46

ЗАСЛУГА

преди 3 години

Въпреки че Тръмп, с неговия инат поизложи американската демокрация, не може да се отрече неговата заслуга за създаването на Американските космически сили /USSF/, с което направи Космическа Америка единствената и най-могъща военна сила на планетата.

45

ндаа

преди 3 години

100 млн в САЩ се хранят от ВПК!На тях им трябват войни!

44

ЛилиПутин

преди 3 години

"Демократът" Путин се загрижил за демокрацията?Можеше да е смешно, ако не беше плачевно.А троловете - рубладжии подскачат от кеф.

43

..

преди 3 години

Реших да проверя оригиала и бях прав - Косачов не е споменавал "самовлюбеността, ексцентричността и авантюризма" на Дончо.Точен цитат:"Този път губещата страна има повече от достатъчно основания да обвинява победителите във фалшификации; американската демокрация очевидно куца и с двата крака."

42

Сюткейс-Еърпорт

преди 3 години

Говежди, напусни форума и замини за вечните ловни полета в Говеждия си рай

41

Анонимен

преди 3 години

Смешно е да четеш как проговеждите *** плачат за краха на демокрацията в Русия. Всъщност са бесни защото знаят, че Путин ще направи със САЩ това, което направиха Виетнам и Северна корея със Говеждая.

40

НЕ БИЙТЕ БЕЛИТЕ

преди 3 години

Сега ОБАМОВЦИ и БАЙДЪНОВЦИ ще легализират 15 милиона нелегални емигранти в САЩ, ще им дадат право да гласуват само и само да спечелят всички избори. Вие наивниците от БГ чакайте визи и зелени карти

39

Анонимен

преди 3 години

Фенът на говеждая се събудил и я брани като на фронта. Дрогарю, в Русия президента и политиката се сменят на 4 или макс. на 8 години. При вас другарят фалшифицира за да трови 8 години и си връзва гащите да не го съдят или убият като му стане нещо. Да сравняваш демокрацията в Русия с липсата на такава в прериите си е болест. А и като е толкова развита все се чудя защо драпате за западна Европа, а не поемете към безмерните прерии? Нали там е рая на земята?!

38

ТРЪМП

преди 3 години

Добър или лош си знаят американците. Обаче знам, че първо накара икономиката им да работи както никога досега, второ, изкара мръсното им бельо на показ пред целия свят, и трето лозунга АМЕРИКА ФЪРСТ ако някой наш политик го трансформира в БЪЛГАРИЯ ФЪРСТ ще спечели милиони сърца. С тия чупки в кръста , особено ТИКВАТА е просто омразен селски хитрец, мислеш само за себе си

37

В Сащ

преди 3 години

има статуя на свободата щото свобода там няма. Паметници се издигат само на умрели. На живи неща паметници не се правят

36

Чамадан-> Вокзал

преди 3 години

Феновете на блатная се събудили и я бранят като на фронта. Другари, в САЩ президента и политиката се сменят на 4 или макс. на 8 години. При вас другарят управлява и трови 20 години и си връзва гащите да не го съдят или убият като му стане нещо. Да сравняваш демокрацията в САЩ с липсата на такава в степите си е болест. А и като е толкова развита все се чудя защо драпате за западна Европа, а не поемете към безмерните степи? Нали там е рая на земята?!

35

Демокрацията на САЩ

преди 3 години

Куцук куцук куцук - пльос!

34

АЗ ПОДКРЕПЯМ МЕЛАНИЯ

преди 3 години

Байдъница не може да се мери с нея

33

НАЧАЛОТО НА КРАЯ

преди 3 години

на САЩ като световен лидер и ЖАНДАРМ се вижда и от слепите

32

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията загина още на 3-ти ноември, когато се случи истинския преврат 1 милион магически гласове се появиха само за Бидона , но това не значи нищо. Комузнима изгря във САЩ.

31

до калеко

преди 3 години

За такива "демократи" като теб никога няма да има угодия по отношение на Русия. Ако там беше станало нещо, коментара ти щеше да бъде:ами не могат да търпят повече "крепосничеството". Досега не се е случвало: ами там няма как да се случи заради "крепосничеството". И недейте ми излиза с глупавата теза, че в Русия никога не може да се случи това,защото и в любимата ти хамерика това се случва за първи път. Така че винаги има първи път навсякъде,въпроса е кога ще е то...

30

Анонимен

преди 3 години

Куца ли, не може нещо което не съществува да куца. Този руснак е много мек и толерантен в изказването си

29

ЗАЛПЪТ НА АВРОРА

преди 3 години

преди 100 години беше началото на нова ера. Тия събития са само предтеча на нещо много по-сериозно.

28

Анонимен

преди 3 години

Куцата демокрация. Хахаха, чудесно сравнение. Освен че е куца е и дементирала като баш представителя си Дедо Джо Изкуфелия

27

ДЕРМОКРАЦИЯТА В САЩ

преди 3 години

се отече в канала