24

Позор

преди 3 години

***,Антифа,БЛМ и Комрад Байдън ще управляват САЩ

23

Анонимен

преди 3 години

Комуниста Байдън с кръв и смърт идва!С кръв и смърт ще си отиде!

22

Анонимен

преди 3 години

Защо след като Тръмп спря всички войни в Близкият изток, Иран иска бой с Тръмп,не с друг,С Тръмп? Защо след Кенеди,Тръмп е единственият който претендира за Мир,е онищожен? Изглежда че иранският Аятулах желае война? Ми какво друго да си помислиш.Скоро ще има изпълнения в близкият Изток.Гаранция!

21

Истината

преди 3 години

Глобалистите не мигат да простят на Тръмп,че 4 години нямаше войни!

20

Мнение

преди 3 години

Негърите не заслужавали бой ли?

19

Никога досега

преди 3 години

До Анонимен Доста неедекватен коментар! На Тръмп зет му е евреин и това,което Тръмп направи за Израел-никой президент не е успявал досега да направи! А именно- нещо,което нашите медии упорито мълчат-никога досега Израел не е сключвал мир със арабските държави! Вече се подписаха мирни спорузамения с ОАЕ,Бахрейн,Саудитска Арабия и т.н.Това НИКОГА досега не е ставало, а който знае какво значи-"мир и безопастност"-знае за какво става дума. Който не знае-и да му обяснявам, ще си остане ***!

18

турист

преди 3 години

ГАСПАРОВ , А КАК ДА УВАЖАВАШ БАЙДЪН , КОГАТО 170 И 120 ГОДИШНИ МЛАДЕЖИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ??? И ИЗБОРИТЕ НЕ БИЛИ ОКРАДЕНИ ...

17

Анонимен

преди 3 години

Абе ние да видим нашият Лойко ко ше го прайм,че и той е захапал властта и извън нея за него няма живот!

16

ГосТ

преди 3 години

Ама какво чакат още каубоите, а не са почнали с пищаците ? Хахахаха

15

Анонимен

преди 3 години

И все пак Тръмп се опълчи на евреите! Трябва да му се признае, че не е страхливец, но няма шанс да спечели срещу еврейските пари.

14

Раните

преди 3 години

На американското общество се лекуват с добре познатото лекарство - война на чужда територия. За съжаление има опасност това да се превърне в трета световна война, като си имат в предвид интересите на Байдън в Украйна и приключващия мандат на Меркел. Уви Европа ще плати цената отново

13

Анонимен

преди 3 години

Разбирачите на демокрацията в България...отново цапат форума.Виждали те демокрация...че и я коментират. Коментират и сащ...където не са стъпвали, а познават само от 5 статии в бг медии.*** Ганьоооо...

12

Според мен!

преди 3 години

Според мен, американските евреи решиха и манипулираха изборите, за да спечели Байдън! Просто Тръмп не слушаше, както те искаха и го смениха, но много американци виждат измамата и затова са на улицата!

11

дядо Ванго

преди 3 години

Според него сега се очаква Джо Байдън да излекува раните в американското общество...... НИЩО не може да излекува раните на американското общество . Вече е твърде късно . Няма връшане назад след като скочиш в пропаста . От там нататък пътят е само надолу .

10

Анонимен

преди 3 години

до Чичо самА дано не са й забили и на ния вече черен гредарски пирон! Ама ти няма как и да знаеш за многото черни пирони забити у твоето момиче.

9

Словянин

преди 3 години

Знам го този "българин" Гаспаров. Когато победихме ФАЩ във ФАЩ на волейбол плака за Америка и не се радва на българския успех. Грантаджия.

8

Анонимен

преди 3 години

Този Гаспаров който плюе срещу закона на американците,че всеки гражданин има правото да носи оръжие,е неправомерен закон,е много голям демократ.Тъй да знаете.Пълен минджак и махленски смукач. Целият бой е ,да се съберат пушките на американците,за да могат да ги направят на кайма след това.Във всички ,,демократични'' щати,ако те набарат с оръжие,лежиш както в СССР.Четири години.

7

Анонимен

преди 3 години

Нещата в България вървят също натам,наш Боко ще бъде или изведен от власта или с белезници или.......!

6

Анонимен

преди 3 години

Велико наподно въстание

5

Както

преди 3 години

Са тръгнали нещата по света май в БГ започва все повече да ми харесва.