105

ХАХАХХАХ

преди 3 години

Гори гори, пламъче,отвътре изгори ме,само пепел остави,да ме поеме вятъра

104

Анонимен

преди 3 години

а копейкаджиите тука са напрао "... колко мъка има по тоя свят..."

103

Анонимен

преди 3 години

направо да обилизира армията и да поема управлението безсрочно. Всички цоциалисти - у затвора!

102

Скоро

преди 3 години

САЩ потопиха в кръв и смърт половината свят, то не бяха войни, преврати, агресии, терористи и тн. Време е света дасе отърве от заразно то зло.

101

човек

преди 3 години

Понеже тук чета много коментари че сред нападателите на Капитолия имало само бели и нямало черни, в интерес на истината е да отбележа, че имаше и черни.Да, не са много, но ги има. Един от тях, черен, с брада, но със сиво яке с качулка, с раница на гърба, развявайки някакво знаме което не можах да идентифицирам, нападаше телевизионен екип с репортери, като ги удряше тях и техниката, камерите им с дръжката на знамето. Определено е черен, въпреки нахлупената качулка, беше без маска. Има и други.

100

отровна гад

преди 3 години

Румен Радев ще направи същото и в България!Всъщност, веднъж вече го направи. И продължава да опитва и да подготвя почвата за наесен, когато ще загуби президентските избори!

99

селянин

преди 3 години

демократията бракя е едно недоносчега двама *** кажат на един умен наа дека да връвида живее комунизма бракя

98

Анонимен

преди 3 години

Русофили сър!

97

varg

преди 3 години

Ще бъде отмъстено за Садам Хюсеин,Муамар Кадафи и всички останали борци за свобода и против империализма по целият свят.

96

а защо

преди 3 години

A режимът в Брюксел защо не осъди незаконната окупация от властта на Байдън и не подкрепи мирно протестиращите? Значи в Украйна и Белорус можеше да ги подкрепи, а в САЩ не може?

95

Анонимен

преди 3 години

На ОрУжие братя!

94

Анонимен

преди 3 години

Краварника върви към логичният си разпад. Както Римската империя навремето.

93

Анонимен

преди 3 години

Айде сега номера, протестират сами срещу себе си и после опозицията им е виновна и ответни мерки. Тия номера не минават.

92

Анонимен

преди 3 години

А когато тоя черния подстрекаваше хиляди тълпи под човеци да грабят и изнасилват какво беше. Вчера за зстраляни 4ма протестиращи, ако беше обратното бяха застрелни 4 черни, на черните щяха паметник да им издигнат.!

91

Киро Рамбото

преди 3 години

Интересно, американският президент не каза, че "истинският парламент е навън" по аналог на Румбата Радев.

90

Анонимен

преди 3 години

"Лидерът на демократите в Сената Чък Шумър посочи, че щурмувалите сградата са терористи и не представляват Америка."Представляват я в пълният й блясък, защото това са САЩ.Просто този път бомбата избухна в техния двор, обикновено те са тези, които подпалват такива събития в другите държави.

89

...

преди 3 години

Бравос! тоз бунак, не направи нищо смислено пр целия си живот, но направи поне едно нещо! А именно раздели краварите! Това е мнооого хубаво! Когато са разделени е мноого добре! По-слаби са, вътрешни войни супер ще е! Китайците ще напреднат! *** няма как една империя рано или късно пада! тръмпя направи така, че това да се ускори! Аз мнооооого доволен!!! БРАВО!!!! Може нищо да не направи ама това поне добре го направи! Дано да продължи!!! :) Надавам се и Путин да му помогне!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Така е. САЩ запалиха толкова държави с цел . освобождение и ги оставиха да си горят отвътре без да им помогнат. Дай боже да щурмуват пентагона и белия дом

87

varg

преди 3 години

Норвежката блек метъл сцена подкрепя Тръмп.

86

ааа

преди 3 години

Точно насилието побеждава. Пенс да прочете малко история и да види. Свободата се извоюва с насилие.