44

Анонимен

преди 3 години

В Япония изобретили робот, който улавя крадци. За 5 минути в Америка уловил 143 крадци. За 5 минути в Италия роботът уловил 126 крадци. А в България за 5 минути, някой го откраднал.

43

SS

преди 3 години

Скоро,ще придобием навика да излизаме от къщи въоръжени.Престъпността ще скочи мизерията ще се увеличи.Лошото ще бъде,че няма да има къде да избягаш заради пандемията и имунизационните паспори PCR тестове и прочие глупости.Обществото ще се срине.Ще настъпи анархия от първичен тип.Натам вървят нещата.Така прогнозирам.

42

Нормален Гражданин

преди 3 години

Да не вземе да ни изкарат от ЕС преди Брекзита? По цял ден дуднЯне как русофилите искали да ни изкарат от ЕС, а ГЕРБ-авите ще се изкарат сами, без да ги пипаш?

41

Анонимен

преди 3 години

Абе, нека ги пишат, че са откраднали 800 000лв така ще се изпокарат крадците и ще се гръмнат сами помежду си.

40

Doge

преди 3 години

започма купома. секи дем обири :))И по зле ше става.

39

SS

преди 3 години

До 50.Е как ще докажат,че са били по малко?

38

Анонимен

преди 3 години

до 49 броят щото тия по телевизията казват повече заради застраховката...

37

SS

преди 3 години

Виц:Трима обрали банка.Обирът бил успешен.Като се прибрали на тайно място изсипали една багажна чанта с банкноти на пода и почнали да броят.Единия от тях по умен казал:Що си играете да броите бе? Пуснете телевизора и ще кажат колко сме откраднали.

36

Анонимен

преди 3 години

Нарочно не искат да кажат веригата - хората да не се страхуват утре да пазаряват от тези магазини. Но нищо няма да спре народа да ги посещава. Това е прецедент. Нагласено е. Ще ги открият по камерите.

35

Анонимен

преди 3 години

Видях репортаж с видео и познах веригата. Секунди преди да загасят светлините добре прочетох надписа Кауфланд.

34

Анонимен

преди 3 години

Веригата е Кауфланд. Явно са чели по коментарите, че оборота е 1 милион в Кауфланд.Тръгнали са с голямата кошница. Ще ги хванат.

33

Безперспективен у.й.

преди 3 години

А колкото за изкуствата колко са безперспективни не знам ама са някакви триони долари всяка година ...общо ...

32

Анонимен

преди 3 години

Някой май е гледал Под прикритие и задигането на коледния оборот на верига супермаркети.

31

Българин

преди 3 години

Много взеха да зачестяват. Явно мярката 60/40 не помага.

30

Айщигабье

преди 3 години

маскирани?!

29

Колега????

преди 3 години

Шефа ми последно като го видях в една банка, малко преди да умре, някак си без думи ми каза: Разплачи ги до кръв! Нека си все едно предусещаше нещо! Ти сега искаш да нарушат директна заповед макар и неписмена. Тц тц тц .... Не ме познавате и много ме подценявате ....

28

Койчо

преди 3 години

Сега полицията и прокоратурата да занесат една кошница с банани и портокали на хората в супермаркета както го направиха при бития дядо за 150лв

27

Колега????

преди 3 години

Сега като гледаме обстановката, я проверете дали от парите на първостепенния за ремонти, оборудване, техника, иновации и реновация не липсват някви пари.Например - вместо нормален латекс боядисвали с разреден, вместо нови чинове купили някоя залежала кремиковска реколта, дали пък някой ремонти са казали, че са отказани,ама всъщност са се състояли и всъщност не са се състояли.Тоест като мисловните експерименти на Айнщайн са се случили само мисловно,а парите са в нечия банкова сметка!Каца без дъно

26

SS

преди 3 години

От доста време пиша в сайта.Идва лошо . Въоръжавайте се?

25

SS

преди 3 години

Съвет до всички дами. Ако изнасилването е неизбежно,отпуснете се за да може да ви хареса.Иначе пак ще се случи но ще ядете бой.