49

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Бегай на изток ,бе 47...ха,ха,ха,ха,ха,ааааааа...там ти е бъдещето!От тебе , тука полза нема.

48

Анонимен

преди 3 години

Кой както си я подреди.

47

fiki

преди 3 години

До Тикволандия- И какво мислиш ще се случи като един ден ББ не е на власт? С магическа пръчка ще потекат реки от мед и масло от чОшмата ли? Ами в грешка си - нищо ново няма да се случи в Тикволандия просто ще дойде следващия който ше ни оправи за Н на брой дни. Докато поне Румънците не настигнем по модел на мислене така ще е

46

V

преди 3 години

По добре ще бъде на изток и по лошо на запад .Света се глобализира. Това означава че парите ще се разпределят по по равно и там където сметките са ниски ще се живее по добре. В Азия е бъдещето според мен .Покрай нея и Русия ще намаже а ние ще продължаваме да ровим дъното.Тиквата ви каза веднъж като се върна от Брюксел че вече пари за вас няма да има .

45

Акълмайстор

преди 3 години

Бла бла бла

44

аз-ът

преди 3 години

Митниците са нарушени и основни моменти от живота са пропуснати...----------------***, когато се ползва Гугъл преводачка се раждат подобни безумия. Иначе самочуствието ви е на мах. Ама като ви казваме м*сирки се сърдите.

43

мак

преди 3 години

За България трябва да питате баце. Ще ви отговори как строи въпреки ковида, тук стадион, там 5км път, как доходите растат (за цените мълчи), пенсиите и те, всички ще се ваксинираме, земен рай. Та и новата година ще е прекрасна. За него и шайката.

42

До f16

преди 3 години

Защо бе ? Искаш в САЩ ли ? За Румъния,Албания,Сърбия,Украйна,Азърбейджан,Словакия,Полша,Чехия -визи няма ! Там що не искаш ?

41

Тикволандия

преди 3 години

Дано през 2021 се оттървем от Бойко и неговата крадлива и некадърна гербаджийска дружинка. Вече трети мандат ни държи на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Стига му толкова. Да си изпразва чекмеджето и да са изнася към Барселона.

40

Анонимен

преди 3 години

А косачите кога ще тръгват да косят ? А у ЕС колко банки и държави ще фалират ?

39

Анонимен

преди 3 години

2020 е най-добрата за човечеството за цялата му история. Явно то дразни някои хора.

38

Сега трябва:

преди 3 години

С фесовете да се разбера по метода 100 кила ракия давам! Да се готви Ахмед Исмаилов Ахмедов!

37

След като:

преди 3 години

Ветко Арабаджиев - камион го блъсна, а Васил Божков багер го товари в една лека кола. За Симеон 2 гумите са слаби то работата е свършена, ама файда никаква тия пак разпродадоха и ограбиха България и сега не искат да си ми дадат парите за работата - ама аз няма да кажа алал да са им! Ако ги не даде, ще има я това хапе, удар в бодлите, я това хапе удар в бодлите, я това хапе пречуп врат!

36

Обективен v2.0

преди 3 години

Погледнеш надясно - пандемия, погледнеш наляво - ваксина...Не може вече да се гледа телевизия от вируси...

35

Нищо ново

преди 3 години

Светът е преживял и по-страшни епидемии. Ще преживее и тази.

34

Анонимен

преди 3 години

Ще бъде по големо дърво и от 2020г.Нищо добро не ни очаква през 2021г.

33

Анонимен

преди 3 години

2020 беше чудесна за мен. Дано 2021 е още по!

32

F-16

преди 3 години

Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски *** българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ?

31

САМО ГЕРБ!

преди 3 години

САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА СЛЪНЦЕ И НА НАШАТА УЛИЦА!ДАНО , ТОВА ДА Е ПЪРВАТА ГОДИНА НА " ПЪЛНАТА ЛИКВИДАЦИЯ НА СОЦ-МИНАЛОТО" В БЪЛГАРИЯ!ПОМОГНИ ГОСПОДИ ....И ВИЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!

30

Анонимен

преди 3 години

"Хората по света отброяваха дните, часовете, минутите и секундите до края на 2020 г. с удоволствие, обвързвайки надеждите си с идеята, че Нова година ще донесе ваксини и живот, който поне малко напомня за нормалността."Защо си съчинявате глупости? Никой не ви чака ваксините с изключение на една нищожна част от населението.