125

до 135

преди 3 години

Гледам, дори в момента и съм погнусен от поведението на разни сенатори. Дори преди малко си говорих с един колега в щатите - човека каза, че от както е жив, не е виждал подобни пародии и простотии, и го е срам от случващото се.Вие си правете сметка за какво става дума.

124

Do 134

преди 3 години

Ами да ти кажа американските куки като започват работа заплата им е около 70хиляди долара при нашите около 900лв. Нашите си купуват печки, химилали, хартия, столове, лаптопи, дори и на някои места зареждат патрулката от джоба си за да работят а при тях не е така

123

Пиян - залян

преди 3 години

,,Отровното " трио бързо да заминава за Щатите на помощ на протестерите !

122

реалнафантазия

преди 3 години

Ако гледате американските новинарски тв, настроението е приповдигнато с мазни усмивки изписани на лицето им. Въобще сякаш четири човека не умряха вчера.Живота ни е обърнато в някакво риалити шоу. Няма стойност вече. :)

121

човек

преди 3 години

До: номер 126 (ss)Не си ли гледал американски криминални филми на които американските полицаи ядат понички и пият блyдкаво кафе?Мислиш ли, че ако бяха богати щяха да го правят?За това как си вършат работата не сме ние тези, които да ги оценяваме, но общо взето и техните и нашите са зле. В САЩ ако полицаите не могат да се се справят с някой по-труден случай се намесва ФБР.

120

Анонимен

преди 3 години

До Демократооо демократе здрасти,кога са те пуснали от Карлуково?Поздрави на Махони -псих-то да пратиш!От доктор Чалъков

119

Анонимен

преди 3 години

Лавров не е ли бил там да раздава понички на превратаджиите?

118

Демократ

преди 3 години

В Украйна на Майдана и в Белорус бяха мирно протестиращи, а не превратаджии, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо!

117

бацо

преди 3 години

Аме като им смърдят изборите на фалшификация, какво очакват тия.

116

Анонимен

преди 3 години

при Лукашенко протестиращите бяха герои борци за свободата!При Тръмп протестиращите са *** ,престъпници анархисти! Дали? Хора я се замислете малко къде е заровено кучето?Нашите *** сега ще пригласят на политкоректните СНН ,а оня лое.ния Сашо Бал-она ще се дави в собствената си пяна от евролиберален бяс да плюе по Тръмп и в същото време да прави вятър на Байдън!

115

ss

преди 3 години

гледам и се чудя защо нашата милиция взема 10 пъти по-малки заплати от американските си голеги като си върши работата в пъти по-добре !

114

Какво не разбрахте?

преди 3 години

Ако избрания президент не ни харесва - налице са манипулации. Ако с манипулации е избран нашият чове - изборите са честни!

113

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ТРЪМП ТРЯБВА ДА АРЕСТУВА КМЕТА НА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ.

112

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХХХАААААААААААААААААААААА....................

111

Преди 4 години

преди 3 години

Преди 4 години се сещам, как днес.бг излезе със заглавие "Ужасът се случи, Тръмп спечели", днес "Байдън спечели убедително", поредните хрантулници на либералната демократична партия.... И майките си биха продали за пари!

110

Анонимен

преди 3 години

Говедата се сбориха.Кееееф!

109

ИСТИНАТА

преди 3 години

ТРЪМП Е РАДЕВИСТ!

108

Анонимен

преди 3 години

Когато взимаш народа и хората за ***, и си мислиш че си хитрец така се получава. Протести и въстания!

107

Републикат

преди 3 години

Сега блак лайвс матър лутърите ще отарашат магазините и ще стане една демократична боза...

106

човек

преди 3 години

До: номер 111В България жертви нямаше. Но във Вашингтон съобщиха за четири жертви, една от които простреляна и почина. В България една жена също беше простреляна, но на купона на новогодишното хоро, а не на протести срещу Народното Събрание. Има разлика.