99

Анонимен

преди 3 години

Тая ако стигне до там, да й наврът тръбата у гърлото - няма да изкара и 3 дни. Но сама си го направи а хората казват "Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи". Безрасъдна проява на неуважение. Първо към държавата, после към себе си. Във време на пандемия, тръгнала сред хората да пее. Безрасъдно е. Казвам ви - интубират ли я, направо я пишете заминала.Интубацията не помага да се оправиш, помага само и единствено да можеш да поживееш още час-два.

98

Анонимен

преди 3 години

Тя хубаво е влязла във ВМА и дано всичко да е наред. Обаче колко още хора от купона на който е пяла ще се разболеят и няма да имат възможност да се лекуват във ВМА? А ще се лекуват в някоя селска болница и може да има тежки последствия за тях? Не е много отговорно това което е направила, даже изобщо.

97

Анонимен

преди 3 години

Леля Глория ще излезе от ВМА след седмица!!Преборила коварния Covid и с още 150 кубика силикон в гърдите...ФАКТ!!

96

Анонимен

преди 3 години

Сигурно са и дали 1800 лева да я пишат с Ковид.

95

Анонимен

преди 3 години

Еми, то аз затова не ходя по спа хотели. Затова не съм стигал до болница (Да чукам на дърво де!).Всъщност карах някакви вируси, на няколко пъти се разболявах, ама ми няма нищо.Около мене е бъкано със заразени и болни с коронавирус. То е пламнало цялото северно полукълбо. Само аз и още три колежки им няма нищо и са живи и здрави.Но пък имам и много колеги в болница. Само за двама починали знам, и двамата пенсионери. Единия го познавам лично, заразили са го в болница след операция.

94

Stalinista

преди 3 години

Недялко Йорданов и жена във ВМА, Глория във ВМА. Мутафвчийски няма ли да се скора, че робите не спазват мерките, а Глорийка в хотелчето песни пее

93

ДА

преди 3 години

Абе всеки ли може да се лекува вэв ВМА!?За един приятел питам!Едни обикалят болниците,не ги приемат,умират пред вратите,други-веднага във ВМА!

92

Анонимен

преди 3 години

Междувременно, китайската чyма уби д-е Светла Станева, известен епидемиолог, от Русе!Бог да я прости.

91

Анонимен

преди 3 години

Галя, ако четеш какво се пише тук, прочети и това - Ти си едно голямо разочарование за хората. Всички в България знаят коя си, известна демек, но.... с това което направи, се 0сра тотално. Ти се помисли за нещо повече от обикновен човек и наруши закона и то пред очите на хората. Същите тези хора, които ти се радваха. Значи за тях има ограничения а за теб няма, така ли? Ти каква си, нещо повече от другите ли си? Не знам с какви очи ще се покажеш пред хората вече. Ти си срам и позор.

90

Помнещ всичко

преди 3 години

До Няма местаТя е от заслужилите "лейтенантки" още от едно време...ХА ХА ХА ХА

89

Фръц

преди 3 години

Да, ВИП селяндурки. От различни селски райони на България. Хаха. Със средно образование и музикално неграмотни

88

Гражданин

преди 3 години

Искам да я оставят на стълбите с кислороден апарат и да седи там. Както оня човечец, дето почина по този начин на стълбите на болницата. Щот заради такива като тая е такова положението. Ти му казваш НЕДЕЙ, ама то си прави каквото иска и ся у ВМА. Тая не трябва да заема легло в болницата. На стълбите я оставете. И клипче да й се направи. Нека да види за ко иде реч. Не локдаун ами пълна карантина на държавата за 10 дни и никакво излизане. Няма магазин, няма работа - който излезе от тях - на месо.

87

Анонимен

преди 3 години

Това са ни вип-овете просто. Ще подписва картички на сестрите и санитарите и ще получи доста повече внимание от един обикновен данъкоплатец. Всеки опира до тях, няма как, но някои хора получават повече от други и винаги е било така

86

Пепа

преди 3 години

Тия чалгарки са толкова прости като интелект горките.За тях няма закон, морал, култура, човещина.Парите и нищо друго не ги интересува. Чудя се дали осъзнават каква помия изливат от екрана. Ама то всичко е до възпитание и култура. Като са ти прости родителите, крушата няма да падне по далеч от дървото я?

85

Георги

преди 3 години

Ето заради такива, които не вярват в корона вирус, но после заемат легла в болниците и се лекуват, заради тези после няма да може да се помогне на човек, който се е пазил и опитвал да спазва мерките. При нас трябва да се правят списъци *** хора не вярващи и не спазващи мерки и полсле да не се лекуват. Не само Глория, те са между нас и аз познавам вече двама такива, които обче като имопря до ***.а влезнаха да се лекуват.

84

Няма места

преди 3 години

Какво прави във ВМА? От кого да чакаме отговор?

83

-

преди 3 години

Много ясно, че накрая трябва да остане само елита - Ал Йорданов седесето, Глория и подобия на тях много важни хора.

82

Анонимен

преди 3 години

г-н Премиер Борисов, моля ви да наградите Глория с орден Стара Планина, за заслуги към Ковид. Искрено ваш поданници и верни гласоподаватели от Маалата

81

Африканци

преди 3 години

След като е престъпила закона явно!!! И не е спазила въведените ограничения от държавата защо трябва да и се осигурява лечение!!!Във страшно корумпирана държава живеем!!!Отгоре на всичко награта *** се смее на всички и показва колко е велика!!!Простотия българска!!!

80

отвратително

преди 3 години

На полковник от запаса,на който голяма част от живота мина по границите БЕШЕ ОТКАЗАНО ЛЕЧЕНИЕ.НА ДРУГИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ СЪЩО.На Глория,която е нарушила запивед на министъра,лечение във ВМА.Мутавчийски,ти си срам .Безобразие.Докато не ви пометем и да ви лекуваме на стълбите,няма да ви светне лампичката какво правите.Безобразна наглост!