85

Мразяцървули

преди 3 години

те не са българите. те са хамериканците.

84

Анонимен

преди 3 години

На Трумпета му спират твитера и фейса и е до там, той толкова може.

83

Хаха

преди 3 години

До до Германец/99Овладял си всички опорки и клишета. Отличник. Маладец!!!

82

Германец

преди 3 години

Можеш да извадиш момчето от селото, но не можеш да извадиш селото от момчето. Толкова за Бойка.

81

Анонимен

преди 3 години

За българите мога да кажа само едно....селяни та дрънкат.....

80

gfhn

преди 3 години

Всички фенове на Оранжевия клоун са тотални реднеци и ненадерталци!!

79

Анонимен

преди 3 години

Бг селляци в действие.Тия за какви се вземат??Не разбират ли че са обикновенни гастАРБАЙТЕРИ които НЯМАТ думата?!"Собственик на компания е готов да им помогне с храна и подслон"Каже и "звучното" име на компанията деее, не бъдетИ скромни!!Казва се "Калитко".................ХА-ХА-ХАМиризливи провинциалисти от бЕгЕ-тУ.........

78

Анонимен

преди 3 години

Тая Бойка да не е привърженик на Тръмбовката!? Всички българи, участвали в пуча -трябва да бъдат експулсирани в България, където щедро Лойко ще ги нагости с демокрация.....

77

Анонимен

преди 3 години

Да живее АМЕРИКАНСКАТА ПРОЛЕТ !

76

славянин

преди 3 години

Учителят Беинса Дуно (Петър Дънов) е предсказал преди век, че в много държави по света ще има кръвопролитни граждански поради влошаването на живота до нетърпимост! И аз чакам с нетърпение настъпването на деня Х и в България искам да видя смелите короназомбита на улицата срещу себе си!

75

Анонимен

преди 3 години

Черните като палеха градовете бяха мирни протестите по цял свят ги хвалеха даже геройство било. Ама гледай сега сеир като хора се надигнат срещу властите... тероризъм. Стреляй на месо.

74

Тръмписти

преди 3 години

Най-интересното е, че всички Български комунисти станаха тръмписти и консерватори!? Пита се защо? Сега заклеймяват комунистите... а ние дето бяхме на митингите на СДС се оказахме леви.. как така? Или болен расизъм/национализъм или руската хибридна война са отговорни или и двете...

73

до Германец

преди 3 години

от друг "Германец": Де да имаха кураж хората в Германия да тръгнат като американците към Бундестага. Предпочитам Тръмп пред соци-зелени-комунисти, които се надигат и в Германия и искат да дойдат на власт. Явно си от тези, които чакат на държавни помощи и евтин наем. Пролетарският Берлин със замразени ниски наеми е пълен със млади нехранимайковци, симпатизанти на ляво-фашистката т.н. Антифа (разбирай новата СА), които искат да разбият средната класа и да национализират икономиката. Идва ГДР 2.0.

72

Бойка

преди 3 години

Бойка сигурно чете и за рептили в тези групи! ЕЙ много изперкали хора на света явно. Разделението е между по-нормални и хора, които имат надежда и такива, които мразят и вярват в конспирации! Тръмп просто яхна вторите... отвратителен човек! Още 2 седмици и чао!

71

Анонимен

преди 3 години

Нашенците големи смешници, тръгнали Америка да оправят. Абе ало!

70

Анонимен

преди 3 години

Дъ живей Бидона, новуту хъмириканску президентин!!!!Многу е як шъ знайти - стига да *** събудят!-)))))

69

Кико

преди 3 години

Мая заведе Отровното трио чак до САЩ! Кой плаща?

68

Германец

преди 3 години

Хубаво поне, че си е дала името кукувицата Бойка, да знаят нашите сънародници на кой да не си поверяват децата.

67

Анонимен

преди 3 години

Народа спечели изборите,но не и резултатите.За това са тези недоразумения.Тези недоразумения бяха предвидени още от преди една година,и за това на мен ми предлагаха на щатстка бензинджийница айфон за 250$.Тези които спечелиха днес,те направиха погромите по магазините лятото.Но проблемът е никакъв,защото тези вериги са застраховани в същите дружества които са дъщерни на банките които организираха веселбата.

66

ФАКТИ

преди 3 години

ЗНАМЕНАТА НА СССР И САЩ СА АНАЛОГИЧНИ - С ТИЯ ПЕНТАГРАМИ ПО ТЯХ...