9

Анонимен

преди 3 години

И защо цените са толкова високи, като плащат на производителите 30-45 дена след продажбата?

8

Анонимен

преди 3 години

ДА БЕ ДА,Я КАЖЕТЕ ОТ ИЗРАЕЛ КАКВО СЕ ВНАСЯ,И ИЗНАСЯ ЗА ИЗРАЕЛ

7

баба мара

преди 3 години

и къде е това бълг месо къде се отглежда защо не пишат къде е отгледано ина колко години е

6

11

преди 3 години

До Първи април има още три месеца!

5

House M.D.

преди 3 години

Колега #3, в българския език не съществува дума, която в множествено число да свършва на й.

4

1

преди 3 години

Затова ли са с такива баснословни цени,примери,кашкавал на маджаров ,зоров,все елитни милиционери от резерва,цени за 1кг. между 25 и 30 лева за килограм,изкупна цена на литър мляко 0.54 лв.сравнението е ваше,затова купувам,само немски кашкавал,кр.масло,също немско.

3

51 год

преди 3 години

Родно производство на крайния продукт с немски/японски/китайски машини от вносно месо, сухо мляко, палмово масло, даже и зърно(защото нашето е в Италия)...., с опаковачен найлон от Турция и т.н. Може би някой малки ферми имат чисто български продукт? Такава е храната за плебеите. Въпреки това хигиенично е на по високо ниво, а не да бъркат в тенекията със сирене като по времето на Нармаг-а

2

Анонимен

преди 3 години

А от неосновните храни- 95% внос... Това е като при бензиностанциите- хората мислят, че печелят от горива, а то печалбата е в шоколадчета, сокчета, минерална вода и презервативи, а горивата са си на загуба...

1

зам.кмет Пловдив

преди 3 години

Това не важи за Лидл.