825

Е то така, па иначе

преди 3 месеца

Те господата с расата ясно и недвусмислено показаха, че според тях Република България е във феодализма, тя е откъсната от Европейският съюз, от ООН, от нормите на международното законодателство и не изпитват нито срам нито свян да нарушават Конституцията на Република България при всеки удобен случай и повод просто да покажат, че държавност няма. Е трябва ли външни организации да им бият шамарите, а не ние самите? Това е толкова, толкова нецивилизовано тяхното поведение... държат се каот мафия!

824

Анонимен

преди 3 месеца

До Makedon

Баце, научи се да пишеш на Кирилица, за да не се издаваш, че си *** и неграмотник, който не си познава и телефонЯ и цъка глупости на македоница (демек шльокавица).

823

Анонимен

преди 3 месеца

Протестиращите са лузъри и лигльовци, далече от мъдроста на нашия водач премиера генерал лейтенант доктор Бойко Борисов!
Народа избира Герб и Бойко!!!

822

Юнеско

преди 3 месеца

Щом Юнеско твърдят, че нямат пари да субсидират и финансират нечии хилядолетни глупости особено ако те са много налагащи се върху другите глупости, кой съм аз да споря с тях. Нали това са Обединените нации без САЩ в крайна сметка. Кой ще спори с целия свят заради едни брадати слуги на Сакскобурга, ми няма да съм аз естествено да им спират защитения статут и парите и изобщо не ми пука. Ти удряш пръв, аз удрям в последствие и то така по диагонално, елегантно, колкото по-късно толкова по-късно!

821

Анонимен

преди 3 месеца

да вЕрваме ли още на герберастките политолозЕ

820

Анонимен

преди 3 месеца

Гнусен национален предател, който
скрито работи против българските
интереси, превръщайки България
в колония на сащ. Банкянският
кретеноид работи България да се
включи във военна блокада на Крим,
наред с други страни от региона.
Абсолютна идиотия.

819

Аз ли?

преди 3 месеца

Аз много възпитано и деликатно съм обяснил на членовете на БПЦ, че техният "духовен сан" не им осигурява имунитет при нарушения на националното, международното и културното законодателство, което те считат за излишно и пренебрежимо.
Казах 13 милиона за училище по съвременни изкуства в Северозападна България, област Враца, областният град!

818

Анонимен

преди 3 месеца

Суджук,требва да си ходиш.
Чакате пандиз и заточение.

817

Анонимен

преди 3 месеца

До А ве

А ти къде отиваш? Да крадеш известно време? Да те храни БКП-то, което няколко пъти ни окраде зверски?
Или да миеш чинии в Румъния?

816

Харесват ли ви?

преди 3 месеца

Трите шамара от световната организация за защита на културното наследство към ООН господин премиер! Ти ми биеш шамар, те ви удариха три! Световно културно наследство може да има само ако има културно настояще!!! Някак си в тоя аспект за културното настояще имаме такива брилянтни примери като Даниел Вълчев, Гайдарски, Виктор Кръстев, Сергей Игнатов как беше ония с нескопосаната музика ааааа да Абрашев.

815

ТОЗИ

преди 3 месеца

До Рилси манастир 1,2,3,4......

ВЗЕМИ НАПИШИ един роман.....не виждаш ли , какъв талант си развил......ама и ти се чудиш на това ....напиши НАЙ ДОБРЕ криминале.......може би ще се продава добре......😄😄😄

814

А ве

преди 3 месеца

ти защо не си прати хеликоптера да спаси хората само за Караянчева може. Долна напаст сте.Отивайте си няма държава.

813

Анонимен

преди 3 месеца

До ОСТАВКА

Трябват ни грамотни политици (има хора, които да свършат тази работа).
Трябва контрол - да не могат да крадат склонните към това.
Трябва наказание - за тези, които са се облагодетелствали от обстановката, като са крали и/ или създавали обстановка за кражби - закони с вратички, корупция...

812

ОСТАВКА

преди 3 месеца

На лицемера - айлякчия. Оставка на зеления чорап !!!

811

Потресена съм

преди 3 месеца

Ако така продължава Бойко Борисов да се меси в Цъквата и дори да я ползва за политически цели. Еми, не е добре. Това е долно. И как патрираха позволява на най-младия си митрополит да говори лъжи срещу Радев. И накрая се оказва, че Църквата е срещу Еадев, само защото Бойко Борисов е дал пари за ремонти на Рилския манастри. Евлогий се оказва приятел на младия владика и ето ти я задругата, вмешателатвото. Еми, това си е МАФИЯ В ЦЪРКВАТА, НАЛИ?

ЗНАЧИ, АКО ПАТРИРАХА НЕ НАКАЖЕ ТОЗИ ВЛАДИКА И ЕВЛОГИЙ

810

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че вече няма да има кой да гласува за БКП-то. Не, че ГЕРБ не е клонинг на БКП-то, но БЦП-то се омаза отвсякъде. Радев съвсем го затри. Явно нямат кадри ... И това важи за всички партии. Защото от политиката направиха едно блато, в което никой уважаващ себе си човек не иска да се топне. Освен маргиналите.

809

Анонимен

преди 3 месеца

Ама то и сега има някакви да се мотаят по паветата. Още ли протестират?

808

Анонимен

преди 3 месеца

Защо това се случи, дрогаре? Искахме да му извадим очи, а му изписахме вежди ... сега много хора негласували за него ще гласуват за ГЕРБ ... Защо се случи? Болно ми е дрогаре!

807

Рилски манастир 5

преди 3 месеца

Важно е ПАТРИРАХ НЕОФИТ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ В ЦЪРКВАТА ИМА НЕЩО ЛОШО, КОЕТО Е ВЛЯЗЛО ЧРЕЗ МАФИЯТА-БОЙКО БОРИСОВ.

ТОВА ЛОШО НЕЩО ИЗПОЛЗВА ПЪРВО ЕВЛОГИЙ И ПОСЛЕ ДЖОУЗИ(ФЕЙК ВЛАДИКА).

ВРЕМЕ Е ПАТРИРАХА ДА НАКАЖЕ ВИНОВНИЦИТЕ!!!

806

Рилски манастир 4

преди 3 месеца

Междувременно Бойко Борисов в един от разговорите с Евлогий казва на, че владиците трябва да нападнат президента Радев.
Седмица по-късно Евлогий говори с Джоузи и започват атаките срещу Радев лично от устата на Джоузи по НАЦИОНАЛЕН ЕФИР. Ако не си спомняте думите му, питайте журналистите, които го интервюираха.

И така да се върнем в началото. Спомнете си думите на Христос за храма, за тухлите на храма. Никога за Иисус храма не е бил приоритет. За Христос е важна Църквата!!!