16

Петя

преди 3 години

Прители, колеги и познати с деца се разболяха без самите те да контактуват с други хора и работейки от вкъщи. Правете си изводите, никой не обвинява децата, но това е реалността - те заразяват останалите

15

Тихонов

преди 3 години

Децата не разнасят заразата, престанете с това клеймосване! Всички да се връщат на училище! 7 месеца са твърде много време, това не може да продължава до безкрай! Ако на накой не му се работити като учител, да напуска!

14

Георги

преди 3 години

Аз, като учител на първи клас, мога да кажа, че днес в моя клас присъстваха всички 24 деца и бяха изключително щастливи, че са в училище.

13

Анонимен

преди 3 години

ЧНГ. 40% не са пуснали децата си на училище и ДГ, значи само 40% наистина са родители, грижат се и обичат децата си. Останалите гледат да се отърват от децата си....не искат да ги отглеждат, да ги хранят и им помагат да учат.

12

Анонимен

преди 3 години

19, в нашата група от 27 деца, днес имаше 4.

11

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив може би 30%. Масово се подават заявления за извиняване отсъствия на децата от подготвителните групи във връзка със Заповед РД-09-3609/30.12.2020г. на МОН. Заявленията се подават лично или се изпращат на официалния имейл на градините.Отсъствията на децата за съответния период ще бъдат приети като отсъствия по уважителни причини.

10

Анонимен

преди 3 години

В София колко процента не си пуснаха децата ми е много интересно .

9

фери

преди 3 години

Кой ти брои Бургас за град

8

Анонимен

преди 3 години

Не се мери температура.По последна заповед от РЗИ температура се мери на входа само на деца, които имат видими симптоми.Аз ли знам или вие? 35 г. работя в ДГ.Нито ноември се е мерила темп.на всяко дете, нито днес сутринта.Няма как да се премери на 240 деца има 1 сестра. ДГ имат 2 входа, а сега са 3 заради пандемията.Децата пристигат до 7:45 по няколко и след 8 часа идват през минута останалите около 200 деца.За 30 минути е невъзможно да се измери температурата дори на 80 деца.Мислете как става!

7

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че у нас се тества съмнително малко от страна на държавата, а пък деца и персонала по училища и детски градини изобщо. Хванаха няколко случая на есен единствено заради критичното състояние на родителите им.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен6Няма безсимптомни бомбички, приносители на зара. Ако нямаш симптоми, значи не си болен и не си зарезен. Защо да вярваме 100% на тестове, които се бълват по милион на секунда.

5

Az

преди 3 години

109 деца са 40% ?????

4

Анонимен

преди 3 години

Родителите щели да представят декларация, че детето не е било в контакт с болен, еле пък от коронавирус. Държавните хрантутници са царе на безмислиците. Това че някой твърди нещо на една фърчаща биляшка, неизискуема по закон, не означава абсолютно нищо. Хареса им да лежат и получават заплати и сега вой до небесата, че ще трябва да поработят.

3

Б

преди 3 години

Преди малко дъщерята се върна от училище. Били са 17 от 22 деца.

2

Любо питен

преди 3 години

Ако сто и девет деца да четиридесет процента значи.... Малиии, Бургас се топи...

1

Анонимен

преди 3 години

но ако слушаш медиите в Бг ,всички са в клас, едни екзалтирани даскалицци едни майки просълзени, деца балони грейнали усмивки. Хсйде стига с тези Тошови изпълнения.,