39

ДЕПЕСАР

преди 3 години

ИЗВИНЕТЕ ИМАЛИ БЕСЕПАРИ ТУК ЧЕ МЕ СЪРБИ ПОДРЯЗАНИЯТХАХАХАХАХАХАХАА ЗАБРАВИХ БЛАГОДАРЯ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО МЕРСИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

38

мак

преди 3 години

Според мен който е гласувал винаги, ще гласува и сега и вирусът няма да му попречи. Всеки ходи по магазини или институции, където има бая народ, така че няма да се уплаши да гласува. Най-добре да си остане първоначалната дата, освен ако шайката не мисли да увеличи броя на заразените, за да въведе нови мерки и да забави избори. Пък и *** тръби, че са готови. Тъй, че, хора, не спете и гласувайте.

37

Сата НАТО

преди 3 години

Колко работни дни има фигуранта -----"Фигурантаът" се явява държавен глава и той насрочва изборите. А Винету по тази точка му е подчинен.

36

възможно

преди 3 години

Президента МОЖЕ да отмени изборите, като подаде оставка и предизвика президентски избори на 25 март.

35

Сата НАТО

преди 3 години

Че какво като няма, България трябва ли да копира САЩ? Ето днеска е умрял 30-годишен мъж БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! Това е ужасно, какви избори при тази смъртност! Не и не! Аз съм против.

34

Въпрос до "Експ

преди 3 години

Колко работни дни има фигуранта в разгара на пандемията ноември 2020 и декември 2020 година, както и освен да се изцепи за изборите тогава и да връчи някой орден друго заработено има ли от него?

33

Въпрос

преди 3 години

има ли Демократична Държава, която промени Датата на Изборите, заради Пандемията?! Дори и САЩ, дето залога е голям, гласуваха в Пандемия на определената дата и не я отложиха!!

32

До Сата НАТО

преди 3 години

Каза го много точно, новите избори ще легитимират досегашното правителство и ще направят напълно несъстоятели метежниците от Орлов мост и Президенството, както и техните орисници и спонсори ... А когато това се случи ще има и последствия, за тези които организираха саботажите в Метрото, уличните пучове и се опитваха да клатят устоите на държавата ... !!!

31

До ПУТА Нато

преди 3 години

Е то и вашия кумир джуджявия слага маски и затваря. И виж днес и патриарха му какво се е произнесъл. На тях каква ли им е играта. Жалки сте.

30

Анонимен

преди 3 години

НЯМА РАНО. ИЗБОРИ И МУТРИ и КOМУНИСТИ ВЪН!

29

ДО Сата НАТО

преди 3 години

Ей, Чалгаджия!

28

Сата НАТО

преди 3 години

Оставете ГЕРБ да се пържи още, като не искаха да сдсдат властта миналата година, сега да влачат до септември. Аз не бих ги легитимирал с нови избори. Има "пандемия" - те я докараха, те да си я управляват. Нека парламентарните избори се изместят за есента, заедно с президентските. Иначе гом ньото от Банки и за президент ще се кандидатира. Нека Боко още 8 месеца затваря бизнеси и слага маски на хората и тогава да се яви на избори. Въртете му номера и го е бавайте, това ви е играта.

27

Кви визи?

преди 3 години

Щото всичките решетниковчета ще отидат да саботират и там. Държава, която за президент и назначават подобни креатури не са за без визи.

26

Анонимен

преди 3 години

А американските парнтьори на които 30 години българите се навеждат и целуват ***, защо не махат визите?Щото страната не се изчисти от комунисти всичко живо русофил

25

Анонимен

преди 3 години

А американските парнтьори на които 30 години българите се навеждат и целуват ***, защо не махат визите?

24

Анонимен

преди 3 години

А ти защо искаш Русия да махне визите, нали сме врагове на Русия, нали гоним дипломати, Радев прави военен съюз срещу Русия - защо Русия да маха визите.

23

Гнус и брадавица

преди 3 години

Трябва да изгние в затвора като партенка в окоп.

22

Смях

преди 3 години

Всичките миризливи русофили са в западни държави!Защо ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Всички политици са против Русия, и ще служат на господарите като маша против Русия и ще предоставят България и българите за пушечно месо на НАТО срещу Русия. Иначе нямаше да бъдат политици, и най-малкия намек че гледат към Русия, и Мустафа ще го уволни моментално и повече няма да помирише политика, а може и да го арестуват както направиха вече. Проблемът е, че българският народ в голямата си част са русофили, не политиците, ами народът е проблемът.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"Между другото, какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски ***, българите могат ли да пътуват свободно без виза както европейците при техноте американски партньори, или?"Ами вие целувахте 75 години руски *** и пак визите с Русия си останаха. Вашият президент Тръмп можеше да ви отмени визите за САЩ, но явно русофилите сте се представили много вяло в целуването на русофилския му ***.