28

Анонимен

преди 3 години

Фандъка къде направи паркинг в центъра, а в кварталите. Само грабят и нищо не правят. Защо се разрешава строителство без гаражи. Алчността на общините доведе до това безумие. Улиците трябва да са празни, а не пълни с коли. По света като се прави блок около него има двор за коли и зелени площи. Тук всичко се у.***.

27

Градска дебилност

преди 3 години

Нови правила за паркиране във фандупковград: от догодина, с оглед пестене на място и увеличаване на платените паркоместа, ще се паркира задължително на две гуми, а автомобилът ще се подпира от едната страна с колчета.

26

8

преди 3 години

Град Стара Загора вече трябва да се нарича "паркинг Стара Загора"!Докъдето ти погледът стигне -коло,коли...Няма място вече къде хората да се движат от тях и никакви мерки не се вземат !Заамърсяват въздуха ,вдигат шум , паркират непосредствено до жилищата -отровиха ни! По-опасни са от К-19 , защото обезсилват имуната система на хората.Но, на управниците не им пука -те живеят илидо Аязмото или в скъпи вили около града в Средна гора!Гласувай ,прости народе пак!

25

Анонимен

преди 3 години

До До 13,17,и подобниНа някои места по Света правят и надземни, и наземни обществени гаражи от около 30-40 години, ама явно не си в час!

24

До 22

преди 3 години

Какви са тези покрити паркинги за хиляди автомобили бе юнак? Какво разбираш под покрит паркинг,освен тези в мчоловете или жилищните сгради. Паркингите за хиляди коли са открити.А в споменатите градове,жителите ходят на работа в центъра с метро,велосипед или градски транспорт.Защото и да намериш случайно място излиза адски скъпо!Имам опит в Осло ,от Колботн до центъра с електричката!Билета струва колкото за 1 час уличен паркинг

23

До стар софиянец

преди 3 години

Явно не си стар,а за софиянец съмнявам се.Ако си,то ще си доволен от стикерите след чието въвеждане ,,гостите" не се задържат и доста по лесно намирам място пред нас.И като си стар софиянец ,къде виждаш в центъра ПОКРИТИ??? паркинги за 200,000 автомобила?От двайсетина години почнаха да правят гаражи под новите сгради В Сащ и Канада правят4-5 етажа от 20-30 етажен блок паркинги но у нас това го нямаЯвно си още невръстен,дали и книжка имаш но явно не си много в час с проблема с,, мутрите"!

22

Анонимен

преди 3 години

Дали в Париж, Осло, Лондон или Виена има толкова малко покрити паркинги, колкото в София. Дали там първо не ги направиха тези покрити паркинги преди да въведат платено паркиране? Какво ще каже мушморока голобрад?

21

До 13,17,и подобни

преди 3 години

Какво дране бе мушмороци голобради?Господ да слезе не може да намери място за всички!По цял свят паркимането в центъра на големите градове е огромен и скъп проблем.Плюс това през годините не е мислено че на толкова малка територия като София,ще се струпат два милиона души и хиляди автомобили !Подземни гаражи почнаха да се правят през последните години! ...Дали си в Париж или Осло,Лондон или Виена паркирането е трудно и най вече скъпо.Нашите талони ,все още са евтини

20

NoMercy

преди 3 години

До Стар СофиянецЕдин много смислен коментар , за съжаление всеки гледа на тези които идват да паркират като приходящи ... Е нали ти като отидеш някъде е пак така. А въпроса е какво ни осигурява общината за данък сграда и данък автомобил. А зоната какво ти осигурява че пари искат за нея? Това от всякъде си е рекет

19

Анонимен

преди 3 години

Заради затворените офиси, магазини и училища хората си стоят в къщи и не излизат. Колите стоят паркиране пред домовете, не се сипва гориво, няма достатъчно данъчни приходи в бюджета, а идват избори. Какъв по добър начин от този да ги накараме да плащат за нищо, заплашени от това да им вземем колата.

18

Стар Софиянец

преди 3 години

Доста умело мутрите изманипулираха по-проcтичките хора да искат платена зона за паркиране, за да можели да паркират близо до дома си, вместо да поискат това, което искат всички нормални хора по света - да не се строи безразбопрно заради корупцията в общината и да се правят покрити паркинги, както навсякъде по света. На София й трябват покрити паркинги за поне 200 хиляди автомобила, а мутрите заградят нещо, сложат му няколко черти и викат ура, направихме паркинг за 20 коли и така решихме въпроса

17

Анонимен

преди 3 години

Мутрите пак ни прецакаха.

16

тъй де

преди 3 години

Избори наближават, трябва да се "спечелят"!

15

пасарела

преди 3 години

Гжо Фъндъкова , ама направете и нещо смислено за паркирането на тоя народ , па тогава му взимай парите !

14

Анонимен

преди 3 години

Устройва ме. Аз си плащам зона за цяла година така или иначе. Новодошлите, обаче, хем искат "на софията", хем да не плащат. Ти предполагам си от тях. Така че защо не? Не се диша вече и трябва да обикалям квартала по 5 пъти за да паркирам пред дома си.

13

Анонимен

преди 3 години

"За съжаление дали ще е от Герб,Бсп,Дпс или която и да е друга партия е все същото."По принцип е така, но все пак гербавите кръволоци достигнаха невиждани висоти в дрането на народа си.

12

до 11

преди 3 години

Направо 24/7/365 да работи. Кво ще кажеш?

11

Анонимен

преди 3 години

Браво! Освен това трябва да работи и поне до 22:00, защото ми е омръзнало от seЛяни, които паркират на мястото, за което съм си платил цяла година. От къде накъде ще плащам за място, а след 7 всеки може да ми паркира на мястото безнаказано?

10

София

преди 3 години

Предложение към Данчето Фъ. - що не вземете да направите София и околностите една огромна синя, даже не синя - лилава ли де да знам ква зона - 10лв паркиране за 1ч. , (гр)адския транспорт билетчето и то 10лв, и да се приключи.Нито инвестирате тия пари в нещо смислено, нито разкривате нови места за паркиране, нито ремонтирате квартални улици или булеварди, нито нищо. И накрая само претенции, такси, глупости.

9

Фъндъчковина

преди 3 години

Сурва сурва година, да ви е якагърбина!