31

Анонимен

преди 3 години

Как още никой не е ревнал, че това е дългата ръка на Путин, срамота!

30

Анонимен

преди 3 години

До 32Не се прави, че разбираш какво става в САЩ и каква е тяхната система.

29

до 29

преди 3 години

Къф кумунизъм сънуваш бе психар!?!това от тролене се побъркахте.

28

Умен пич

преди 3 години

Хахаа..елементарни номера от цру.Също като тук 97ма.Ся ще импийчнат Тръмп,ще бъде заклеймен от всичко живо ,нато,еврогейци,сенатори и пр..,ще се размие кражбата на глсове,и вс ще си продължи по старо му.Но,това което стана ясно е всъщност какъв въздух под налягане са саш и цялата им демокрация и ценности.

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Това са 200 протестиращи, платени от Черепа и пратени от Радев да свалят демократично избраното управление на САЩ.

26

Анонимен

преди 3 години

Комунизма вече е в Америка и си купи изборите. Китай вече контролират и америка, номера е да си купиш политиците а те винаги се продавата. Какво видяхме, че дори в америка демокрация няма, законност няма и че всичко е една политическа рутина. Комунизма и фашизма се завръщат по целия свят благодарение на тъй наречения ковид19

25

Анонимен

преди 3 години

Хехеххе получиха ли си го сега? Това е за всичката мизерия,която САЩ докараха на целия свят! За мен е pure pleasure да гледам какво се случва сега- нарича се карма

24

Истината

преди 3 години

Доналд Тръмп беше и все още е единствения лидер в Западния свят от времето на Адолф Хитлер до днес, който се бореше за световен мир, както и за справедливост, права, сигурност и благоденствие на ОБИКНОВЕНИЯ човек! Това не им беше простено от ционистките елити, както на Адолф, така и на Тръмп. Мазни, продажни, лукави лъжци и тесногръди интересчии са нужни да са от управляващата клика и само такива се толерират. Иде тъмно време за Запада. Бог с нас

23

Новоговор

преди 3 години

От коронавирус се загива, а от демократичен куршум се почива! Гениално!

22

Анонимен

преди 3 години

тези са ги проклели индианците, нация на злоупотребяващи с лекарства и дрога, стрелят се с причина и без....няма да ги бъде...

21

Да попитам

преди 3 години

Сегя след като гледаме този терор и насилие:1. ООН ще обяви ли резолюция?2. Ще се пратят ли миротворци в САЩ?3. Ще се организира ли международна коалиция срещу насилието?4. Някой ще разбомби ли правителството, което убива невинното население?5. Ще бъде ли инсталирана най-накрая демокрация в САЩ чрез арест и подмяна на сегашните политици?6. Да не забравяме, че там има и петрол, къде са танкерите и самолетоносачите на останалия свят?/sarcasm, ако още не сте разбрали.

20

Анонимен

преди 3 години

Какъв е калибърът на "спешните медицински случаи "..??

19

Анонимен

преди 3 години

Тея гледаха майдани ,пролети финансирани и създадени от САЩ и си повярваха.Същите номера ги правиха САЩ в чужди страни по света ,ама не е било СЕГА демократично като ставало у тях. Защо ли ?

18

Маг Минчо

преди 3 години

Хубава аналогия се получи! Двама президенти -лаици, къде нелепо,къде логично, доведоха до криза в държавите си със своите недомислени ходове.Докато в България, по думите на на един социален антрополог,бяха "оставени да се надиграят ", в САЩ още снощи властта обяви, че посегателството върху постиженията на ДЕМОКРАЦИЯТА ще бъде пресечено!И двамата герои смятаха, че демокрацията е като обяд в резиденцията, но и вдигнатия юмрук,и агресивните туитове в Инстаграм ще останат жалка история..

17

Спеца

преди 3 години

Американската демокрация започна да се вмирисва на кръв и насилие!

16

Анонимен

преди 3 години

За чиста и свята република се бори Апостола на свободата Доналд Тръмп

15

София

преди 3 години

Така като гледам на живо резултатите и гласуванията, Джо Бидона е напът да стане президент. За жалост, демокрацията загуби. Колкото и по телевизията да обясняват, че демокрацията била спечелила, ако тоя стане президент, в световен мащаб, нищо добро не ни чака.

14

Киро Хикса

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ Както и спрелият часовник е точен два пъти дневно, така и ти, между умопомрачаващите глупости, които перманентно пишеш в коментарите, в момента си написал нещо смислено. Поздрави и да си следиш там терапията.

13

Анонимен

преди 3 години

Кървавия режим на Байдън почва зле

12

Додо

преди 3 години

Излязоха данни, че атаката над Капитолия е организирана, режисирана и изпълнена от Сорос и метастазите му, със съучастие на полицаи, които умишлено пускат групите на Антифа, позиращи за фенове на Тръмп да рушат, палят и убиват - неща, които са в редовния на Антифа.