361

До 393

преди 3 години

Много сте смешни и прости!Борисов ти закрил фирмите ,а ти си най " успешния " предприемач! .Другите ви виновни ,че сте некадърни!

360

гневен

преди 3 години

Аз излизам и ти казвам че сте безотговорни, Защо ми закри двете фирми бе топан. Така ме без остави без пенсия.

359

Мутро ВЪН

преди 3 години

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай TYЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага ....

358

Анонимен

преди 3 години

Безкруполно същество . Дано тази година да настъпят големи промени на пролет .

357

Да бе!

преди 3 години

Бойко, не бъди толкова сигурен ,че не си безотговорен, защото Тръмп ясно и категорично предупреди всички от ЕС да се откажат от руските заробващи енергийни проекти. А ти понеже се пишеш тарикат и не го послуша, а построи Сръбския поток с български пари, в ущръб на българските интереси и в полза на Сърбия и Кремъл, сега този който ще ти каже , че си безотговорен и ще ти наложи солени санкции се казва Джоузеф Байдън... бг

356

Анонимен

преди 3 години

Каквато е държавата такъв е и премиера.

355

Анонимен

преди 3 години

E гати и Суджука.

354

Анатема

преди 3 години

Аз казвам Тикво и да очаквам ли да ми пратиш каскетъджиите,които по време на тараша да ми сложат я наркотик ,я боеприпаси под възглавницата?

353

Анонимен

преди 3 години

до 375..И какво Ти е "добрето"? Ти на вярно не знаеш но аз знам...Всички българи живеещи по поречието на река Дунав.От Видин до Силистра.Познават много добре жизнения стандарт на румънците! Всеки от тях влиза в Румъния поне 3 пъти в месеца и следи цените там.Румънците също влизат и пазаруват в България.И то тези които сме им по близо от колкото на вътре в Румъния големите вериги магазини.В Румъния стоките за нас са ефтини.Нашите за тях още повече!А щяхме да ги стигаме а? Тиквата се изцепи преди!

352

Анонимен

преди 3 години

Тиквата подари на руснаците 3,5 МИЛИАРДА ГРЕШНИ,КЪРВАВИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ДА ПОСТРОИ РУСКИ ПОТОК ЗА СЪРБИЯ. Да не говорим за хиляди декара най-плодородна земя, закопана по тоя гъзопровод.Триченето на Тиквата нема като как да се размине.... нема начин.....

351

Веселяка

преди 3 години

Няма ли кой да каже на този ***, че ако азерския газ е по евтин, то Турция нямаше да купува руски.

350

Секретно

преди 3 години

Бойко кажи си за шпиц командата Гешев, Соколова, Василев там за един нацистки Концлагер в Перник, не се срамувай! изчадие

349

помнещ

преди 3 години

Ами те хората отдавна излязоха по площадите И казаха доста за теб! Че и с месеци бяха там.Ти не ги ли видя мутро? Така ти отърва нали? Държиш се както по мутренските времена с "кортежите" а? На пролет иде Видов ден! За буни щето си отдавна!Не си начеса крастата да ни "управляваш" а? И начесване Няма и да имаш!

348

Зозо

преди 3 години

За справка на анонимника глупец - литър мляко в Румъния е едно евро към септември 2020. Минималната заплата и пенсия е два пъти по-голяма от Бойкария. Това е резултата от златното десетилетие на герб

347

ОНЗИ

преди 3 години

ТОЗИ Е ЕТИКЕТ НА ЛЪЖА И ДЕМАГОГИЯ !!!

346

Един от народа

преди 3 години

Освен, че си безотговорен и си архипрестъпник! Казах!

345

Шляхтиц

преди 3 години

400 милиона азерски газ............литра, килограма, тона, кубически метра ????????200 милиона...........метра, километра, грама, килограма ??????????? Журналисти, как си получихте дипломите ???????????

344

Винету не стига

преди 3 години

И какво и проверява на компресорната станция този пожарникарин?

343

Сандо

преди 3 години

за 10 години са изхарчени 110 милярда. Еми колкото и да се оглеждам не виждам за какво са отишли тия пари

342

анонимен

преди 3 години

Като не знаете не пишете за Румъния - имат по-високи пенсии и заплати , ама я идете да си напазарувате обилно там и тогава говорете за жизнен стандарт - ние сме по-добре .