11

Койчо

преди 3 години

Глоби ще трябват че как се издържа милион администрация

10

Анонимен

преди 3 години

Всеки път като ви спрат имате право да заснемете всичко на видео заради своята сигурност или да обжалвате действията на катаджиите Вадите телефона и снимате всичко на видео Като види че е сниман катаджията се държи нормално и не върши глупости Няма закон който да забранява снимането на хора на обществено място , особено на държавни служители по време на изпълнение на служебните им задължения Точно обратното - законът за Авторското право и сродните му права , чл 13- разрешава това

9

mery

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Скъпи ми Вуйчо Ваньо, преди да пишеш се осведоми малко. Точно този участък от магистрала Тракия между Чирпан и Стара Загора го строиха по време на правителството на Сергей Станишев. Та не се предполага кой се е облагодетелствал тогава.

8

Краси

преди 3 години

До АнонименГлупости!То и сега е като на война с тези шофьори с купени дипломи и купени книжки!А,ако няма контрол-пияни и дрогирани шофьори ще избият дисциплинираните.

7

Анонимен

преди 3 години

Единствената държава в света, в която хората свързват полицията с нещо лошо, с проблеми, и където никой не разчита на тях за нищо. Тия дето уж трябва да са на пътя да те пазят и грижат за реда създават беззаконие, рушветаджии, дебелаци в униформи. Да не се чудят после защо ги взимаме само на майтап и на никой не му дреме от тях. Подритвани от живота, подритвани и от нас, а най-важно подритвани от тия дето йм дават 800те левчета на месец.

6

Анонимен

преди 3 години

Крият се като плъхове в храсти и шубраци с цел да заработят нещо ..Жалка история са КАТ....

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Най-готино е по Тракия ония 40км дето се кара с 90км/ч. Значи държавата ме е обложила с данък МПС, втори път с винетка, парите за куцата магистрала са от нашия джоб, четвърти път съм обложен с акциза на горивата и за капак Байчо ми пратил тия шумкари да ме снимат как съм карал с 110, на място където трябва да са 140, ама са 90 щото Байчо е крал а не е строил качествено.Няма такава наглост.

4

Коментар

преди 3 години

Даже увеличете двойно търтеите в униформи!Тия са малко!Трябва за всяка кола на пътя да има назначен по един *** с кола и по една камера с радар!Ама кой ще бачка да ги издържа е въпроса!

3

Анонимен

преди 3 години

С професионална книжка съм от 40 години,нямам никакви нарушения и сериозно ви казвам, че ако се закрият КАТ и ДАИ-броят на произшествията и жертвите рязко ще се съкрати.Да не говорим за рушветите и парите за заплати на тия търтеи....

2

Анонимен

преди 3 години

Вместо ушев да лежи до камерата стресиран, да чака пенсията на младини и да се чуди кой да ощави, да вземат по една лопата и да чистят канавки, да опесъчават, все полезни неща.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоз с камерата как по точно ще намали катастрофите на ми е ясно?Той е пратен там единствено да събира глоби и да пълни бюджета на тиквата!Колкото повече джигити толкова повече пари!