59

Анонимен

преди 3 години

От коментарите направих следните заключения:1. Народът е изключително ***.2. Това дори не е народ, а маса (племе също му отива)3. Никакво рационално мислене.4. Никакви ценности.5. Всеки гледа да се спаси и гледа себе си.6. "Да бъдем по-добри по празниците" е иддиотско пожелание, което изобщо не се вписва в реалността.7. Все по-зле ще става.

58

Анонимен

преди 3 години

До Абе СОЦИАЛИЗЪМГьобелс затова е бил министър на пропагандата, да им вдига духа на немците, да не се плашат от настъпващите руснаци :)) Това че били пропускали учението си са пълни глупости, нали бащицата ни е премиер, гледам използва уличен език :) Важното е да се научат да пишат, щото и това не са научили в училище :)

57

Aнонимен

преди 3 години

За всичко все учениците Ви виновни, който го е страх да взима мерки, учителите да напускат като умират от страх, а родителите да си пазят сами рисковите групи в семейството и да ограничат контактите си с баби и дядовци. Като цяло никъде не се спазват мерките за дистанция, маски и т.н

56

Анонимен

преди 3 години

До ДааамПускайте даскалите в неплатена и спирайте децата, само някакви бабишкери даскалици реват голям риск било. Риск е за здравните работници, даскалите е професия като професия. Не само тях не уважават, кой уважават в днешни дни???------Заптието от КАТ дето ме спре без маска, за да ме провери и да ме пита "И ся кво прайм?" със сигурност няма как да го уважавам. Щото има точно 2 грама мозък и знае единствено да изпълнява заповеди без да мисли дори за собствената си безопасност.

55

Анонимен

преди 3 години

Промиване на мозъци (още зомбиране, мозъчно промиване) е понятие, с което се обозначат различни тактики за контролиране на масовото съзнание. За популярни методи в демократичните общества се считат пропагандата чрез средствата за масова информация. Форма на противодействие е критическият анализ на постъпваща информация, както и организацията на получената информация от различни независими източници и първоизточници.

54

Дааам

преди 3 години

Пускайте даскалите в неплатена и спирайте децата, само някакви бабишкери даскалици реват голям риск било. Риск е за здравните работници, даскалите е професия като професия. Не само тях не уважават, кой уважават в днешни дни???

53

Анонимко

преди 3 години

И все пак там хората не се задържат много, дори и под носа да са маските- има ги. В у-ще няма , децата са 6-7 часа заедно. Как да държиш прозорците отворени повече от 5-6 мин .?

52

Анонимен

преди 3 години

Веднага обявявайте нулева учебна година ама веднага бе

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонимкоНикъде не ходят с маски. В рпу-тата и банките с маски под брадичките и се МОЖЕ БИ само когато има външен човек, а в магазините въобще не е..ват. Ако тия працали бяха панацея, цирка да е свършил

50

до 37

преди 3 години

Да,де,ама нали родителите отиват да работят и са им подсигурени условия и безопасна среда. Не работят в една стаичка с 32човека без маска.Вие не можете да уловите къде е голямата разлика.Учителите не са работници.Те са с хуманна професия и ще продължават да учат децата НИ-независимо от вашите нагласи.Но едно е сигурно-ВИЕ така учите децата на неуважение към учителите.Това негативно отношение към учители ще ви се върне като бумеранг.Който не възпитава децата си у дома ще получи копанката от ТЯХ.

49

Анонимко

преди 3 години

За кое - аре моля ти се??

48

Имунолог

преди 3 години

Да се ваксинираш по принуждение с неизследвана ваксина - огромен риск

47

Абе СОЦИАЛИЗЪМ

преди 3 години

Отнемете образованието на децата - и след едно поколение те ще се превърнатв тълпа, а в другото поколение може да се управляват като стадо./Гьобелс/

46

Анонимен

преди 3 години

"Рискуваме.Починаха точно толкова учители колкото и лекари. До преди дни бяха 67 починали лекари и 67 починали учители".И как по-точно рискуваме с учителите и лекарите? У нас има 70 000 учители и 80 000 медици - починалите са по-малко от 0.1 %.А при 6 000 000 население починалите са 7500 - повече от 0.1 %.Т.е. смъртността и при учителите, и при медиците процентно е по-ниска от тази за страната като цяло!!!С какво по-точно те са по-специални, по-засегнати или по-рискови?И те - като всички

45

Анонимен

преди 3 години

Ама вирусчето не ходи по банките и по рпу-тата и големите вериги магазини. Много умен вирус

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПо огромен е риска да си останат вкъщи да затъпеят - това иска елита - глупави хора които да управлява.------Те пък като са присъствено - пращят от мозък и знания!

43

Анонимен

преди 3 години

По огромен е риска да си останат вкъщи да затъпеят - това иска елита - глупави хора които да управлява.

42

Анонимен

преди 3 години

До БайКольоДа се срещат учениците където и с когото искат. То си е тяхна работа. Важното е да не ходят присъствено в училищата, за да заразяват други деца и учителите.

41

Анонимко

преди 3 години

Омръзна ми да пиша и обяснявам - не са вдигнали заплатите на учителите!! Не им дават по 30 лв за интернет, нито по 15 лв за онлайн обучение!!

40

БайКольо

преди 3 години

Стига глупости - учениците и сега се срещат навсякъде : събирания, паркове, градинки. А се вижда, че спирането на присъственото обучение не намали драстично заболяемостта.