34

До Анонимен

преди 3 години

При комунизЪма ваксинациите бяха задължителни, както и манифестациите, военната служба и много други неща, а след Аварията в Чернобил, един другаре и товарищи успокояваха населението че нищо особено не се е случило и няма нужда от предпазни мерки ... !!!

33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко не го ли е...виждал някой по...пътищата с джипката,кво чака,да не губи време.Утре ша падне снега,ще го...блокира и ще му отиде...саморекламата на кино.

32

Анонимен

преди 3 години

Дали?Толкова ли пpocт изглежда народеца?

31

Платените тролчета

преди 3 години

Сега троловете правят луди пари. Преди по изборите пишеха коментари, а сега здраво им плащат да цъкат минуси на всеки коментар против опасната ваксина и да пишат хвалебствени слова за ваксинацията! Ще дойде момент дори, когато няма да позволят коментари против ваксината! И този момент идва скоро! И тогава-който е чел и мислил, да е разбрал! Който не е-лошо му се пише! Сега пребройте колко трола са с минусите!

30

Анонимен

преди 3 години

Който държи на народа си ще го ваксинира най-бързо.Засега еврейският народ ще е от оцелелите,защото техният премиер е поръчал достатъчно ваксини и действат.

29

антиваксър

преди 3 години

Ама вЕрно ли?!

28

Анонимен

преди 3 години

Ще стане вече обед а"Месията-Спасител"още не се е появявал!

27

Анонимен

преди 3 години

то навремето д-р Менгеле провеждаше масови ваксинации ама видяхме какво стана !От ден на ден мирише все повече на неофашизъм!

26

Анонимен

преди 3 години

Разбрах защо се бавят.Чакат изборите а сега охлабиха мерките,децата са на детска и училище.А ингилизите съобщиха,че мутацията на щама най-бързо заразява децата и младите.Та целта е по-бързо да навлезе новия щам,да изпозарази повече, за да поискат хората да се ваксинират.Обаче който гласува за ГЕРБ той ще получи ваксина.Измислили са го.

25

Анонимен

преди 3 години

'' Масовата ваксинация срещу COVID-19 ще започне през февруари ''...................в ситуация като тази ще оцелее този, който мисли нестандартно ...не искам да ви плаша, но но нещата няма да се върнат към нормалното, защото има едни много богати чичковци, който няма да позволят това ...ще оцелеят държави където управниците мислят за народа си, а не за това дали ще го похвалят началниците от Брюксел, Вашингтон, Москва или където и да е ... в нашия случай нещата не стоят много добре

24

Анонимен

преди 3 години

Е то с такааааава организаааация ще се ваксинираме след 5 години!Флегмиии!!!Ще излезне нов вирус докато се накумите!!!!Я по-бърже кво се мотате?!!!!

23

До :)))

преди 3 години

Тези дето ги е страх от Народа или по точно от неговият ВОТ, изкараха на улицата русофилите от партия Възраждане, пиарите на Иванчева и пациентите от платформата на Мая Костинбродска и Тюлена с гумената лодка, Румбата ги призова с юмрук, а Черепа им пое разноските за пъдпъдъчите яйца и свинските ушички, както и за бирата "Ариана" която раздаваха на клошарите и катунджиите на Орлов мост ... !!!

22

До 12

преди 3 години

Каква намеса в човешкия геном бълнуваш? Не се изказвай по материя, по която не подготвен!

21

АнонимеН

преди 3 години

ВАЖНОТО Е ДА ЛЪЖАТ ДО ИЗБОРИТЕ !!! :DСЕГА ПАРТИДИТЕ БИЛИ МАЛКО И АКО МОЖЕЛИ ДА ИНЖЕКТИРАТ ПО 50 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ БИЛО ГОЛЯМ УСПЕХ!

20

До Радомир

преди 3 години

Ехеее, къде отиде ти - май 2022? Аз се надявам до май 2021г. да сме приключили с ваксинациите. Държави като Израел може да са ни пример - според мен с правилната организация съвсем възможно е да се ваксинират по 1 млн. на месец. Въпросът е доколко е реалистично.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе защо ще се чака до февруари?Сега да започне веднага с колкото има и да се ваксинира максимално бързо.Лелееее кой ще издържи до март бе?!!Абе тия са ненормални бе!Толкова много пари от данъците ни и накрая се мотат.

18

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът за крупна сатира, която да понапълни театрите и да прикове зрители пред телевизорите. Ще е нск-вече здравословно. В пъти над ефекта от еваксини. Сатира и разтърсващ смях са ваксината срещу страха и гипсираното мислене. Събуди, Боже, добрите творци.

17

Радомир

преди 3 години

Ваксинацията вече започна, макар и със символични темпове. Целта е до следващото лято, къде Май 2022г. да сме приключили с първата вълна ваксинации и да се почне с реваксинацията, защото имунитета е за година.

16

Анонимен

преди 3 години

Има един незададен въпрос,на който трябва да се отговори! И той е: Колко процента смъртност имаме при заразяване с Ковид-19,и колко процента усложнения се очакват при приемане на ваксина? Питам защото този въпрос е изключително логичен.Защото може да се окаже,че смъртноста при приемане на ваксина да е по висок от смъртноста при прекарване на заболяване.Вие как мислете? В какво би се изразило усложнение при приемане на ваксина,каквато и да е тя? Най малкото остър алергичен шок който може да довек

15

Калеко Алеко

преди 3 години

Ваксинацията ще се състои и ще е масова, поне 60-70% от населението ще се ваксинират и това ще е достатъчно да бъде овладян Ковита, а тези дето сега мрънкат с/у ваксината ще намерят нещо друго за което да мрънкат, в крайна сметка форума е пълен с неудачници, на които все някой друг им е виновен, я правителството защото провежда проевропейска политика, я съдът и прокуратуратурата защото са обискирали касите и чекмеджетата на "стратегическите съветници" на Румбата, я ланшиния сняг ... !!!