54

Чиновник

преди 3 години

Ако щете се ваксинирайте бе, лаладжии. Никой не го интересува, дали ще се ваксинирате, а вие непрекъснато, като дъpти свекърви, дуднете как нямало да се ваксинирате. Просто, който не се ваксинира, ще живее в "новото нормално" с всичките съпътсващи ограничения, а който се е ваксинирал, ще си живее в "старото нормално", каквото беше преди пандемията. Живота ще бъде на две скорости след месец март.

53

Бибо

преди 3 години

КОЛКО ДЪЛЪК СРОК СИ ДАВАТ???!!!ФЕВРУАРИ- МАРТ. НО НЕ КАЗВАТ ДО КОЯ ГОДИНА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТЧЕТОХ, ЧЕ АКО ОСТАНАТ ВАКСИНИЩЕЛИ ДА ГИ ПРОДАДАТ ИЛИПО ДАРЯТ....ЖЕЛАИЩИ УЧИТЕЛИДА СЕ ВАКСИНИРАТ 32% МЕДИЦИОКОЛО 45% НАРОДА 45%.ЩЕ ИМА ДА ПРОДАВАТ И ПО ДАРЯВАТ.

52

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 63Нищо не знаеш за държано-монополистическия капитализъм /СОЦИАЛИЗМА/. Продукт си на безнраствения либерален капитализъм. При първия България се разрастна до 9 милиона, при втория България се сви до 7 милиона. Хората починаха или се разбягаха от либералната ХУБОСТ, А ТИ СИ СЕДНАЛ ДА ХВАЛИШ ЕДИН ОЧЕВИДЕН СОЦИАЛЕН ПРОВАЛ.

51

Анонимен

преди 3 години

.... и ще завърши, когато хората умират от съвсем други вируси. Целта е да се усвояват средства под мото в стил "1984". Невидимия враг се оказа много по-успешен от нещо реално.

50

Анонимен

преди 3 години

с куриерска фирма ли пращат ваксината ???

49

До Анонимен

преди 3 години

Ами какво искаш да разбереш, щом ми даваш пример с комунизЪма ... Строй който изпадна в своята несъстоятелност и се срина оттам откъдето ни беше натресен, а и съвременната история го приравни наедно с хитлеровия фашизъм ... Явно балайката ти е зациклила на вълната на едни стари радиоточки, от които още звучи легендарното: Гаварит маскава ))) Даже и Тошо накрая осъзна, че социализЪмът от сталински тип е едно недоносче, а и всички бивши комунисти изпратиха децата си в Щатите и Западна Европа......

48

До Анонимен

преди 3 години

При комунизЪма и "Нерушимата българосъвеЦка дружба едни другаре и товарищи хранеха прасетата в Белене, Ловеч и Скравена с телата на политическите си опопненти, страната беше оградена от бодлива в близост до която се стреляше на месо, всичко което се случваше в страната, включително и криминалните престъпления се слагаше под сурдинка и до населението достигаше само онова което другарете и товарищите, сметнеха за нужно да го информират ... !!!

47

ЗАПИТВАНЕ

преди 3 години

Може ли индивидите, дето им плащат да пишат срещу ваксините, да дадат контакт за тези дето са ги наели, че си търся работа?

46

Не разбрал

преди 3 години

Масова имунизция или масова маймунизация?Питам за един прЕятел.

45

Рекламна снимка

преди 3 години

Това крематориума за "отдих и възстановяване" след ваксинацията ли е?:):)

44

Интересно...

преди 3 години

Масова имунизация без участници? - това ще е любопитно да се види!

43

любо

преди 3 години

До Спешно Отделение ER Ти вече си ваксиниран с нещо. Не хаби друга ваксина.

42

Анонимен

преди 3 години

200 заразени във Израел след ваксинирането. За да се ваксинираш явно трябва да си безмозъчен, друго обяснение няма. Ходиш и ти няма нищо и изведнъж те напада някакъв вирус и то защо, защото си отишъл да се предпазиш от същия тоя вирус. Много умно, няма що ?

41

Муахаха

преди 3 години

Боц!

40

Ваксиниран от ебола

преди 3 години

Ваксинирайте джендърите първо, те са най-болни!

39

ля ля

преди 3 години

това на снимката са хладилните камери с които разполагат от нашето летище на -75 градуса и няма никакво изменение при такова пренасяне!! само да споделя за информация доскоро четох точно това че нямаме хладилници в цяла Европа за предоставяне на ваксината във вида в който предотвратява заболяване а не да нанася! новини да искаш - в този хубав динамичен свят е хубаво че си имате публика за да ви вярват - все повече неуките!!!

38

Далибор Пушикурич

преди 3 години

Да те ваксинират дано!

37

Сандо

преди 3 години

евреите ги чипираха, сменика им ДНКто с такова на араби ... гледайте цирка

36

Стига глупости

преди 3 години

До АнонименДругари, спрете с тая демокрация! У нас не направиха демокрация, а -Перестройка! Повтарям-перестройка! И понеже с тая перестройка пак не успяхте-сега ви е виновна демокрацията! Другаря ви Живков го свалиха неговите другари по нареждане на другаря Горби,който правеше какво-демокрация или перестройка?

35

Анонимен

преди 3 години

Чакайте, чакайте. "Глупавите" (най-хитрият народ в света с медицина светлинни години пред нашата) израелци ваксинират по 150000 души на ден, докато ние си пеем как ще ни чипират и как ще умрем от ваксините и как те причиняват рак. На Мангъров ли да вярвам (смешка със знаният от 1970-та) или на топ лекарите по света (вкл. родителите ми, които работят в САЩ)?