12

Анонимен

преди 3 години

До 8 Малко са те били. Вашите още тогава са надушили, че нищо не става от тебе. А учителите и да са те били, просто е трябвало да те преместят в интернат , или още по-тежко -ТВУ.И там наистина щяха да те спукат. Поне човек щеше да станеш. Ама и при соца, и сега - все нищо не е станало. Зап.ъртък!

11

Анонимен

преди 3 години

До 8И аз съм завършил елитна езикова паралелка. И нашите не са били шумкари, а работници. До ПРЕЗ СОЦАВинаги е забавно да четеш как някой тъ.панар от соца се изкарва едва ли не дисидент.Просто си бил ***, нищо не е ставало от тебе. Колко интересно звучи, че едва ли не си бил различен и със свободолюбив дух .А си бил елементарен, със слаби оценки и тн. Не е имало нужда да те бият.Ти просто не си си ставал.

10

Анонимен

преди 3 години

Правите ли разлика между шамар и побой, който да те вкара в болница? Да, преди 89, ни шамареха понякога, дърпаха ни ушите и подобни, но не познавам никой пребива от родител или учител.Е, не казвам, че е добре да те шамарят, дори и да си направил някоя глупост, но просто такова беше времето и го приемаме за нормално. Сега не смееш тон да им повишиш, че им се размествали чакрите... А нас добре ни ги "наместваха", но и едното и другото е вредно!

9

Анонимен

преди 3 години

До ПРЕЗ СОЦА"Беше нещо обикновино всеки ден да те бият и вкарат в уж правилния път!!!"И с право!!!

8

Анонимен

преди 3 години

До до8Ти трябва да си или 55-60 годишан леля, или да лъжеш яко.

7

до1

преди 3 години

В Горна Василица също.То и при соца там живееха много бедни и ***.Ходила съм тогава,имах гадже,което учеше във военно училище.Като видях мизерията и родата му,всички с червени коси се ужасих.Приличаха ми на евреи.Връзката ми беше дотам.Сега вече пенсионер въпросния полковник се изживява като писател.Смяях!

6

до8

преди 3 години

Аз съм учила в елитна паралелка,без да е имало нито един партиен член и шумкар в рода ни.Защо лъжеш!Което дете беше умно успяваше.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Да, защото расовите българи сме много нежни души... Думи нямам...

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

насилието ражда насилие агресията поражда агресия

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

това е жестоко да биеш деца

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

уважаеми родители не бийте децата си

1

Анонимен

преди 3 години

И костенец българи не останаха, така, че не се изненадвам