26

Анонимен

преди 3 години

След като говеждата марионетка бай Бидоня не падна не им остава на нищо друго на гооведарите освен да се избият. А колкото до демокрацията трябва да отбележим, че в САЩ мумията на Байдън е по-жива от говеждатаа демокрация.

25

Анонимен

преди 3 години

В Сащ демокрацията я няма, виждаме го в момента

24

Анонимен

преди 3 години

Тапири сплескани, ***. Я да се организират е САЩ, ама ще ядат дървото. Хвърчлков е нива над Бидоня и властта не е самоцел, за да си докажеш егото

23

Анонимен

преди 3 години

В Русия демокрацията как е?

22

Анонимен

преди 3 години

Говедарите пък се радват, че никой нямало да им се меси. Ще си тровят на воля, а Байдън може да фалшифицира избори и да издаде указ не до 2036, а до 2056 че ще е на власт. Съвсем изтрещяха.

21

redordead

преди 3 години

дали в САЩ е проходлла или не, факт е, че в руския ке-*** никой не ще да емигрира, нито да им кара боклучивите таралясници - дори рушо-фили-стиците дето пишете тук ползвате едно 90% америксански операционни системи и въобще устройства, които са изобретени и патентовани в САЩ...кат не ви изнася, беж в тайгата да ви жулят теляците!

20

Анонимен

преди 3 години

Тапири сплескани, ***. Я да се организират е Русия ама ще ядат дървото. Тръмп е нива над Хвърчилков и властта не е самоцел, за да си докажеш егото.

19

Блатная

преди 3 години

Монголите пък се радват, че никой нямало да им се меси. Ще си тровят на воля, а Путин може да издаде указ не до 2036, а до 2056 че ще е на власт. Съвсем изтрещяха.

18

УМЕН

преди 3 години

Сащ и демокрация в едно изречение е върховен цинизъм и колосална наглост.

17

Анонимен

преди 3 години

То пък щото в САЩ демокрацията е проходила нали?Да си гледат ЦРУто и гащите

16

Анонимен

преди 3 години

Американците са толкоз ***, че и сценариите им едни и същи! Излиза местният *** на мегдана, размахва юмруче пред cганта и обявява "велика гражданска война"! После започва едно cpaне по градинките около Капитолия, изпълзяват от дyпките си разни "водачи" на народа, едни репортажи "от мястото на събитието" на разни *** .....По график днес трябва да започнат да хвърлят яйца по Кремъл :)

15

АнатемаНаСулюПасито

преди 3 години

Това крадливо, смрадливо,разпасано,самонадеяно и разбойническо племе, потомци на кравари и престъпници,което двеста години разнася само злини, войни и зарази по земята ни,трябва да бъде изтребено до крак някой ден, от всякакви природни стихии.

14

Анонимен

преди 3 години

То пък щото в Русия демокрацията е проходила нали?Да си гледат КГБто и гащите

13

Krom

преди 3 години

До Словянин - Русия е Номер 1 военна сила? Какво си пушил бе? Къде - в YouTube ли? Колко трябва да ти е разбъркан мозъка за такава глупост?

12

redordead

преди 3 години

и това го казва държава, която е узаконила пребиването на съпруг, съпруга ако не е с тежки травми...може, това е все едно педофил да дава акъл как се отглеждат деца...

11

Krom

преди 3 години

. написа Косачов в пост във Facebook повече едва ли има смисъл да коментираме. Това го казва "политик" от страната на Бащицата Самодържец, която в най добрия случай в момента е в късния феодализъм. Може би, претендира те да задават курса?

10

Анонимен

преди 3 години

Така е, пък само мога да си представя западните демокрации какъв вой щяха да нададат ако това се беше случило в Москва.Но там във Вашингтон, това е демокрация. Демократично се застрелват протестиращи и на никой не му прави впечатления. Няма я организирата "демократична" реакция. Пък и както разбрахме от заглавието на съседната статия, хората са починали, може би от старост, но не и застреляни.

9

SS

преди 3 години

Гледайте си в собствената паница,че и тук положението не е много розово. Въоръжавайте се кой с каквото може,че идват тежки години.

8

Нехуманен

преди 3 години

Това е цялата работа на Путин!

7

Анонимен

преди 3 години

Напротив, има си я демокрацията, до сега не са имали президент, дето да е изменил законите и да остане на власт 30 години..