6

Анонимен

преди 3 години

Диана призова хората да избират други методи, с които да отбележат празника.----Ако те включват хвърлянето на поразия от балкона на всякакъв калибър пиратки по де що мърда отдолу, кое му е различното?!!

5

Жалко, но факт

преди 3 години

Матрялът е под всякаква критика, аз също си имам газов пистолет , но съм купил кутия с хаосни патрони и сигнални ракети, пускам ракетата , издумквам още 7 пъти и готово. Колко трябва да си ограничен , за да стреляш с "бойни" патрони . Както казват по дискавърито , като свалили Садам над 100 души са загинали от падащите куршуми изстреляни във въздуха.

4

Десислава

преди 3 години

Дете на 1 година седи до полунощ, за да посрещне новата година??????????????За първи път в България, в частност в Бургас, на нова година в 12 часа се стреля??????Дори не би ми минало през акъла да седя на балкон, тераса или каквото и да било отвън.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма да ги хванат нито онзи в Ловеч нито този щото са с незаконни оръжия,а кой си е роден с късмет го съпътства цял живот за разлика от други...

2

Възмутен

преди 3 години

Пуцай кумее!Тикварска държавичка!Всеки ден застреляни и убити!Абе де е Гешев бе?От половин година изчезна!Или вече уби престъпността и няма работа!?

1

Анонимен

преди 3 години

Дай им на животни оръжие и им гледай сеира. Важи за целия свят.