85

Анонимен

преди 3 години

До Недоволен 86Простотията не ходи по гората. Ти си абсолютното потвърждение на този лаф.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82 Не, по - добре да вземе да плати някои от външните дългове на страни от третия свят или да инвестира в засаждането на нови гори или в създаването и откриването на нови източници на енергия, то това и за Теслата ще е добре. Ето това вече е служба на човечеството. За това тези нови милиардери са толкова дразнещи. - дрънкат високопарни приказки пък са си най - обикновени печалбари. Не е въпросът че печелят много пари а че парадират с това. Най- вече Мъск.

83

Недоволен

преди 3 години

Затова ли плащам данъци - за да може такива като тоя да си правят кефа!? С моите пари ще ходи на Марс!? Как пък не, тарикат! Само им дай на тия империалисти да смучат сиромашка кръв - хората няма какво да ядат, той ще ми се прави на интересен. Еех, бай Тошо, къде си? Искахте банани, а на ви сега Марс!

82

Ангел

преди 3 години

Мъск доказва теория която малцина са изпитвали на гърба си ,че когато имаш всичките пари на света ,същите вече не представляват интерес за теб. Нещата които те интересуват са практически безценни ,като да промениш света из основи и властта която ще получиш в резултат на това. Той желае името у да бъде увековечено и след 1000 години всички да знаят кои е бил Илон Мъск .

81

82

преди 3 години

И друго - как така ще се конкурира с руснаците!? Той не знае ли, че те са ни освободили!? Те са ни братя, как ще ги конкурира!? Ако не са били те, сега щеше да се казва Мюмюн, а не Илън. Я веднага да им се извини и да отиде да целува ръка на Путин - най-великият мъж на земята. Ей, откакто махнаха казармата и само такива смахнати като Мъск се появиха. Затова съм да я върнат - чанч докато ти избият тия глуппости за Марс... Айде бе, баба ми все на Марс е ходила... Нов народен съд трябва, другари...

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Писна ми. Айде стига вече. По - добре се съсредоточи върху осъществяването на собствения си живот. Умните хора нямат мечти имат цели и ги реализират, без особено лигавене. Мисля че така се печелят милиарди.

79

Анонимен

преди 3 години

Абе къв е тоя бе, за къв се мисли!? Ще ми дава пари за глупости, Марс, електрически коли!? Я да си наляга парцалите, да си вземе един фолксваген, да си му сложи газова уредба, да си купи два апартамента в центъра и да ги пусне под наем, да мине мола и да вземе дрешка за некое маце от студентски, да пообиколи заведенията - кеф ти БИАД, кеф ти Плаза, кеф ти 33, да си псува и да си живее като нормален човек. Какво е това да ходи на Марс!? Това е откачена работа - явно не е бил в казарма и не е мъж.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Айде стига, разбирам че нямаш акъл дори да бъдеш забавен. Дори не можеш да бъдеш духовит то и за това акъл се иска. Ако това наричаш духовитост, лелеее...

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77А да видим. Само се надявам да не стане така да прави екскурзии до Марс за милиардери. защото доколкото съм чувала Луната вече е парцелирана от други. Май тази ниша Марс още не е разработена. Милиардите са гарантирани.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Ще се успокоиш ли ако ти кажа че Мъск е некадърен но е получил 50 милиарда наследство от чичо си?

75

Анонимен

преди 3 години

Масовият българин е толкова обезличен и с промит от шуробаджанашката ни действителност мозък, че за него е абсурдно да приеме, че някой изпбщо има мечти, следва ги и успява да ги реализира. На *** думата мечта (различна от БМВ Е60), му е дълбоко непонятно нещо, всеки успял за него е перач на пари и далавераджия, а разни Мъсковци и Безосци са оттаци с рептилите и Ротшилд...

74

Анонимен

преди 3 години

Мъск до 6 години ще осъществи пилотиран полет до Марс, в това съм убеден. Корабът му Старшип още тази година ще направи тестови полет в космоса. И понеже е практик още от сега се готви Старшип да се използва като пътническо транспортно средство на Земята. Вече е подал иск до международните агенции за пътнически полети да му разрешат пътнически полет с ракети. Целта му е да направи Старшип печеливш още сега за да може да финансира полетите си до Марс. Полет от LA до Лондон за 1 час за 100 души.

73

Анонимен

преди 3 години

Те всички милиардери са дошли в САЩ със 50 долара в джоба.Имам познати и в САЩ и в Европа занимават се с различни бизнеси.Доста трудно е човек да натрупа няколко милиона печалба да не кажа невъзможно.Данъци,пречки,забавяния,затруднения,заплати,служители,подизпълнители,понякога съдебни дела и тн.Хоп-хоп за 5 години 200 милиона.По 40-ска на година чиста печалба.И фирмата му 10 години не може да спре да губи пари обаче всички инвеститори и за момент не спират да вярват в бъдещето..Нещо не е наред

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Като вземете да ги дрънкате едни и същи дори не си давате сметка колко досадни и скучни сте в действителност. Мъск не ме интересува, изобщо. Не му се възхищавам нито го харесвам, това изобщо няма да се промени, пък вие продължавайте с клишетата.Мечтите и тям подобни. Има доста успели хора на които се възхищавам но Мъск не е от тях.Не ме вълнуват парите му не е единственият с много пари,но ме дразни с претенцията си че е нещо повече от човек който ги печели. Той е само това

71

До 70

преди 3 години

Влязъл е в Щатите със 100 долара в джоба.

70

До 71

преди 3 години

Светът е такъв, че всички сме глобалисти повече или по-малко. И ти си глобалист, задето ползваш телефон, произведен в Китай, социални мрежи и караш японска, френска или германска кола. То в глобализма няма нищо лошо, ако трябва да сме честни. Въпрос е, че има една шайка, която използва глобализма като маска за повече богатство и най-вече контрол над човечеството. Не знам доколко Мъск е от тези, при положение, че е в открита вражда с Безос, Гейтс, Боинг, Локхийд Мартин, Роскосмос...

69

Анонимен

преди 3 години

Много от българите страдат от тежък когнитивен дисонанс. Това е, когато виждаш някой по-успял от теб, този факт ти създава вътрешен психологичен дискомфорт и естествената реакция да омекотиш този дискомфорт е да обявиш успелия за абе не ми го хвали тоя, има вуйчо владика и е връзкар, за това е успял.От тязи болест страда почти целия ни народ...за съжаление...и без да се налага да правя прекалени обобщения.

68

Анонимен

преди 3 години

До До 67Мъск е глобалист или ти не разбираш термина глобалист. Мъск е глобалист от най-голяма величина затова и създава Старлинк който ще обхване целия свят.

67

Анонимен

преди 3 години

Малцина знаят че Мъск като студент се е самоиздържал, работел е и винаги е търсел работа от която може да извади повече пари. Така е стигнал и до най-мръсната работа но за сметка на това добра платена да чисти комините на корабите. Чистенето става като влезеш вътре в комина и работиш там часове наред.

66

До 67

преди 3 години

Мъск е не само гениален инжинер, но и гениален търговец. Знае как да привлече внимание, знае как да го задържи, знае как да убеди клиента в продуктите си и, най-вече, знае, че шоуто продава. Мъск побеждава глобалистите в собствената им игра, но той самият не играе в техния отбор. И затова е неудобен за мнозина.