14

Анонимен

преди 3 години

Масовата ваксинация за членове на партията майка ГЕРП (срещу членска карта) ще започне през Март. Преди това са депутати, Министри и корумпираните ченгета.а. А народа - от Септември

13

Анонимен

преди 3 години

Тези, които имат хотели и ресторанти по курортите, ги съветвам да разпродават. Ако ни ваксинират всичките през Март месец, до лятото ще измрем и няма да има ни летен, ни зимен сезон.

12

Анонимен

преди 3 години

до13То светът гори в пандемия,ти си се отплеснал с ,,геном,,Въпросът ваксина или боледуване е решен отдавна в полза на ваксините.

11

Анонимен

преди 3 години

НЕ на принудителната ваксинация! При смъртността 2% (която всъщност е много по-ниска, защото заразените са много повече) такава интервенция не може да бъде задължителна! Истинските вирусолози и имунолози го казват! Имунните механизми са изключително фини и много лесно се нарушават, дори не казвам нищо за съмнителните взаимодействия на тази ваксина с човешкия геном. Да се ваксинират хората в рискови групи, а заедно с тях - всички желаещи, и това е! Каква масова ваксинация?

10

Анонимен

преди 3 години

Преди 1 седмица изленах от затвора,там най стриктно спазвах мерките за изолация...а сега требва и аз да се бора с вирусо...

9

Анонимен

преди 3 години

Искаше да каже частичната ваксинация. Масова няма да има.

8

sante_dog

преди 3 години

Странна работа, в Гърция преди седмица докараха 83 000 ваксини. Ние тука още се хвалим че сме ваксинирали министъра, двама негови приятели и собственика на фирма за колбаси. Банкята да се задейства и не само да козирува, ами и малко да поработи и да стигнем поне Гърците. Нали много обясняваше как сме били по-добре от тях и ала-бализми. Ето сега има шанса да го докаже!

7

Анонимен

преди 3 години

В един друг сайт прочетох че масовата ваксинация в БГ щяла да почне чак през май . А най добре от септември ,когато се ваксинират по важните народи , за нас ако останат и без това сме последна дупка на кавала .

6

Анонимен

преди 3 години

Партията на Слави - Шефът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долинаПартията на боко - суджука от генерал тошево, шиши от югозападния, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..Вие кои предочитате?

5

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

4

Баче Кико

преди 3 години

Март - 2022 година

3

Stoyanov

преди 3 години

Аз мисля че ще е МАРТ.

2

Анонимен

преди 3 години

това виц ли е с по 25 000 на седмица какво масово ваксиниране аз съм *** ама 150-200 000 масово ли е

1

Туй ся кво е

преди 3 години

Преди или след ваксината ще ни пращат в концлагери? Щото като гледам на снимката-огради,мрежи....Нали беше тоерия на конспирацията,че ще ни задължат масово да се ваксинираме,че ще има паспорти за ваксина..Брей ,как бързо забравят за конспиративните теории..