65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Мъск за мен не е пример за подражание. По - скоро Хенри Форд който е създал своята кола в полза на обикновения американец. Пък за другото, *** вика ей, ***. Не е ли смешно?

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Не изпитван нищо към Мъск, омразата също е чувство и показва отношение. Той е поредният който е намерил начин да печели милиарди . Дотук добре. Но само дотук. Всички останали дитирамби ги загърбвам най - безцеремонно. Мечтите, не знам си какво, тинтири минтири. Никой истински милиардер не е подхождал към бизнеса си по този начин, а доста прагматично и дори жестоко. Мисля че и с Мъск е така и именно това е дразнещото при него.

63

Анонимен

преди 3 години

Теслата е нещо като ел. Трабант. Всичко по нея е ефтинджос! Направо е потресаващо ! Добре че има самовлюбени да я купуват... та да си чешат самочувствието.

62

Анонимен

преди 3 години

Какво Мъск казва в точка 5. "Игнорирай критиците". Затова си неуспял, мили ***. Защото не търсиш положителните качества у успелия и не искаш да вникнеш в това как е успял и с какво е повече от теб. Търсиш само евтината клюка, интригата, празните приказки. Тоя и оня са успели, защото са връзкари- ясно е. Айде сипвай следваща ракия, докато можещите вървят нагоре. Стой си на едно място, там ти е добре.

61

Анонимен

преди 3 години

Най-големият кошмар на русофилите! Сам-самичък развенча руската космическа индустрия!

60

Анонимен

преди 3 години

До 59и въпреки всичко аз ще бъда от тези по - малко на брой които ще си купят Порше Въпрос на вкус и на мозък не само на пари.

59

Анонимен

преди 3 години

Мъск е един от най-щастливите хора на света и то в никакъв случай заради парите си а единствено за това че има кураж, воля и дух да осъществи мечтите си. Тези които не проумяват това изпитват злоба и омраза към нем него, твърдят че държавата го спонсорира,че получава многомилиардни безлихвени кредити и че има безотчетен бюджет. Той е пример и за Безос който също се захвана със собствена космическа програма и собствен космически интернет виждайки успехите му. Успеха ражда имитация беше казал Форд

58

до 58

преди 3 години

Колко струват Рено и Нисан и колко- Тесла? Какви технологии има там, колко е чистата печалба и т.н..

57

Анонимен

преди 3 години

До 48Не съм тоя, и мисля че казах точно това което трябва . Изобщо не смятам че съм велика по - скоро е обратното - ти мислиш че си хванал господ за .... Дали ти харесва това което казах,изобщо не е важно. Вярно е това което още римляните са го разбрали : пари се печелят дори от клозетите. Само че те са били малко по- скромни и не са тупали в гърдите като нашия приятел Мъск. Иноватор и пионер - как ли не! А за такива като теб той е манна небесна - какво не е ли вярно?

56

до 55

преди 3 години

В една година на пандемия, като 2020-та, Тесла продаде 499552 автомобила. Чистата печалба от един автомобил колко е оставям за домашно да провериш. Строши всички рекорди на Порше и то в десетки пъти, които бяха тотални лидери в това колко печелят от една кола, ако вземем предвид крайна цена + всякакви разходи за дизайн, тест, произведени бройки итн..

55

Анонимен

преди 3 години

56,Рено -Нисан Кашкай имат по 100 повече продажби от Теслата .Виждал съм ги тези таралясници,ако не прочетеш отзад че е Тесла хаха няма да се трогнеш,тва кат старото волво s80

54

Преди време

преди 3 години

Си говорим с майка ми и тя защитава тезата че умните и предприемчивите успяват. Казвам и - майко знаеш ли с какво се занимават най богатите в света - продават бъдеще. Фючърси му се казва. А тя - не може да бъде! Че кой го купува това!

53

до 55

преди 3 години

Май не си запознат. Последният модел на Тесла за 2020-та се продаде още на Pre Order... 500 000 бройки, продадени за 2020.

52

Анонимен

преди 3 години

Този дали продава по 1000 коли на година,най богат на сапунени балони,откъде са тези милиарди,колко данък е плащал през годините,бас хващам ,че ако му образуват една ревизия 5 години назад и ще трябва да лежи до живод.Тесла е пълна щета като автомобил

51

до 53

преди 3 години

Човек, който не знае къде се слага запетайка, да не се изказва, много моля!

50

Анонимен

преди 3 години

До 45като го прочетох това имах чувството че докато си го писал си бил в тремор. Ако може някой да разбере какво искаш да кажеш, да ми се обади. При тебе нито акъл нито пари това е повече от явно. защото без акъл пари не се правят. И никога просто не се дават а се печелят. В повечето случаи от такива които имат акъл Дори и да е мошенически. Не знам дали ме разбираш.

49

до 50

преди 3 години

Нима ти нарече кварталният шкембак в БМВ Е60, на който цяла панелка се възхищава, защото пръв е сменил дограмата си, неуспял?! Айде моля те!

48

Анонимен

преди 3 години

Никой не е виновен,че печели милиарди просто казвам че очевидно има мощен гръб щото фирмите с които се състезаваше имаха толкова много пари че можеха да го убият с ниски цени и копиране на технология това е често срещан похват в големият бизнес.Например купуват една тесла и след 1-2 години започват да продават много подобна но ба двойно по ниска цена и с повече екстри и по-добър дизайн.И така да го цакат докато не му фалира фирмата.Не го направиха.Дали защото е много хубав и те са били влюбени?

47

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да се критикува и да се правиш на интересен по форуми, пиейки си ракийката, без в живота си да си измислил и как да си сменил дограмата на панелката.Какъвто и да е, този човек прави революция в автомобилостроенето и космическите полети. Вие неговите пари и дългове не ги мислете.

46

Анонимен

преди 3 години

До 35:Дрън дрън! Дай доказателства!