24

SS

преди 3 години

Това е едва началото !

23

Колега????

преди 3 години

Вече съм на два литра бира и имам още два. Обикновено като пиивам такава хранителна нискокалорична напитка ставам душица човек, обаче не и тая вечер, тая вечер ще ви обясни к'ви сте парцали, к'ви сте кьорави и как не виждате в перспектива! Хлъц! Mother one bites the dust! Знаеш ли вица за сводника, портрета на Симеон 2 в спалнята му и за свещите палени редовно под него и за средния пръст на смъртното му легло за Бойко Борисов!

22

Анонимен

преди 3 години

Нагласено е с вътрешен човек. Имали са предварително инфо. Как ще знаят къде се отчита оборота?

21

Анонимен

преди 3 години

"Отнели неустановена към момента сума пари и избягали, съобщават от МВР."Кой от тримата призна, че са 30 000лв?

20

Уестърн

преди 3 години

Егати, дивият запад през 60-те достигнахме. Продължаваме да потъваме нон-стоп като титаник.

19

Колега????

преди 3 години

Тия от общината ни мразят като училище по изкуствата ви казвам, нямало реализация за банковите им сметки. Обаче Виктор Кръстев го обичат, нова спортна зала Един нов таблет няма за нас - обаче спокойно до края на 3000 година ще има много хиляди хора дето да могат да рецитират: Насетне вечер, месец изгрее, ЗВЕЗДИ обсипят свода небесен ....Среден пръст и среднопръстие .... Христос Воскресе 20 икони по двора и алеята на мъртвите ...

18

Анонимен

преди 3 години

Съвети за девойки- Никога не носете къса пола и грим. Стара ватенка, гумени ботуши и миризма на пот ще отблъснат със сигурност вашият нападател.- Пищна прическа също може да ви вкара в беля. Обръсната глава, намазана с вазелин ще затрудни максимално всеки злодей и ще го парализира.- При нападание е позволено е да използвате всички подръчни средства, които намерите в чантата си. Може да ви свърши работа червило, туш за мигли, дамска превръзка, кифла, зарядно за айфон или парче оловна тръба.

17

АнонимеН

преди 3 години

СКЪПА В МАГАЗИНА, СЪМ КАКВО ДА ВЗЕМА?ТЯ: С МАСКА ЛИ СИ?ТОЙ: С МАСКА СЪМТЯ: ВЗЕМИ ОБОРОТА

16

Анонимен

преди 3 години

Как да оцелеете на улицата- Ако съмнителен минувач ви поиска огънче му отнемете инициативата и пръв го ударете с юмрук в лицето с боен вик на апашите.- Ако внезапно извадят спрей със сълзотворен газ незабавно спрете да дишате, затворете очи, извадете противогаза от торбата и го наложете. Не забравяйте - бързата реакция може да спаси живота ви. Удряяй като за последно!- Преди да влезете в тъмен вход или подлез хвърлете вътре няколко пиратки-поне 10. Така ще разконцентрирате нападателите

15

Колега????

преди 3 години

По сметките на някой първостепенни разпоредители на делегирани бюджетни средства в Северозападна България и то в личните им сметки ще намерите повече, доста повече. Наздраве за специализираната прокуратура - ама те у Тех са парите за таблетите ни, за видеокартите ни, за новата техника и новите мебели! И на Виктор Кръстев!

14

Анонимен

преди 3 години

Как да защитим жилището си- Ако през нощта забележите, че през прозореца се промъква крадец незабавно му помогнете да излезе с помищта на бухалка или брадва.- Стъклено око, закрепено зад шпионката ще отблъсне всеки крадец, докато ви няма- Когато оставята децата сами ги инструктирайте да казват на непознати "Мама и тати не могат да отворят, защото смазват картечницата"- Когато започнат да разбиват входната врата вие я разбивайте от вътре. Това ще ги озадачи. Следвайте инструкциите и спокойно

13

Бъларин

преди 3 години

Ние българите сме най-честните и най-почтените хора, но от некъде ни идват корумпирани и безчестни политици които не работят за да оправят нашия живот и да ни създават условия да се развиваме, ами гледат да уредят техния си живот и живота на близките си, за това ние страдаме невинни!

12

Анонимен

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да стават обири и убийства. Затова трабва да има повече охранителни фирми, на Запав е цивилизованите развити демократизни обшества има много охранителни фирми и развит охранителкен бизнес с въоръжена охрана и затова там няма обири.

11

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

Вируса убива на 0.1% , но глада убива на 100%. изводите оставям на вас, кое е по-страшно!

10

Анонимен

преди 3 години

Управляващите сигурно си представят, че народът масово ще си гладува кротко вкъщи и когато съвсем остане без сили, тихо ще се преселва на оня свят?Май няма да стане.

9

Анонимен

преди 3 години

Хората огладняха, първо Перник, сега и Сандански....:))) Полицията няма да ги хване :)

8

халал да са им!

преди 3 години

Немските бакалии се нареждат на трето място в списъка на лешоядите, веднага след банките и топло-водо-снабдяване.

7

Milko

преди 3 години

Язък по 10 на човек .Умрела работа

6

Анонимен

преди 3 години

Народът огладня и се увълчи!

5

Анонимен

преди 3 години

"По първоначални данни, трима маскирани влезли в помещението..."Е, и какво? Това да не е престъпление? Просто хората са спазвали противоепидемичните мерки.Ами я си представете: "По първоначални данни, трима немаскирани влезли в помещението..."Ми нали щяха да ги глобят бе!!! За това че не са маскирани!!!Браво на хората! Правилно са се маскирали!