7

Анонимен

преди 1 година

даньо, а тия дето крадат още от 1944 г какво ще ги правиш? ще ги награждаваш ли, или отново ще ги сложиш да управляват?!

6

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще видите къде са парите от втория пенсионен стълб, и как по-точно директорите вземат по 42 000 лева заплати на месец! Как се правят тиймбилдинги за по 30000 лева на вечер! Как се вземат комисионни от брокери! Как се харчат пари под масата за прехвърляне на партиди!И накрая, пари няма, няма да има и т.н.Който е успял да се прехвърли в НОИ добре, който не е да го свърши, докато не са забранили и това!

5

данчо

преди 1 година

Първото което трябва да се направи е затвор за Бойко Тиквара и конфискация на чекмеджета,сметки,имоти и т.н.България трябва да се прочисти от към главата.Тоест да се започне с тиквата.Това е.

4

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

До Анонимен 4Ами кой взима - ватмани, миньори (ако доживеят пенсия), военни и служители на Ем Ве То.Иначе казано за 80 и повече процента от лошия матрЯл запора си остава.Абе важното е, да се пускат добри новини.А междувременно зелената зона НА Софията освен, че се разширява, вече важи и за Събота.Аз не знам Фандъчето що не я направи денонощна, че и оттам бая аванта минаваме - направо си е незает отрасъл.Трябва да се плаща бе братче, как иначе да градим държава?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Че кой взема пенсия над 650 лв. Тия съвсем се смахнаха.

2

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Еххх... Байчо пак щедър значи.Ама кво ги глези тия пенсионери.Аз ако бях - запорирам всички пенсии и вдигам възрастта за пенсиониране на 82г., и тая глупост децата до осемнАЙсе да не плащат здравни осигуровки трЕбе да отпадне. Кви са тия глезотийки ?!? От люлка до гроб - вечно роб.Нали сме лош матрЯл, значи на зла круша- зъл прът ;)))

1

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Тия съвсем го удариха през просото! Ами нали аз като наемам нов работник, първата ми работа е да наложат запор на пенсиите на всичките му роднини с пенсии. Така мотивирам работниците да се трудят и да се самореализират. Не го ли направя, те се разглезват. Започват даже да искат и заплати!А дадеш ли на работник заплата, той почва да мисли как да я харчи, вместо да мисли за работата си. За да се самореализира човек, трябва да не мисли за нищо друго, освен за работа. Храна, легло... аз се грижа.