11

мааму стара

преди 3 години

Нямам против да вдигнат цената, ако кажат защо. Не ми е ясно как тъй все се вдига цената, но никой не казва поради каква причина. Що тъй миналата година имали печалба, тая година пак имат печалба но трябва да се вдигне цената. Ще строят ли нещо голямо? Ако да това покачване ще е временно? Ако не от по далеч ли ще трябва да взимат вода? Каква е аджеба причината. Не може ей тъй без нищо да се вдига цената щото някой си иска. Ако има ясна причина обяснете, не сме луди ще се съгласим.

10

Анонимен

преди 3 години

Е все някога ще му писне на някой и ще има лечение.....

9

Кучките на Гейтър

преди 3 години

следва токът, а после отново парното. Съдбата на овцете е да бъдат овце

8

Койчо

преди 3 години

От ВИК Варна всеки месец се носи един куфар пари в София.Оставя се в хотелска стая и куриера заминава.С новите цени куфарите ще са два.

7

Системата ни убива

преди 3 години

Дай боже най надарените сирийци да авансират над миризливи фашисти

6

Ари Голдберг

преди 3 години

Честита Ханука!

5

На тези от кевр

преди 3 години

Всичките им добрини, които направиха за народа да им се връща с лихвите. Защитници на чужди интереси на висока държавна заплата. Изедници мръсни.

4

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

смених нощните шкафчета с гардероби, няма празни да стоят, я!

3

House M.D.

преди 3 години

Наглият пасивен гей и самозван инж. Иван Иванов да прави като вятъра!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Разград от години като плащаше най високия ток не ревахте обмирисали фашисти!Разград и този регион снабдяват цяла България с пшеница до като яболски цъвули си топят краката в черно море

1

ПЕРНИК

преди 3 години

ВИК в България са с раздута Администрация , хората започнаха да слагат спестяващи Уреди в Домовете си , сметките са намалиха . Но тук се получи Парадокс - Ниски Фактури за Вода , а много Директори и Секретарки . Как се справяме с този Парадокс - Вдигаме Цента на Водата - както стана със Синя Зона в София - Разширява се защото Администрацията на Синя Зона стана Голяма и заплатите са Заплашени .Тази История е като Коронавирус - няма спиране , Ваксината е решението - по -високи Цени .