105

Ели

преди 3 години

ВА 123: Всъщност Тръмп е завършил много елитен университет, един от 8-те на бръшлянената лига. Но в частен университет може да се отиде и с дарение. Единственото неочаквано нещо за мен в цялата ситуация е какъв процент от хората могат да се подат на масова психоза и е добре да си взимат хапчетата.

104

бг смешки 2

преди 3 години

за къде без българските бай Ганиовци ...

103

пАРТИОТ

преди 3 години

Браво на тези Булгари.те знаят че америка управлява Българияи наистина е важно какво става там защото после ще се отрази тук.

102

Vako

преди 3 години

ДО МАРАЗЯ ЦАРВЪЛИАбе твиойте деди са изкарали животите си в носене на такава тип обувка.защо обиждаш народната носияили предпочиташ каубойски ботуши?

101

Анонимен

преди 3 години

до 120Друже ревнив.Некадърник в чужбина не вирее това да не е Бг.

100

Нямте ли срама

преди 3 години

Вините хората асамите вие живеете с Европейски пари подеяние от вън.И сте емигранти в собствената си държава.защото работите за чужди инвеститориФАКТ неоспорим

99

Бай Ганя

преди 3 години

Ако някой се издразни и го заболи от горната стаиязначи има личен психичен проблем.Не забравяйте че отдавна няма КОМУНИЗЪМИ всеки може да избира как и къде да живее.

98

ззз

преди 3 години

По коментар на запознати - Америка се управлява от университетските лобита! Странна идея, но ако се замисли човек, не е безпочвена: Всички в политическия елит (без Тръмп) са добре подковани от някой от елитните университети. Всички работещи (и управляващи) медиите - също. Съответно всички са закърмени с новите джeндърcки идеи. Всеки с различно мислене от тяхното няма място в Елита и всяка негова мисъл и действие се цензурира и анатемосва. А реално болшинството американци не изповядват тези идеи!

97

до 120

преди 3 години

няма нормални останали брачед огледай се.аз бях емигрант а сега съм имигрант в бг.

96

Анонимен

преди 3 години

До 116 Нещо си се объркал. Рейгън смаза СССР, а не Русия. От тогава нещата много се промениха.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако има качествени люде останли са не повече от 0,99 процента у Бг.така милеещите останали патриоти са основно такива на хранилка (шуробаджанаци)които все намират начин да дуят държавата

94

???

преди 3 години

А нас нормалните хора в България какво ни интересува как се се разделили некадърниците избягали в САЩ.

93

Истината

преди 3 години

Точно стойносните кадърни хора които държат на себе си напуснахасхемата Българияи се установиха трайно извън схемата.

92

до 117

преди 3 години

Принципно и мен не ме вълнуват тези, които са се изнесли, ако са общаци (95% от емигрантите). Интересуват ме стойностните хора, а не берачите на малини и сменящите ***.

91

до 117

преди 3 години

Живея в София и плащам на месец данъци в такъв размер, колкото ти плащаш за 4 години. Не се изказвай неподготвен!

90

До 114

преди 3 години

Искам Русия да бъде смазана, както Рейгън го направи с щракване на пръста си. Въоръжен конфликт? Не ме разсмивай! Русия ще бъде изметена за ден. Там пари за месо няма, магазините- празни, седнали да се перчат с летящи Москвичи. Русия е враг номер едно на планетата. Факт. И това ти го казвам като човек, който ходи редовно там и има много руснаци приятели, които умират от срам какви ги върши любимият ви Путин.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Знаеш ли, въобще не ме интересуват тези, които са се изнесли от България! Те вече нямат Родина България, а като последни клошари се изнесли от своята къща, за да се нанесят в чужда! Така е по-добр,е нали? Вместо да положиш усилия и да оправиш своята къща, отиваш на чужда, наготово! Похвално!???

88

Анонимен

преди 3 години

В САЩ съм живял сума години в Сан Франциско. Леля ми е директор на частна болница в Бостън, братовчедка ми- хирург в Лос Анджелис. Майка ми- биохимик, баща ми- физик. Университетски преподаватели и собственици на лаборатория с доста прилични доходи. Всичките са с гражданство. Приятелите ми там- предимно ИТ специалисти, архитекти, лекари, маркетинг, реклама. Има разделение, не отричам. Но повечето клонят към Байдън.

87

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какво ни интересува нас, нормалните българи оранжевия наглец? Чета по форума съвременни "матросовци" готови да застанат на "амбразурата" в негома защита. Какво добро е видяла България при неговото управление, освен това, че клекнаха герп и харизаха над 2 млд за самолети, чиито завод още не е построен и една снимка с вожда?

86

Да бе

преди 3 години

Как пък се оказа че трън е най-правия, всички лъжат и крадат включително независими съдии и прокурори разследващи изборите не намират нищо, само тръмп и неговите зомбита знаят и са правиИ наши гоньовци и те на тръмпово хоро...Бати иддиорите