20

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТова кога ще са изборите е изцяло работа на Президента / и БСП /. Тука Боко и Чоко нямат намеса.

19

Анонимен

преди 3 години

Аз от памтивека не гласувам, така че ако ще и тре да са...

18

Анонимен

преди 3 години

Отново ще управляват ГЕРБ.Това е нормално и правилно.11 поредни избори ви го показа народа.

17

Анонимен

преди 3 години

Най добре изобщо да няма избори. Бойко да го правим вече официално пожизнен премиер до живот и да си караме работата на спокойствие. Тия избори и без това няма смисъл от тях. Само харчат едни милиони а сега и здравето да си рискуват хората. За какво? Да се тупаме в гърдите че сме демокрация? Айде стига глупости. Видяхме че това не работи. Парите ги държат едни и същи без значение кой е на власт. Аз знаете че който плаща той поръчва музиката. Изборите са излишни.

16

АнонимеН

преди 3 години

ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ ПО ЗАКОН НА 4 ГОДИНИ ИЛИ ПО МАЛКО!!!!!!!!!--------------------------------------------------------------------------------------------ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА!!-------------ГЕПБ И СЛУГИНАЖА ИМ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЗАКОНА КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА!

15

Анонимен

преди 3 години

Радев се чуди как да отложи изборитеЩото опозицията за нищо не става, също като него

14

баба мара

преди 3 години

ако борисов си беше подал оставката можеше да се отложат изборите сега вечене бива да се отлагат защото загиваме

13

Шефа

преди 3 години

Боряно , Борянке пак лъжеш на поразия

12

Гост

преди 3 години

Придворните социолози почнаха да лижат !

11

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение да видим още един мандат на ГЕРБ да ви чуя каква песен ще пеете още 4 години.

10

Патриот

преди 3 години

Пропаганда от сутрин до вечер живеем в тотална психария вече ,това е нереално!Ония ненормалник пък в другатъа статия пък иска да сме ваксинирани за да сме били гласували ????!!!!Абе кой ги допуска такива маниакални психопати и менгелета да съществуват изобщо бе !Ей затва е имало нартоден съд навремето разбрахте ли !

9

Мозъчен трезор

преди 3 години

Може би някои хора се притесняват, но не бива в името на българския народ , изборите да се отлагат повече. А и в много държави гласуваха и в по тежка ситуация. Тук въпроса е на живот и смърт! Компрометираното, зависимо, безскрупулно и корумпирано правителство не трябва да остава и ден повече на власт. Заради евентуално починали няколко човека от ковид рискуваме жиротабо здравето на хилядите жертви на тежкия Тиквен режим. Господ да пази България!

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Честно казано като гледам каква е алтернативата на това правителство, предпочитам то да си остане на власт и без избори, но все пак живеем в условията на парламентарна демокрация ... Странното е че тези дето напираха за предсрочни избори и обясняваха колко е вредно това правителство, когато дойде време за редовните изведнъж се запънаха. Май на другарите и товарищите не им харесва парламентаризма в България и ги е страх от нормални избори, а разчит на анархията и хаоса на уличните пучове.........

7

Анонимен

преди 3 години

И тук ще попитам ГЕРБ,къде е Бойко ,че направих ремонт на тоалетната и няма ,кой да го инспектира !? Предварително му благодаря

6

Анонимен

преди 3 години

Изборите в два последователни дни.При това в събота вечер още , а до неделя сутрин вече ще има почти пълни резултати.И всеки неучатствал в събота ще може да иде в неделя като прецени накъде отиват нещата и иска ли да е точно така следващите 4 години.А и ще се вдигне активността, а от там и тежестта на ДПС.

5

анонимен

преди 3 години

кукумявке спри да грачиш

4

Анонимен

преди 3 години

Мноу съм развълнуван!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Това Румен Радев ли ви го каза ?!

2

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжлива статийка!

1

хехе

преди 3 години

43% от ВАШИТЕ хора, не от хората в БГ като цяло :)