659

Време за промяна

преди 3 години

Президентът Радев е обединител на българският народ срещу крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Много му се искаше на Бойко и гербаджиите да го подлъжат да направи партия, но не мина номера.

658

Анонимен

преди 3 години

Заспах по-рано и не чух ко каза Резидента ***..! Пелтечеше ли яко...

657

Кирилов

преди 3 години

Този злобар го тресе шубето.Какво ще стане след като изгуби имунитет? Уреждал ли е любовницата си с две заплати и държавен апартамент? Уреждал ли е далаверата на своите приятели-мафиоти Бобокови да си складират отровните *** из България?Осигурявал ли чадър на свои подчинени да изнасят секретна информация за Русия?Какво прави любовницата му в президентството? Получавал ли е "нещо" от черепа?Какво е правил за грипените?И още много въпроси ще му зададе Гешев.

656

кaунь

преди 3 години

Зеления чорап е малко по-приятен за гледане, когато е с маска. Не се вижда изкривената му от злоба физиономия. Но си бълва същите безсмислици и закани ...

655

Кармен Златарева

преди 3 години

Някой,някога да се е вслушвал в БГ в гласа на разума? Затова сме и на това"дередже"...

654

Васко

преди 3 години

По всичко вече личи - от това което видяхме и чухме, че този човек иска да е нашият Путин. Избирайте.

653

Анонимен

преди 3 години

До ЛилияЗа продажниците на интересите на България може и да е.

652

Лилия

преди 3 години

Радев е добър човек.

651

селянин от хасковско

преди 3 години

За един мандат злобния нищоправец Румен Радев ще вземе близо 1 млн. лв., плюс доживотна голяма президентска пенсия. - И защо? За вдигане на юмруци и нагнетяване на социално напрежение? - За нещо свършено ли? - За злословия и за натяквания от рода на треторазрядно ЗКПЧ...........А опърпаните му гладни поддръжници ще маат крачоли и червени знаменца по улиците, квичейки в ектаз комунистически мантри и ругатни към НОРМАЛНИТЕ хора.

650

А ве

преди 3 години

що не си оставихте Плeвню да ви чете на хартишка и да ви лунготи. Все недоволни ще има.Щом не разбирате посланието на Президента явно не сте българи. Дълго ще стоите затворени за да си съберете мислите.

649

Анонимен

преди 3 години

Когато нова година наближила и камера влезла коридора презеденство, мина бавно сред падредени гвардейци в спортни екиппи, наконец презедента поближила, и то говори, говори, говори. Разочарована, то не врътна поне ено коремно. Уж голям праздник, а то едно нищо.

648

Анонимен

преди 3 години

Още след като го избраха и Илиана Йотова му заяви,че и най малкото движение срещу БСП нямаде простено да му бъде простено разбрах,че е пионка на БСП.Защото не посмя да каже нищо!

647

Анонимен

преди 3 години

Този пак се опитва да ръчка огъня, но вече е изгоряла клечка.

646

БЕН

преди 3 години

Една лъжа изречена много пъти започва да звучи като истина .това цели да насади в мозаците на народа ни високооважавания главнокомандващ.

645

Анонимен

преди 3 години

Добре, че го избраха този, за да си припомним, защо сме против задължителната казарма. Представям си какво е 2 пълни години да слушаш такъв "мъдрец". Ние за 5 минути не може да го слушаме на 31ви декември, а сума ти момчета са били принудени да го търпят по две години в казармата. Ужас.

644

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

На 31 декември през денят ,написах във Фейсбук: "Ако искате да не си развалите настроението в Новогодишната нощ ,загасете телевизора в 12 без 10 и го включете в 12 без 10 секунди." Оказах се прав :)

643

Анонимен

преди 3 години

Този до кога ще го търпиме да излезеш пред цяла България в навечерието на нова година и вместо поздравление и пожелание за новата година този го удари на политика

642

Митака

преди 3 години

Предния път ни излъга, ама втори път няма да можеш!

641

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРадев, българите сме с теб! Ще те изберем за втори мандат.------Хахаха,избираш Радев,получваш Цветанов1

640

Анонимен

преди 3 години

Предател!Ти не си ми президент!