433

анонимен

преди 3 години

Червенотолупчестическите зомбчета изпълзяха от змиярника.

432

Анонимен

преди 3 години

Като прочетох коментар"464-анонимен до 461"се уверих в твърденията на цивилизованият свят,че сме стадо овце са напълно верни!Този *** екземпляр 464 още не е разбрал,че Тик'вата,Нинова и Манолова са от една и съща партия-БКП,че няма разлика в управлението на ГЕРБ и това на БКП при соца, дори това на ГЕРБ е вече с пъти по-диктаторско и самолично в лицето на големият талант на про'стотията-Бойко!Младежта ми мина в псувни срещу тоталитарният режим на Тошо, днес и псувните не стигат остана тоягата!

431

1

преди 3 години

До анонимен до 461,тиквата е грешния вариант,но такива като теб,не могат,да го разберат,с дървените си глави.

430

отврат

преди 3 години

ХА ХА,ДНЕС ПАК СЕ ВОЗИ НА ВЪРТОЛЕТ И ОТКРИВА ОЩЕ 1 СМ. ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС А ДА СПАСЯТ ТУРИСТА,ПАДНАЛ ПОД.ВР.БОТЕВ НЕМА ВЪРТОЛЕТ.

429

анонимен

преди 3 години

Да кажеш , че Б.Б е глупав и некадърен политик и всеки на негово място ще е по-добър, е все едно да кажеш , че всеки на мястото на Димитър Пенев по време на световното в щатите щеше да спечели с отбора световната купа. Хората са казали - Всяка жаба да си знае гьола . Може да знаеш 100 чужди езика и да си прочел 100000 книги и да останеш само с високото мнение за себе си . Животът е многолик.

428

анонимен до 461

преди 3 години

Като отсвириш Б.Б автоматично получаваш Нинова , Манолова , отровното трио . За това мисли на изборите - искаш ли значително по-лошия вариант ?

427

Тулуп

преди 3 години

Долу ГЕРБ

426

Позитано

преди 3 години

Другари, ние като вземем властта за всеки от най-изявените в плюенето другари ще има по едно Техноимпексче. За останалите по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!!

425

Рита Тумберг

преди 3 години

Борисов се е заблудил, че във всяко нощно шкафче има милиони и златни кюлчета и затова вчера беше в завода за бойлери днес ще гледа пердета утре суджуци

424

анонимен

преди 3 години

Като не харесвам ББ, значи ли че ще трябва да харесам Нинова, Манолова, отровното трио, Слави-чалгата или Пинокио? 30 гдини ни лъгаха и крадяха всякакви месии и възкресението на народа не се състоя! Без изход сме!

423

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахахахаха, ей това му харесвам на Боко. За каквото и да тръгне да говори, по каквато и да е тема, ето като тук сега - тръгва да говори за Ковид и завършва с магистралите :)))

422

Анонимен

преди 3 години

Ясно е герб си заминава ,но как се дава власт от бивши партийни дейци . Повелята на партията е до последна капка кръв. Средствата са всякакви,на всяка цена властта трябва да се запази. герб трябва да управлява защото иначе много хора на хранилка ще са клиенти на бай Ставри. Секват превилегии, облаги ,парите от Европа. Ужас неможе да допуснем това. Напред другари за герб за бмб ,до последна капка кръв.

421

1

преди 3 години

До Позитано,а за другаря борисов,нищо не пишеш,защо ли?

420

1

преди 3 години

Днес в един ежедневен вестник чета бисерите на нашия вожд цитирам "семейството му много се е зарадвало,когато баща му е донесъл печка "Раховец"в къщи",сега сигурно семейството му се радва,на донесените от него "празни"чекмеджета.Препоръчвам му,като се оттегли от активната политика,да събере бисерите си,в книга,за да може поколенията ,да прочетат,какъв "голем"политик е имало в България.

419

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

418

Анонимен

преди 3 години

"Борисов: Ще се окаже, че България най-правилно управлява в пандемията"В случай, че сте забравили наглите лъжите на Тиквата всеки път преди избори, ето ви типичният пример. Всеки път сме най-"преуспяващата" и най-"напредналата" държава и всички други държави ни дишат прахта и ни завиждат на "успехите" под негово управление АХАХАХААХАХ

417

анонимен

преди 3 години

от МАКЕДОнИя ПО ВИСОКО НЯМА НО МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРСКА !

416

Анонимен

преди 3 години

Какво се сополивите и ревете? Каквито са управниците, такъв е и народа. Ако го няма Бойко.... кой ще е виновен?

415

Анонимен

преди 3 години

Каквито са управниците, такъв е и народа. Ако го няма Бойко.... кой ще е виновен?

414

Анонимен

преди 3 години

Край без фитнес вече няма да можем да живеем.Ами кафенетата.... малеее какво ще правим без тях? Няма къде да клюкарим вече. Ужас, ще стане много скучен животът