72

noFreeman

преди 3 години

хахаха не е най-богатият, пред него е малкия *** с 60 милиарда отгоре...

71

Ф.С.В.

преди 3 години

инжинерните си способности,----хХхХХХаххахахаха

70

Анонимен

преди 3 години

Адски ми е противен Безос ,та той си е жив кукумицин !

69

Мая Безпартийная

преди 3 години

Завист яде човека! Как той има, аз Не? И така се ражда-комунизма!

68

Кико

преди 3 години

*** седнал да мисли дълго! Тук пребиваш някой, ставаш политик или краде на едро и Хоп, богаташ! Щях да забравя:беден си но купувашТехноинпекс и ставаш богат! Иска се "пипе!

67

Анонимен

преди 3 години

И на тоя ехиден рептил ще му дойде реда както на Стиви Джобс.... хитрата сврака и с двата крака както е думата :))

66

Анонимен

преди 3 години

Най - после се убедих , че Пандемията е обективно явление напълно лишена от субективна човешка намеса .

65

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че най-успелите .богати и умни хора ще са в Америка,няма да е някоя *** от Блатная.

64

Анонимен

преди 3 години

Тази така наречена "пандемия" е много внимателно планиран и изпълнен ход на демоНкраДите. Не само им помогна да откраднат изборите, но също направи милиарди на техни поставени лица. Ще вдигнат данъците на всичко, за да продължават да ограбват нормалните работещи хора. Либерализма е престъпен, това е най-лошото нещо спохождало света НЯКОГА, в пъти по-лошо от комунизЪма

63

Анонимен

преди 3 години

Големи лъжи и глупости са написани тука! От 2016 работя в Амазон. Един ден бъдещите хора ще изгорят тези места!

62

Анонимен

преди 3 години

Това което не знаем е,че Джефри се ражда в много младо семейство баща му Тед е на 19год.майка му Жаклин на 17год.Баща му Тед Йоргенсен ги напуска когато Джефри е на 1,5год.,сеща се за него когато дава съгласието си да бъде осиновен от Мигел Безос вторият съпруг на майка му.Разбира се сеща се заДжеф когато става милионер,но Безос винаги твърди ,че Мигел е неговият баща.Тед умира през 2015г.,но биологичният му дядо Тиодор Йоргенсен е жив и е на 103год.Колко богатство ще натрупа Джеф,ако доживе

61

Анонимен

преди 3 години

Човекът си е кадърен и има много завистници и злобари готови да плюят по него.Бившата г-жа Безос при развода получи от Джеф 38млрда долара.Някой нещо да е чувал за милиардерката Макензи Скот?А състоянието на Д.Безос според някой е над 200млрда.

60

Антон

преди 3 години

Джеф даде на бившата си 50 милиарда при развода а ето днес пак е в топ 5 по богатство. Егаси. Аз лично следя много отблизо конкуренцията между неговата космическа комания Блу Ориджин и Спейс Х. Мъск е по-склонен на рискове и нестандартни решения докато Безос е по-премерен и методичен. Желая им успех и на двамата.

59

Анонимен

преди 3 години

Друго което не знаем или по-точно избягва да се казва е ,че Безос се е родил като Джефри Йоргенсен.Майка му се развежда и вторият и съпруг ,кубинският емигрант Мичел Безос ,осиновява Джефри.

58

Анонимен

преди 3 години

Първото нещо след като си направите сайт е да баннете аесена на амазонаус. Добре, че го ползват някои девелопъри за хост, за да го ънбанваме от време на време за ъбдейти.

57

V

преди 3 години

Говорил съм с служител на Амозон и не му хареса .Згъват те от бачкане уж да се изкачиш по стълбицата и някой ден (като светлото бъдеще на еврогейския и мафията герб) ще вземаш хубава заплата. Така или иначе има доста напуснали от там .А за компанията най важното беше че години наред не е плащала данъци за което беше осъдена да плати май 25 милиарда $ Смятай как е подложил на нелоялна конкуренция останалите от този бранш .Сега има голяма механизация не е трудно да се пробие.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 мдаа, всички съседи около мен масово си купуват спътници и космическа техника от Амазон и самолет до самолет наредени отвън- все безос ги бил произвел , Еърбезос

55

Анонимен

преди 3 години

Ако си харесате нещо от Амазон просто вижте търговеца кой е и директно от него. Така печелите взаимно а не този рептил. От едни книжки почна и вижте го на гърба на хората до къде стигна...

54

Знаеща

преди 3 години

По-важното е това, което знаем за него, а именно, че е евреин, сатанист, извратеняк и поставено лице на мразещите Спасителя. Каквото и друго нещо да пропускаме за него е без съществено значение.

53

До 50

преди 3 години

Какви самолети кораби автомобили и ракети бълнуваш?Амазон е компания която печели ит търговия,облачни услуги и софтуер.