145

Анонимен

преди 3 години

Като сте позволили свободно купуване и притежание на всякакво огнестрелно оръжие, сега няма как да спрете клошарите да превземат каквото си искат в държавата.

144

Анонимен

преди 3 години

Пак организирани мероприятия от чужбина...

143

Анонимен

преди 3 години

Като гледаш снимки на нахлулите в Капитолия-приличат на турбоселяни. Тръмп насъска отрепките.Ся ще го тричат. Мелания е подала оставка......

142

РусенецЪ

преди 3 години

Колос на глинени крака. Не се сещам Букурещ да е въвеждал полицейски час от 30 години насам. Не се сещам София да е въвеждала такъв изобщо в новата си история. Някой променя света. *** е, че виждаме дърветата, но не виждаме гората. Що за ресурси трябва да притежаваш за да планираш и побъркаш планетата? Честно, не съм фен на конспирациите, но евентуален ИИ /изкуствен интелект/ вероятно би могъл да пресметне всяка стъпка с евентуалните разклонения. Въпросът е - КОЙ ГО ПРИТЕЖАВА?!

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153Какво е това "сащ"??? Някакво териториално недоразумение, което отдавна трябваше да престане да съществува! Да се върнат земите на индианците, откраднатите и АНЕКСИРАНИ щати на мексиканците, да се раздадът земи на доведените роби от Африка!!! Такова НЕДОРАЗУМЕНИЕ като "сащ", развъдник на финансови мошенн-ици и колонизатори, трябва да престане да съществува!

140

Анонимен

преди 3 години

Отдавна бях писал тука, че с най-голям КЕФ ще наблюдавам бумеранга в краваристана - цветната революция, която тия говедца носеха навсякъде по света, сега се върна при тях!!! Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи................пълно удоволствие!!!!! Трябваше на тази не-нор-мал-ница, краварската послица да и разкажете българската поговорка......КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР, ЖЪНЕ БУРИ!!!!! Мддаааа....ако за всяко зло, което тия го-*** натвориха в света им се връща, то от тях СКОРО НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ!!!

139

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ ОПИТВА ДА НАЛОЖИ СВОЙ ПРЕЗИДЕНТ В САЩ СЛЕД ФАЛШИФИКАЦИ НА ИЗБОРИТЕ ПО ПОЩАТА

138

Защо демократи, защо

преди 3 години

Защо цвърчахте от радост, когато Радеф излезе от президентството с вдигнат юмрук и призова към насилие? Защо хвърляхте яйца и домати по административни сгради и полицаите???

137

Анонимен

преди 3 години

Това ще е краят на пандемията а с нея и края на демокрацията по света. Започва началото на диктатурата на властимащите над народните маси!

136

До Демократ

преди 3 години

Защото бяха "мирно протестиращи" на Майдана, запалиха невинни хора! Колко нагъл трябва да си за да твърдиш, че киевските въоръжени фашисти били мирни!!!

135

Анонимен

преди 3 години

И наш *** ще остане в историята с това, че подстрекава насилието като действащ президент и от сега се чуди какво да увърта, че да изкара бъдещите избори нелегитимни. Пъпеш с уши и тръмпови амбиции!

134

Анонимен

преди 3 години

КОПЕЙКАДЖИИТЕ, ГЛЕДАТЕ СЕИР,А ? КЕФИТЕ СЕ, А?НЕ СЕ КЕФЕТЕ!ЩОТО И НА ТРЪМП МУ СЕ КЕФЕХТЕ ТАКА, УЖ *** ГО БИЛ НАЗНАЧИЛ,А СЕГА РЕВЕТЕ ЩО ВИ СПИРА ПОТОЦИТЕ...

133

Анонимен

преди 3 години

ако е пич- мобилизира армията, касира изборите и арестува мумията!И продължава!

132

Анонимен

преди 3 години

Аматьори. Палатките да опънат по кръстовищата веднага и да ги научим да играят хоро и пият греяна ракия.... Така се сваля режим. Кви са тия боища бомби оръжия и жертви.

131

Анонимен

преди 3 години

Иначе за блм немаше никакви проблеми.....

130

Анонимен

преди 3 години

ЛАВРОВ РАЗДАВА ПОНИЧКИ НА ДЕМОКРАТИТЕ

129

учим

преди 3 години

Тръмп гледа от българския прецедент за "Насилието подстрекавано от действащ президент, ..."

128

Анонимен

преди 3 години

Б.Борисов като падне от власт и той ще оспорва резултатите от изборите и нищо чудно да докара бусове с роми и аднимистрация в София...Ама без майтап....не виждате ли колко много сходства в поведението имат тези двама ненормалитети...

127

+

преди 3 години

Тик-так, тик-так, тик..... и тази империя ...на лъжата си отива... тик-так, тик...

126

Анонимен

преди 3 години

Trump2020!