184

Страничен

преди 3 години

Ковид изпълнителката глорето! Ха Ха Ха

183

Анонимен

преди 3 години

Ооо, туй Нещо имало и ПР.?!?! Наистина сме страната на чудесата.

182

мдааааа

преди 3 години

сега ще пуснат учениците до 4 клас и ще кажат, че те са виновни за повишаване, а не заеденията. Бинко, много добре казано!

181

пияница мистик

преди 3 години

Ясно беше казано, че на 21 се отварят ресторантите към хотелите. Моята беше за НГ в такъв хотел със семейството си и още 100 човека приятели. Ресторанта работил до 22 часа, после ги изгонили да си продължат купона около басейна, там имало външно барбекю. Мислите ли, че някой от тях е носил маска или спазвал дистанция? Особено както всички са били пияни на талпи. И всичко си е било напълно законно. Ами това е положението. Аз Ковида го карах лятото, дано имам още антитела, че и ваксини няма още

180

@

преди 3 години

До ...Аз съм за! Веднага подписвам отказ от лечение и в замяна искам само да престанат да ми одържат здравни осигуровки (да ме крадат) и да ми вгорчават живота с някакви *** мерки и ядовете да ги заобикалям.Къде и кога да се подпиша?

179

Стамат

преди 3 години

Големият обединител фигурант събра народа на Шипка и след това демонстрираше пред целия народ че правила НЕ трябва да се спазват, маски НЕ трябва да се носят - тези които пропагандираха неспазване на кризиски мерки са пряко отговорни за смъртта на стотици съвестни граждани.

178

...

преди 3 години

И сега след като бъдат установени и глобени всички присъстващи да бъдат включени в списък за доброволен отказ от болнично лечение поради нарушение на установените противоепидемични мерки. Аман от такива тарикати.

177

Анонимен

преди 3 години

Глория.Дойде и нейното време да стане за резил. Г.з глава затрива.

176

HMLF

преди 3 години

До 178Заради такива "метъли" като теб в обществото има някаква неприязън към нас! Но за щастие си рядкост, не се излагай повече - почвай да слушаш чалга, мисля че ще ти приляга!

175

Анонимен

преди 3 години

И сегаааа ръцете гореееене ви чувааааам.. дай-дай-дайlelele leleeeeeeпуснете фенерите на телефоните и правете вълничкии а такаааКазах фенерите на телефоните-не фенерите от п-а-т-и-ц-и-т-е в чиниите!

174

Дзак

преди 3 години

Това си е очевиден ковид лозунг, в примерна форма под наслов: "не бъдете, като тях"В главната роля- певачката.

173

Терсенето

преди 3 години

На такива места е по вероятно да си докараш венерически болести. Пак леко се е отървал дъртата ***.

172

Станислав

преди 3 години

Ама все проверките и предписанията ги правят ден преди или ден след Коледа или Нова година. То от два месеца хората събират коверти и пускат оферти за празнуване в хотелите.

171

Анонимен

преди 3 години

Браво, само така. Слушам само метъл, но в случая съм ЗА. Нека всеки си прави купона, и да им пи*ая на фалшивия вирус ! Ако всички заживеем както преди, нон стоп по купони, няма как да ни спрат и да ни затворят всичките. Атакувайте яко!

170

Бях там !!!

преди 3 години

Фирмено банкетче ...лобирано от ГерП ...естествено ще остане без санкции !!! Доволен останах ...хапнах пиййнах ...потанцувах....прибрах се с колежка ...Живи и здрави....през 2021 г

169

Анонимен

преди 3 години

Вирусите ги създават, за да заразяват и печелят от това,винаги е имало грип за простосмъртните,но сега внушението по телевизията е голямо ,за да убедят немислещите и невежи в нещо, което не съществува,да продадат решение- ваксина, а после ще опитат и друго.Ще опитат да създадат нов световен ред.Няма да успеят!Животът е да се живее,да се учи,изплаща,а не да се отнема свободата!БОГ е този който решава, защото той е създателя,и всичко е сътворено с и в Любов!!ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2021!

168

Анонимен 123

преди 3 години

Абе кът гледах Глория, по тв,, ич не ми приличаше на болна,, то 2 тона грим, прическа,, усмихната, наконтена.

167

мак

преди 3 години

До Анонимен Не са само певци, но дали така нареченият бг политически "елит" е стоял в къщи, или и те се вихриха по купони, от тайни по-тайни, в нЕкое хотелче или къщичка за гости? Според мен е много вероятно.

166

Анонимен

преди 3 години

Е ако са се заразили явно купона си е струвал цената... Няма какво да ги жалим.

165

Анонимен

преди 3 години

И тази новина ще затихне за няколко дни.Вижда се как е поднесена с ,,половин уста''.Ако държавните органи държаха на локдауна толкова много,те щяха да поднесат това нарушение в ,,натюр''.Например нищо не им пречеше да понапишат няколко имена на организатори,мениджъри и собственици.Така е поднесено,че човек остава с впечатлението че певачката ги е събрала всички на ядене и пиене на своя отговорност.И понеже се е раздухали,взела че и тя хванала вируса,демек че си го е получила,и вече няма виновни.