57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68 Сам си потърси историята на рокфелер,ротшилд и на федеранлия резерв

56

Анонимен

преди 3 години

Дайте бе,дайте линк някъде да прочетем за това чипосване,рептили,евреи,днк,нов световен ред.Дайте да видим някаква конкретика,аналитичност,логика,резон! Дайте да видим автора и кой ги приказва тези неща ? Има ли изобщо някой световен авторитет,който защитава конспиративна теория.Дайте да го видим ! Медицината,политиците и лекарите описаха и казаха всичко.Но никой не обяснява тези конспирации .Къде да прочета за тях,да видя на какво основание твърдите всичко това ?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61 Земята не е плоска , но ти си. А колкото да Хитлер да си мислиш.че се е самоубил в някакво мазе граничи с невъзможното

54

$$$

преди 3 години

Това дето искат да ни вкарат няма нищо общо с ваксина. Тотални глупости говорят платените професорчета.

53

Господин Премиер

преди 3 години

Неспасяем сте ... цяла България , половината свят ви каза да подрежете крилцата на Българска Православна Църква - вие днес им се покланяте. Случаят е приключен и за вас и за поповете!

52

Анонимен

преди 3 години

Ако щете се ваксинирайте бе!Добре,че не се налага вие да управлявате човечеството.Утре като ви нашият едни хубави ограничения ще ви питам тогава.Една година ни изтормози тази пандемия,доста хора уби вируса,излиза ваксина -ай,ся пък нея нещем.Пууу....абе цял свят прави едно,Г***ню все наопъки.То и затова сме толкова непрокопсана държава.Все сме срещу цивилизацията ! Страхливи философи ! Лекарите се изпонаваксинираха в цял свят ,наште капацитети още обясняват как ги чипосвали и тровели ...

51

Мустак Кантарджиев

преди 3 години

Само тука ще ти донесат ваксината с бус за кренвирши па може и некой хот-дог да ти извъртят докато чакаш за ваксина!

50

АнонимеН

преди 3 години

ПОВЕЧЕТО СА ЗА УВОЛНЕНИЕ В БАН И СИ ГО ЗНАЯТ!!! НИТО ВЪРШАТ НЕЩО НИТО ПОЛЗА ОТ ТЯХ ИМА НО ЛАПКАТ ЗАПЛАТКИТЕ!!ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ЛЪЖАТ БЕЗОГЛЕДНО НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА СИ ЗАПАЗЯТ ПОСТОВЕТЕ И ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЛАПКАТ ДОКАТО СИ КЛАТЯТ КРАКАТА ПО ЦЯЛ ДЕН КАТО ТАЗИ!

49

Анонимен

преди 3 години

Тотална некадърност и безотговорност от страна на докторите.Точно за това измря толкова много народ в БГ!!!

48

Булшит

преди 3 години

Тая говори пълни глупости противоречащи на медицината. Преболедувалия пак трябвало да се ваксинира. Преболедувалия разпространявал зараза. Тогава що взимаха плазма от преболедували. Тотално си противоречат и се оплитат в лъжи.

47

До 52

преди 3 години

Има ли значение дали е разработено или не ? К19 е тук и НЕ е обикновен грип!На пук на кого правите като отричате ваксинацията?А ако вместо биологична атаката беше химична ? Знаете ли колко лесно могат да ви увредят ако решат?!А ако се наложи да носим специални облекла,противогази,да се храним с неорганична храна,докато трае всичко ? С тази конспиративна мнимост ще измрат на сила сума ти и народ,само,защото не вярват на Света !Стига сте се правили на много умни и непокорни,влезте в реалността !

46

Истукан

преди 3 години

Ако чакате ваксината да ви оправи, сте загубени. Ако ви оправи за 1 месец, е добре, но ще получите негативи. Ваксината води до безплодие при мъжете и при жените. Не се препоръчва ваксиниране и при алергични.

45

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме така, само ще се добавят по 4 дупчения годишно. Стадото е време да елезе в кошарата

44

Анонимен

преди 3 години

До 42 Новините говоррят са смъртност и статистики за това говоря и аз. Спин и тази гадост за разработени. Как за едното няма лек и ваксина с деситилетия а пък за другото правят за 8 месеца ваксина, аре стига ве. Това не е антиваксърско, имам ваксини и не съм против тях. Но тука много мирише

43

Анонимен

преди 3 години

Стерилизираме ли се бавно, стерилизираме ли се?

42

До аха

преди 3 години

Само в България ли тече ваксиниране бе,кух ?Я прочети какво става в цивилизования свят !Недоумявам какво обшо имат ГЕРБ с медицинския казус на пандемията !Вие тотално изтрещяхте !Жалко е !

41

Анонимен

преди 3 години

Тая пък си мисли, че целта на ваксината е да я пази.

40

големия въпрос

преди 3 години

Интересно ще стане когато започнат да се появяват положителни ПСР тестове на ваксинирани.

39

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам всички дето се дупчиха публично също така публично да бъдат третирани с вируса

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41 Присмял се щърбел на хърбел. Ти от къде четеш господин Интелигентен