867

Професионалист

преди 3 години

Бай-*** е най-неадекватния политик,който сме имали до сега.Конграшулейшън.

866

бацо

преди 3 години

Не знаех, че да се криеш от ***, да се провиш на нагъл, на безочлив и да лъжеш безогледно се нарича успех. Този е за пандиза бе хора.

865

Аз

преди 3 години

Мутра!

864

лудетина

преди 3 години

и харалан има нова функция-да бъде мнооооого мразен.

863

dnеs.bg

преди 3 години

Хора, намерете си занимание. Даже и последна дупка на кавала не сте в нашия сайт. Покарахте ли кънки, ски? Кво си губите времето тука?

862

тъй ще е

преди 3 години

Ще минат изборите. Народът ще си каже думата. Колкото и да се напъва Метежника.Те, от SoftUni, явно има разни отломки като оня "герой" дето беше "руснак женен за българка", но дори тогава по примера на Орешарски, новото правителство набързо ще си подаде оставката.За тези типове, е най-удобно да поддържат напрежение, но да не поемат отговорност.

861

ОСТАВКА

преди 3 години

НА ХАРЧИЛОТО - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА АЙЛЯКЧИЯТА - БЕЗДЕЛНИК С ОГРОМНАТА ЗАПЛАТА . ОСТАВКА НА МЕТЕЖНИКА И ЗАТВОР.

860

"ОБЩ ФРОНТ"

преди 3 години

ЗА НОВИ "ВИДЕНОВИ ИЛИ ЛУКАНОВИ ФАЛИТИ " " ЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...ТЛЪСТОГЪЗАТА КРУШОВСКА *** , НЕКА НЕ СТРАДА ОТ ВРЕДНИ И ИЗЛИШНИ ФАНТАЗИИ!ЗАБРАВЕТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА

859

Анонимен

преди 3 години

До КратунСъс сопата - на полето.

858

Кратун

преди 3 години

Това показва, че ако не грабнем сопата, нищо няма да се промени!

857

баш герберски трол

преди 3 години

Здравейте,червенушки!Как е,плюете ли,плюете ли!?Ами плюйте,то друго не ви остава!А напролет-бат Бойко 4!:)))

856

Ало, дедо Ваньо!

преди 3 години

Стратега Муфтаджиев натика живо и умряло ня тясно, с неговите опулени свински очи, а от малките уста, заплаха след заплаха: СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ.. АГОНИЯ АГОНИЯ АГОНИЯСъщо и д-р Кифладжиев, изверг, много картинно ни описваше как умират, все едно се давят... ! Да се задави в спрежненията си дано, да се задави, и да се удави като плъх!

855

фантазии

преди 3 години

До дедо иванИзбират го 1 млн чиновници,на които плаща залудо,само за да го избират,вместо да има електронно управление.8 милионен Ню Йорк се управлява от 1 кмет.Освен това гласуват минимум четвърт милион умрели,които виден математик Кон с тантиноф .не му се занимава да заличи ог списъците А българите в чужбина???Те така с "изборите."

854

Други успехи:

преди 3 години

Над 100 ***, и толкова голи от дуЗпи за оБора на БистрицаОфертата от "Барцелона" абаут за 66 мильона, пак е подновена

853

дедо иван

преди 3 години

До Изсули се кат такоа За ГЕРБ и Борисов - Щом 10 години народът го избира с над 1 милион гласа значи засега няма друг по-достоен да управлява, това е демокрацията. А относно изсулването - май т.нар.протестиращи метежници се изсулиа като такоа..рядко...

852

еврепеец

преди 3 години

То пък един борисоф-лют,та дрънка...

851

селЯнин

преди 3 години

То пък едни протестиращи.....

850

Изсули се кат такоа

преди 3 години

Означава ли това безпрецедентно оцеляване, че начело на държата ни стои титан, способен да се справи с какви ли не предизвикателства? Означава ли, че ние като нация не разполагаме с нищо по-добро, което да ни управлява? И означава ли това оцеляване, че Борисов е незаменим?Оцеляването на Борисов по никакъв начин не беше героично, той оцеля така, както оцеляват плевелите и някои болести - загнездват се и няма изкореняване. Борисов оцеля грозно: с раздаване на пари, криейки се зад собствените си внучета и избягвайки парламента, както и центъра на София. Оцеля не като държавник, а като шумкар.

849

до 913

преди 3 години

"Никога глас за БСП".......... Ами тогава си гласувай и дръж шланга на БКП TYЛУПА!!!!

848

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг. не пишете глупости ,на които и децата ще ви се смеят....и децата в детската градина знаят кой е лудият премиер и се научиха от родителите си да го псуват на майка...