23

До но 9 металиката

преди 3 години

Точно в 1те албуми на твойте любимци има *** елементи и са с доста *** звучене. А това тук за което пишат е минало покрай траша :)

22

Metal fen

преди 3 години

Здравейте, искам първо да кажа колко ми е кофти за смъртта на Алекси, велика банда !!!Въртя COB от 6-7 часа вече, Everytime i die за мене си остава най-великата им песен. RIP Мислих да кажа и други неща, по повод караниците ви тука за музиканти , но ще го оставя за следващата тема на чалга простотиите :). ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ Children Of Bodom - Everytime I Die !!!

21

Анонимен

преди 3 години

До Death metal fanАз съм от непиещите метъли, така вече около 30г. Поне не се различавам от нормалните в това отношение. И да, все още си слушам метъл...Та има и такива, познавам много такива като мен

20

Death metal fan

преди 3 години

Ако не се бях пропукал преди години,днес можех да имам над 10 години трезвенност.Важното е че след залитането,отново съм в АА клуба.Понеже живот с алкохол и дрога няма!

19

Death metal fan

преди 3 години

Бил съм в последните 10на години трезвен на много брутални концерти.Само на безалкохолна бира.Не е същото като да пиеш на фестивали,но все пак се насладих истински.И позаписах видеота и направих снимки.Блек не обичам.

18

Death metal fan

преди 3 години

Музиката си е музика,алкохолизмът си е алкохолизъм!Но не е изобщо тайна че метълите си поркаме много.Това поркане и то в много големи количества с деситилетия ме закара накрая в АА клуба.Към днешна дата над 2 години трезвен,духовен и извисен.Замених бруталията със Сантана,Флоид,ню ейдж и музика и пр.Музиката и к..ите са до време,алкохолизмът до гроб.Радвам се че се отървах от алкохола.Никога няма да мога да пия нормално,приел съм го!Второ поколение алкохолик съм.Работя по 12-те стъпки.

17

Анонимен

преди 3 години

До . 18Гоше, откакто взе да думкаш на барабани, кокошките спряха да снасят.

16

Аз

преди 3 години

Не го знам, за първи път го чувам. Може би защото не слушам подобен стил музика, но... млад си е заминал.Да почива в мир човека.

15

.

преди 3 години

Просвирих на барабани на стари години. Цигара не съм докосвал. Антибиотик съм пил последно през 94-та след една операция. Преди пиех рядко по бира или чаша вино. Откакто свиря не поглеждам алкохол даже и на снимка, спортувам всяка вечер, храня се с военна дисциплина, лягане и ставане по часовник. Ако някой си мисли, че може да се свири скоростен death metal 1 час на наркотици и водка бих му казал, че е безхаберник. Който има сърце за музиката (от фолклор до джаз) не му трябват наркотици и спирт.

14

Ro

преди 3 години

Жалко, отраснах с тяхната музика. Феноменален китарист и композитор. :(

13

Респект

преди 3 години

Не бяха точно моята група когато бях стриктно метъл. И да е друсал, и да е пил, си е негова работа. Страхотен музикант беше и е дал много щастливи моменти на милиони фенове.

12

Анонимен

преди 3 години

Нищо не споменават за КОВИД, за придружаващи заболявания, щото тук днесаджиите, като този на снимката, дето само си бърка в носа само това чакат да напишат - "Мъж на 41 без заболявания сред жертвите на коронавируса"

11

Анонимен

преди 3 години

Да беше взел повече пръжки и нищо нямаше да му има , а той еколог - треви ще взима.....

10

thrash till death

преди 3 години

Отишъл е при Чък Шулдинър и Джеф Ханеман.

9

Анонимен

преди 3 години

Абе малко *** ми идват и няма пеене само ръмжене.Предпочитам Металика.

8

ДДРОнег

преди 3 години

Страхотна група !!!Чух за нея за пръв път в "Хеви пътешествие" и после си ги пуснах, е, финландците са майстори в метъла !!!

7

металист

преди 3 години

По едно време интрото на песента "Lake bodom" ми беше мелодия на телефона.Лека му пръст.

6

До 5

преди 3 години

Само на джоинт, без други наркотици може и до 100 години да живее. Алкохолът е много по-вреден от тревата.

5

Анонимен

преди 3 години

Един от най - известните...??? В СВЕТА...??? Ей, накъде отива тоя сват, ей...

4

Анонимен

преди 3 години

Те тоя модел не спират да връткат хероин ,крек , кокаин , а джойнта им е все едно обикновена цигара.