85

Анонимен

преди 3 години

Особено Демократично е обяснението:"А други трима са починали,при спешни медицински случаи"Наглостта и "демокрацията " лъха отвсякъде - НалЕ!

84

Жоро

преди 3 години

Докато медиите пишат,че изборите са спрелени ''убедително'' от Байдън и по лошо ще става. '

83

Зозо

преди 3 години

Бай Доньо да хваща самолета за Москва докато може :)))))))))))))))))))))))))))))))

82

!

преди 3 години

Хамериканска пролет, Демокрацията дойде и у Саща, хайде сега другите държави да пратят наблюдатели там и ако има държавна репресия срещу населението да пратят и армия.....

81

Анонимен

преди 3 години

какъв преврад бе вие сте на некви тежки наркотици. Преврата се случи на 3-ти ноември със фалшифицираните избори. А когато *** вилнееха и палеха градове никой нищо не каза, щото са срещу тръмп а сега хората се опитват да се избавят от комунизма и те са били правили опит за преврад. Какви фалшиви новини пък сте вие..

80

Анонимен

преди 3 години

Това ако се случваше в друга държава, САЩ и марионетките им първи щяха да призовават местната власт да спре с насилието над гражданите изразяваше демократичното си право на протест.

79

Катюша

преди 3 години

Байдан ако иска да потуши бунта, да плати на Отровното Трио и Мая Манолова, да протестират в полза на Тръмп..

78

Електра

преди 3 години

Браво на Американците. Нашия *** обаче не е Тръмп, при него няма идеи, а и той е за обграден само със червена феодална пасмина, или по точно с БСПдирастия , затова и народа ни, не се вдигна както в Америка, така и жалкият му Каунски бунт, приключи безславно...

77

Анонимен

преди 3 години

Ако искате да видите протестите и как застреляха младото невинно момиче Bаnnеd.videо

76

прахмапут

преди 3 години

Членовете на Сената, които бяха интервюирани се изказаха много, много грозно. Изглежда са заложени доста пари, понеже се опитват да оправдаят използването на огнестрелно оръжие срещу протестиращи и прочее. Уж се водят демокрация, обаче от 100км си личи, че са изнервени в Сената. Доста изнервени. Явно поддръжниците на Тръмп им врътнаха доста неочакван номер, който породи насилие, което сега се опитват всякак да оправдаят по всяка една телевизия.Жалка история. Жалка.

75

Анонимен

преди 3 години

Голям кеф е да им гледаш нacpaанaтa "демокрация" в пълният й блясък.

74

Leadway solutions

преди 3 години

Гледам троловете на БСП са активни и по нощите...

73

Е

преди 3 години

Комрад Байдън редовно осмуква катетъра на Другаря Си за някой долар в сметката на синчето Хънтър.

72

Електра

преди 3 години

Браво на Американците. Нашия Ка-ун обаче не е Тръмп, при него няма идеи, а и той е за обграден само със червена феодална пасмина, или по точно с БСПдирастия , затова и народа ни, не се вдигна както в Америка, така и жалкият му Каунски бунт, приключи безславно...

71

Ми2

преди 3 години

Откраднаха им изборите на хората, какво друго очакваха да се случи?Това са истиински патриоти!

70

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Ако забелязахте, между привържениците на Тръмп, които нахлуха в Капитолия нямаше нито един черен.....Хахахаахааа, имаше, имаше. Онзи дето седна в стола на председателя на конгреса беше жълтур. Аман от проруски фашисти и техните лъжи!!!

69

USA

преди 3 години

Гнусният долен педофил-комунист Байдън идва на власт с кръв и смърт!Това и ще получи!

68

Анонимен

преди 3 години

Ако забелязахте, между привържениците на Тръмп, които нахлуха в Капитолия нямаше нито един черен. Нито пък се развяваха знамена с цветовете на дъгата. Хора като нас, на които им е писнало от толерастия___Я отново изгледай някой репортаж, да видим нямало ли е.Ооо заблудени овце, виждате това което на вас ви се иска.

67

анонимен

преди 3 години

До До Обама Ти си гаден расист. За съд си.

66

Народът

преди 3 години

Байдън и Камала в Гуантанамо!