144

Анонимен

преди 3 години

Ако Слави спечели изборите, в Александър Невски по празниците църковния хор ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще пее чалга! Това ще влезе в предизборната му пледоария!

143

Анонимен

преди 3 години

Какво ли да направим с всичките служители на супермаркетите, дето обслужват всеки ден хиляди хора и пипат пари. Затвор за тях!

142

Колумб

преди 3 години

Да слушаш чалга, за да ти е кеф е все едно да се на-се-реш, за да ти мирише на хубаво!

141

до 144

преди 3 години

Тя е била заразена преди това. Има инкубационен период. Не може да пее на Коледа и след 2 дни да е с положителен тест.

140

Анонимен

преди 3 години

Аз посетих за 5 минути баба ми, за да взема сърмите - дегизиран като за банков обир, а тези ми се разпищовили на спа.

139

избори

преди 3 години

га слафи тлифуноф спецели изболитеке има яко цалга до насита за фред савременни европейции вируса ке фане 70% от чалгарите и ке затихне

138

Анонимен

преди 3 години

Глория е типичното доказателство, че седенето вкъщи с месеци наред заради обстановката е отслабило имунната система и с първото си излизане е заразена. Стойте си вкъщи, заключете и децата си там.

137

Анонимен

преди 3 години

Да избираме Цветелин Кънчев за премиер и да става каквото ще.Той няма капацитета на Баце. Ще напълни двайсе тира с бакър и до там. Ще се окаже че при него по-малко ще се краде щото няма опита на герберушките. Хахахах.

136

мак

преди 3 години

Който е разрешил да работят хотелските расторанти, да носи отговорност. Заедно с шефа на хотела. Да не забравим щастливците и чалгаджийката, които успяха да си спретнат купон.

135

Анонимен

преди 3 години

Няма как народ, който боготвори чалгата да просперира и да му се случват хубави неща.

134

Анонимен

преди 3 години

Днес в Шумен почина моят приятел от цироза, нека да спрат производството на алкохол моля. Спрете да пиете не е добре. Не е ли същото Джинги би?

133

до 133

преди 3 години

Може би цялата бг гилдия е чалга, щом и актьорите ни бяха водещи и гости на новогодишните сбирки по хотелите. Може би и населението е ненормално, че решило да празнува.... хора умират всеки ден.

132

Анонимен

преди 3 години

Чалгата погубва този народ. Но..той продължава да си я иска силно.

131

ПроСоТо

преди 3 години

До до 88е,драги,ЯЗЪК ви за "скачането"!!!!..Но имате ВТОРИ ШАНС:-ЕЛИМИНИРАЙТЕ Тиквата и неговия Харем от уникалнотъпи мажоретки!..Как?-Е,НЕ е необходимо тоя път да скачате!..Просто идете и пуснете бюлетината "АНТИГЕРБ"!"АНТИГЕРБ бюлетината",ТОВА Е ШАНСА ВИ!!!!!!!!!!..а ако не,то...скимтете и облизвайте лапите си..Добичеата и така съществуват......Викаш :-"Ами те СЪЩИТЕ мизерници ще заменят мутроидите!"?..Е,първо НЕ съм съгласен,и второ:-ДА ОПИТАМЕ!вие чакате ПОМИЯТАГЕРП сама

130

Активист на БСП

преди 3 години

А кой разреши да работят ресторантите към хотелите?! КОЙ!

129

Анонимен

преди 3 години

Днес в Бургас погребаха доктор Николов. Почина от ковид, някъде другаде, някой също погребва някой който не познаваме. Да, всички все някога ще умрем, но нека дадем шанс на онези които не са се забързали към отвъдното. Чалга културата отдавна ни убива, продължава да го прави и по един наглед съвсем невинен начин.

128

Анонимен

преди 3 години

Омразата ще ви разболее и убие, не вирусът. Дано на време го осъзнаете.

127

Анонимен

преди 3 години

Че те куп певици и актьори си имаха участия по хотелите на Нова Година, какво толкова е станало. Една от статистиката е просто. Дай да мразим и злобеем.

126

Анонимен

преди 3 години

Какво престъпление, хората слушат музика...ауууууу, как така. Ей няма такова безумие,,, но неее , те са виновни ,че са социални същества и не верват на продажниците които ни управляват

125

Анонимен

преди 3 години

Много сте злобни тук, защо не обвините РЗИ, Министерство на туризма и правителството, че изобщо разрешава работа на хотели, ресторанти и всякакви такива. Какво се хващате за дребните риби, хотелът поканил гости и певица сега камъните по нея, само щото е известна, а оная па4а на туризма е светица. Дето даже увеличи вечерния час на ресторантите за Нова Година.... стига хейт, излезте на площада и там си го излейте.