успелите и гледаме какво можем да подобрим, накъде да се развием, какво ново да научим, че да успеем.

27

Анонимен

преди 3 години

До само в бгТакива като тебе виждат пари само през крив макарон,именно защото нито искат нито имат акъл. Затова ще кажа - акъл ми дай пари и да ти искам няма да ми дадеш. Ама искам акъл от човек който наистина го притежава. От пръдльовци дето само повтарят днешните модни клишета и само това могат няма как да го получа. Не знам дали разбираш за какво намеквам.

26

Анонимен

преди 3 години

Е кво да ви каже че да сте доволни? "Първо направете 100 милиона, после се занимавайте с ракети и електрически коли" ? Пак няма да сте доволни..