52

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo51 samo da ti napomnia kolega ,che "hubav chovek " NE moje da e chovek ,koito pecheli ot neshtastieto na drugi hora !!! Osven ako ne si priel zapadnata cennostna sistema ?!!

51

Анонимен

преди 3 години

Продавам замразени дини от Любимец.

50

въъх

преди 3 години

като четъ коментари се подтиснах : ами тук коментиращите под 10хил месечно не падат бе и все имат акции нетфликс тесла с по 100процента минимум доходност вай вай вай! мУмчьета вземете мъ да бачкам за вас 4хилди искам само бивам кадърен съм

49

Анонимен

преди 3 години

Нормално е при капитализма и западната демокрация да правиш тест за да започнеш в складовете на Амазон за мизерно заплащане, и да работиш като животно по 10 часа, а като се изхабиш да те уволнят и да сложат някой нов със свежи сили, демокрация, кво да праиш.

48

Анонимен

преди 3 години

Жеф Безос е хубав човек.

47

Анонимен

преди 3 години

Да, Амазон всъщност произвежда коли, самолети, спътници и космическа техника, но *** си мисли, че Амазон печели от търговия на ширпотреба.

46

до 47

преди 3 години

Верно? Защо не провериш колко годишно от патенти получава институтът, където е открит полиетиленът? До ден днешен ги получава. Недей говори глупости, моля те. Ти какво произвеждаш? Царевица ли? Царевица може да произведе и реднекът от Алабама и затова е беден. Защото го може всеки.

45

до 46

преди 3 години

Чуе Амазон, мисли си, че е като емаг и се занимава само с продажба на дрънкулки. Аахахахах

44

до 43

преди 3 години

Нормално е Бай ***- хейтърът, който и идея си няма, че 2% от приходите на Амазон са от продажби на артикули, да се изказва, ама на- ето го... Изказва се.

43

Анонимен

преди 3 години

"Но колкото по-умни хора идвали, толкова хора с по-ниски резултати на теста били уволнявани."Къде е проблема?

42

Питър

преди 3 години

До Анонимен 41Тези неща се знаят - политическите му приятели започват с Обама, но в Демократическата партия по принцип има много хора, които са против него и Амазон. Не плаща данъци, защото отначало е имал такава стратегия - да завладява пазара, вместо да прави печалба, а последните години не плаща заради глупавите закони на Тръмп. Проблемът е, че никой не стои зад гърба му - което може да се окаже трудност при опитите да бъде озаптен

41

до 41

преди 3 години

То и ти не знаеш, че не знам са две думи, ама поне всичко знаем за теб. Във фиша със заплатата ти ясно е написано, че си неграмотен.

40

Анонимен

преди 3 години

Ами например незнаем кой стои зад гърба му,а и също незнаем защо като е най-големия не плаща данъци.Ей такива работи незнаем за него.И най-вече незнаем за неговите политически приятели.

39

Моля

преди 3 години

Копирайте статия + снимки за Макензи Безос, ще има 10 пъти по голям интерес! Гаранция!

38

Анонимен

преди 3 години

Абе това да не е Томислав Русев бе, на фотото.

37

Анонимен

преди 3 години

Покрай работата си познавам доста хора милионери, които сами си изкарват парите, а не перат такива или "усвояват" по програми и поръчки. Всички, до един, работят без почивен ден, телефоните им звънят и по време на хранене. Нямат време за семействата си дори. И си представям как някой от тях чете такива сайтчета с копи/пейст новинки, че и постове да пише. Тези хора не са комплексари, не карат скъпи коли и не се хвалят с приходи. А тук хвалещите се с високи заплати ученици, скоро ще пораснат и...

36

Анонимен

преди 3 години

Е това е да си класически скъперник, да си нахраниш екипа само с две пици.

35

Космите под мишницит

преди 3 години

350к месечно + Ганьовси бонус на коледа и нова година 69×350 к

34

Анонимен

преди 3 години

До Деф 15 нищо не каза 45 хиляди месечно и мислиш ,че печелиш много Не ставай смешен Ако те познавах , щях да ти предложа работа с нормална заплата - 4-5 млн.евро годишно,че не знам как въобще се оправяш

33

Питър

преди 3 години

До петичен секторЗа съжаление, всичко при Безос има покритие. Ако не бъде спрян навреме, до 10 години ще владее поне половината свят. Време антитръстовите органи в цял свят, и особено в САЩ, да се включат и да разбият монопола му. Защото скоро може и да е късно.