204

ами,

преди 3 години

Спешно трябва да се разработи ваксина против чалгавируса. По-опасен е от ковида. Върлува у нас и на Балканите повече от 30 години и убива мозъчни клетки затова и не можем да се измъкнем от дъното.

203

А ха

преди 3 години

До анонимен 214Хаха, обявила се е чалгарката против дървоядите в гардероба...Деликатно се оформи ПР кампания

202

Роси

преди 3 години

А толкова ли е зле примата, че веднага в болница, а обикновените хора си умират в линейките

201

Анонимен

преди 3 години

Глория, моля те не умирай! Поне не и преди да си издала нов албум с кючеци. На следващата Коледа на какво ще друсаме гюбеци?

200

Мен

преди 3 години

Защо изкривявате истината?!? Аз изгледах видеото и не виждам пълен дансинга, а основно момичетата от балета. В този хотел мерките се спазват безкомпромисно. Мери се и температурата на гостите преди да влязат в ресторанта, а и твърде скоро след изявата й там тя е с доказан ковид, така че аз бих заложила на вероятността тя вече да е била заразена на Коледа.

199

Сата НАТО

преди 3 години

Избийте си от главата този коронавирус. Вирус НЯМА!

198

Зрител на Нова

преди 3 години

Защо обиждате Глория? Гала в На Кафе каза, че Глория била поп-фолк икона, а Гала знае всичко най-добре!

197

Ричи Алибегов

преди 3 години

По-важно от всичко друго е чалготеките, наргиле-баровете и дюнерджийниците да бъдат спасени!

196

Анонимен

преди 3 години

"За голямо съжаление идеологии като самолишаване и смиренност в името на по-голяма цел"А ние си мислехме че социалистическата пропаганда е свършила. Явно само името е сменено със соросоидддна, а иначе лозунгите и обещанията за светлото бъдеще идват от една и съща ционистка централа.

195

Dido

преди 3 години

"ден за ден живеем, важнУтУ е да куфеем, па утре нека мрем" - мотото на повечето Българи! *** в последен етеп! Тумбака да е пълен, чалгата на макс! Фики ни е идол, Левски, Ботев са отбори! Няма толкова *** народ!

194

студентка

преди 3 години

До Анонимен Народът ***, животът скучен, живот със маска, но без грим, много сакам в дискотека, див кючек да извъртим !

193

Анонимен

преди 3 години

До dvbЗа голямо съжаление идеологии като самолишаване и смиренност в името на по-голяма цел,че дори и собствено здраве не е в характера на повечето българи.Ако собственното си здраве не цениш,аз не зная как можеш да оцениш друго.Много тъжно.

192

dvb

преди 3 години

Не мога и не мога да го разбера това това.. Какви са тези небивалици, и нямам предвид мерките и контрола а отношението на самите хора. Дори и без забрани а само с препоръчителни мерки подобни банкети и събирания не трябва да се случват а хората да изтърпят няколко месеца без яденЬе, пиенЬе и чалги по кръчмите. Що за постоянно-жизнено-необходима потребност изпитва българинът на жули ракия и яде замразени пържоли по кръчмите, не го разбирам това..

191

Човекът

преди 3 години

Тежка глоба.... Неможе богатите да си правят кефа 😒😒😒

190

Анонимен

преди 3 години

За съжаление знаем какво ще се сучи,живеем все пак в България за богатите е майка а за бедните мащеха.Ако законите се спазват от всички и са за всички тази държава ще ВЪЗКРЪСНЕ!!!

189

Shark

преди 3 години

И какво сега, затворихте малките бизнеси, хората фалираха, а разни *** с ресторанти, които шарят където трябва може да правят каквото си искат. Сега да затворят заведението, тлъста глоба на собствениците и на всички участници, начело с Глория. Какво като е Глория, кой знае коя е, чалгаджийка. Нали правилата са за всички, или едни може да фалират, а други да купонясват.

188

анонимен

преди 3 години

Най-доброто което направи ковид пандемията е, че задуши чалга пандемията .

187

Друга планета

преди 3 години

Планета Ковид Фолк

186

Анонимен

преди 3 години

Глори Ковида

185

se

преди 3 години

За едни има забрани а за други не.Е какво ще кажат сега щаба и здравните власти?На дисциплина от южните народи не се надявай!Пълен локдаун и глоби е решението.А Глория и участниците и организаторите са за солени глоби.И кой е хотела?Пак крием информация...