9

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тва эа водолата го знаеме, кандидатче. Щото органиэма ни го иска, а не щото ти да си открил нещо

8

ДДТ

преди 3 години

Пийте по една Гола вОда.

7

дедо Риц

преди 3 години

За мен празничната трапеза беше днес .БОГАТИТЕ изхвърляха в контейнера шунки,луканки,пържоли ,деконструирани храни и бързо ги изваждах за да не ме преварят кучетата и котките и сега с бабичката пируваме ! Иначе с 125 ? пенция докъде....

6

Анонимен

преди 3 години

Подлютена шкембе чорба, една студена бира за капак и накрая обратно в леглото! Изпитана рецепта от столетия.

5

Една

преди 3 години

Вие не сте добре.Имам усещането,че живеете в паралелен свят..Каква трапеза,какво преяждане???Вие знаете ли,че има толкова МНОГО хора,които са яли почти нищо в новогодишната нощ,и не само???Вие знаете ли,че има хора,които посрещнаха празниците с кисело мляко и содена питка. ..ВИЕ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ.В КОЙ СВЯТ????

4

Анонимен

преди 3 години

Бира и шкембе!

3

За Възстановяване

преди 3 години

1. Вдигане на цените и сметките и данъците2. Плащане на кредити и заеми3. Лечебно гладуване4- Редовни Клизми

2

Анонимен

преди 3 години

Значи минерална вода, която да не е с много минерали, даже хич и да е само леко газирана, даже хич... или иначе казано: по-добре чешмянка...И другото велико отркитие - кисело мляко. А защо не направо пробиотици на хапче? С чешмянката.И този е кандидат доктор на медицинските науки... още не е усвоил съвсем говореното на празни приказки с цел хабене на кислорода. Скоро доктор да стане, после доцент, накрая професор, а после ако завърти резбата - здравен министър!

1

пенсионер

преди 3 години

каква празнична трапеза?!