159

Любо

преди 3 години

Хич не ми пука за тая.

158

Анонимен

преди 3 години

За награда, затова, че не са спазили мерките ще ги лекуват във ВМА. А простолюдието да мре! Омръзна ми от мутри в тази държава! Докога ще ги търпим?

157

Анонимен

преди 3 години

Каква глоба? Те не са нарушили нито една разпоредба. Държавата е казала да има дезинфектант и мерки в хотела - имало е. Иначе гладът започва да си казва думата, щом и такива като въпросната певицата поемат участия, значи са на зор, а какво остава за хората с по-ниски заплати от един подобен хонорар. Гладът е по-голям от страха.

156

Анонимен

преди 3 години

До165-кръчма в Камчия. Шофьорът и който е бил тогава ми беше колега

155

Анонимен

преди 3 години

Явно от ВМА са се усетилини Галя е свалила поста в Инстаграм... Дей... Ба и обществено значимите им личности. Брутална глоба на нея, на хотела(е, то се знае о... От нашите. Е) и на всички участници чалга купона

154

До 138

преди 3 години

Не е Камчия, Две Могили, русеньску, град!!?

153

Анонимен

преди 3 години

Хора, знаете ли как се влиза във ВМА? Някой трябва да се обади! Иначе от спешния кабинет ви пращат в д-р.болница. Казвам го от опит. Явно са се обадили за нея, щом не е при Мангъра...

152

Анонимен

преди 3 години

Още една пат... заразила се на частно сборище,*** с пари и без грам мозък...

151

Док

преди 3 години

Кога ще се потърси сметка на подобни особи?! Въпреки, че спазвахме всички мерки, на мен детето ми донесе коронката от училище. Имало два други случая, но лелките си мълчали. Едва стигнах до болница, получих някаква помощ и ме пратиха вкъщи. Тая(гражданин на РБ като всички нас) си прави концерти въпреки изрична забрана и сега като лепна и тя коронката хайде във ВМА. Ми за това са гневните коментари, а не защото е Глория, Мория, или която и да е друга...

150

Анонимен

преди 3 години

До CatМАРКОВО

149

Милена

преди 3 години

До 158. Много комплексарски звучи написаното. Явно имаш проблем с успехите на хората.Един среднист в който и бранш да е не може да е повече от един вишист-респективно една селска певачка със средно образование няма как да бъде по квалифицирана от един музикант с академия. И понеже вишиста е учил повече от средниста той вижда нивото на квалификация на средниста. Щото е по умен, можеш и способен от него.

148

Анонимен

преди 3 години

След като не спазва разпоредбите срещу ковид наложени в цялата страна е нагло да ни занимават. Хората нямат работа и получават минимални средства с които едвам оцеляват дали ще се трогнат от жена която хванала да пее за пари сред тълпи. Жалко е, тъжно е, неморално е. Такива хора са срам.

147

Анонимен

преди 3 години

До МиленаДреме ми кой ти е спонсора. Аз и на тая кака сега й научих името, но *** заяждане показва, че не си професионалистка, а някаква колибарска пръчка. Една истинска професионалистка няма да си мръдне пръста да се заяжда с някакви чалгарки.

146

Милена

преди 3 години

До 154 Не се опитвай да ме принизяваш до нивото на неграмотна селска певачка излязла от долнопробна махленски кръчма. Аз отдавна съм доказан професионалист и то не в БГ. Кариерата си дължа на музикална академия а не на този и онзи "спонсор" В БРАНШ

145

Cat

преди 3 години

Що не пишете как се казва хотелът? И аз боледувах след посещение в хотел край Пловдив, макар и да ми беше отрицателен тестът. Изкарах две седмици на легло и бронхопневмония.

144

Анонимен

преди 3 години

Изключително противна певачка.

143

Анонимен

преди 3 години

До МиленаДа не очакваш, че познанията в музиката предпазват от заразяване? Или се пънеш да се заяждаш с конкуренцията?Просташкото заяждане няма да те направи по-велика.

142

Психолог

преди 3 години

До МиленаДобре де - не си разбираш дивотията. Нормално е. Ако си я разбираше - нямаше да пишеш глупости.

141

Милена

преди 3 години

До 145-неадекван въпрос. Явно не си в темата.

140

Анонимен

преди 3 години

Чалгарките не ходят на гинеколог - преглеждат ги по телевизора.За КОВИД още не са измислили как да им мерят температурата.