14

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Западняците се усетиха навреме и продадоха некачествените апартаменти на наивни руснаци.Сега руснаците са в чудо, колко пъти на година да правят ремонти ...Отдаване под наем изгодно ?Лъжа.Рекламна лъжа, както тази, че климата по брега е 1:1 със северна Гърция.Плащат много високи такси за подръжка на затворените комплекси.Вътре положението е ... не е за приказване!!

13

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

"Другата цел е с цел инвестиция да отдадат под наем. Тъй като имотът е една такава стока, която никога не губи цената си както златото", казват от бранша."Ето това е вица на деня...

12

Хамалогия

преди 3 години

Територията е като дърта ку .рва с много грим. За нищо не стаа, *** на места се опитват да го издокарат по-добре от топ дестинации по света. Пълна ***, докат не умра ще съжалявам, че съм роден тука.

11

555

преди 3 години

От Бс съм и живея тук, обаче градът замира ударно. Стара Загора е по-добре от Бургас. Тук останаха едни псевдо мутри, които си живеят още в 90-те. Чалгаджийски град.

10

Гаро

преди 3 години

...Българи със спестявания!? Скапах се от смях...

9

Лили Барута

преди 3 години

Продавайте на когото си искате,но в никакъв случай на турци и евреи....

8

Анонимен

преди 3 години

ЕЕЕ , СПОКО. ОЩЕ Е РАНО ДА СЕ ПОЯВЯТ АКУЛИТЕ. НЕКА ПАДНА ЦЕНИТЕ КАКТО ТРЯБВА.ТОГАВА СЕ ПОЯВЯВАТ ТЕ. И НАПРАВО ГИ ВЗИМАТ ИМОТИТЕ КАТО ПОДАРЪЦИ..КАТАСТРОФИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ - ПРОЧЕТЕТЕ ТАЯ КНИГА, НО Я НЯМА НА БЪЛГАРСКИ!

7

мераклии обаче няма

преди 3 години

това е положението!Не че рашките са зле - нашия пазар е умрял а реашките се ориентират където могат да изкарат пари.

6

Знае се!

преди 3 години

Във всички градове на България, малки и големи, най-често срещаните табели на търговските обекти е ,,продава се" или ,,дава се под наем". Няма по-силен, по-точен критерий за дълбоката икономическа криза в една държава, от тези табели. Както и да лъжат Бойко Борисов и ГЕРБ този факт доказва, че кризата при нас не свършва, а непрекъснато се обновява и това е следствие от некадърното управление на ГЕРБ.

5

Типично за нас

преди 3 години

Положението тука е повече от зле, но се успокояваме като казваме че на руснаците им е по-зле....(Всъщност те имат имоти в чужбина, не ние. )

4

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До Анонимен 2 : А българите като са много богати защо не изкупуват тези имоти? Защото курса на рублата не може да влияе на цените на които се отдават под наем имоти в България. Нещо повече! Ако в България няма криза, ако икономиката работи, то тези собственици ще имат много по-голяма полза при нисък курс на рублата. Но, за съжаление, положението в България е много по-зле и затова най-доброто е да се освободят от активи в страна със слаба икономика.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде сте тръгнали да ми сравнявате златото със имоти бе.... Имотите са преходни и искат поддръжка и да им плащаш данъци. Докато носят носят наеми е добре ама като дойде кризата дуаш супата. Сградите времето ги руши.А златото е вечно и нищо не иска. Можеш си го скриеш някъде на сигурно щото 1 милион в злато се събира в едно гърненце 25см. Каквото спестиш в злато остава за поколенията.

2

Анонимен

преди 3 години

Руснаците продават апартаментите си щото много обедняха, Русия е на дъното, рублата не струва нищо...Да се махат, по-добре е без тях.

1

Анонимен

преди 3 години

"Тъй като имотът е една такава стока, която никога не губи цената си както златото", казват от бранша"Хахаха ... спукване на имотни балони, амортизация, данъци, обири, вандализъм ... Браншът да не лъже с цел подлъгване на наивници?