77

Ima PCR terror

преди 3 години

Eksperti да ползват наличната техника за проверка на вече поразените с тн "Ваксини".Контрола е лесен вкл визуален.Има мулти спектрален софтуер който с е ползва последните месеци за точна диагностика вкл на жертви на КОВИД генераторно пресканиране с последвало заразяване и на поразени от мед мафията вкл с рекламирани с масови убииства тн"ваксини"..

76

До Обективно

преди 3 години

Вирусите не са бактерии и не се "адаптират", защото не са живи организми. Мутациите са винаги случайни и нямат нищо общо с това, което пишеш. Мутация това е просто грешка при деленето на клетките като при правенето на копие, а не някакъв опит на вирусът да се адаптира...

75

стига лъжи

преди 3 години

Заглавието: "Още не знаем колко време ще ни пази ваксината" Първо изречение: "Хората, които са били инфектирани, изграждат имунитет, но не знаем колко дълго трае имунният отговор, затова за постоянна защита - трябва да се ваксинират след известен период от време". Или наука, или политкоректна агитация и реклама, но двете едновременно не вървят! С постоянните реклами на ваксината задълбочават недоверието и подозренията ни.

74

Анонимен

преди 3 години

Проф. Александрова: Още не знаем колко време ще ни пази ваксинатаВие не знаете и американците не знаят, но путинските професори от института Гамалея-Новичок знаят, минимум 2 години, но само ако имаш щастието да се ваксинираш с путинската ваксина сПутинк Новичок. Даже официално се изцепи по руската телевизия путинджията професор за този радостен за българската русофилщина факт.

73

Анонимен

преди 3 години

Сега можете ли да намерите логика в следните две твърдения,дадени ни от "специалисти:Едното е,"маските ще паднат,когато се ваксинират 70% от хората".Другото: "Даже и да се ваксинират хората,маските не трябва да се свалят".На туй му се вика,народе,хващай сопата и цялата политико-здравна мафия да бъде премахната и хората да се върнат към предишния си живот!!!Иначе,ще има както в казармата - маски горе,*** долу и обратно,докато говедата,наречени "народ" се скапят и затрият!!!

72

Веселяка

преди 3 години

Дано първата ваксина да изгради имунитет за два месеца, та за изборите НОЩ да да ни гледа от небесата.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тия които са ти щефове , са началници на нищо. Никой не е по горен от другия. Парите са нищо

70

Корона Бен

преди 3 години

След като съм го преборил веднъж ковида, за къв yи да се ваксинирам?

69

Анонимен

преди 3 години

До 78И какво са ти ограничили протестърче?Щото нали се сещаш, че ако авиокомпанията не ще да те качи на самолета без ваксина и гърците не те искат не е от правомощията на правителството.Иначе разбирам прекрасно желанието ти ти да си шеф.Ама докато не вземеш избори си една плюнка.

68

кръпел

преди 3 години

ще ви пази колкото пази и обикновенната антигрипна ваксина 50 - 70 % ефективност за няколко месеца

67

Всичко

преди 3 години

...ще се разбере до 2-3 месеца. Освен АКО НЕ ГО СКРИЯТ. НО НЯМА ДА МОГАТ. ЗАЩОТО ИМА ИНТЕРНЕТ, СПОДЕЛЯЙТЕ ИСТИНАТА!! ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МНОГО ЛЪЖИ.

66

covid-далавера

преди 3 години

1.Това не е ваксина а ИЗМИСЛИЦА за която се предполага, не се знае нищо и всеки прави някакви сензационни открития.2. Ваксината ще трябва да се пробутва насила ЗАЩОТО НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА НИКОЙ? 3. ПЕЧЕЛИ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ И ЛЕКАРСКИТЕ ТАРИКАТИ.

65

Отбелязвам

преди 3 години

Решението е оставка на правителството, последвани от разследване, обвинение, съд, присъда и затвор на кликата, която ни управлява, начело с главатаря им! А що се отнася до ваксината - нужна е демокрация. Трябва всеки сам абсолютно доброволно да прецени на базата на реален информационен поток от научни среди и независими медии (категорично несвързани с БНТ, БТВ, НОВА) дали да си поставя ваксина. В никакъв случай не трябва да се ограничава пътуване, здравеопазване, ди всякакви други основно права!

64

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Очевидно е, че политиците, медиите и платените мекерета от НОЩ не са съгласни със заключенията на тези учени и затова веднага привикват някое верно куче от БАН, която е 249 място от 250 научни иститута в света да ги дискредитира колкото може. Браво, такава низост може да се очаква само отчаяни хора, които са се оплели в собствените си лъжи.

63

Анонимен

преди 3 години

Ще ви пази до следващата ваксина. Ежегодно, ежемесечно ваксиниране ще има. Стига пари да се дават. Аз като *** балама плоскоземец и конспиратор, ще разчитам на имунитета си и здравословния начин на живот.

62

До 72

преди 3 години

А кой е твоя идеал ? Коя парадигма ? СССР ? Римската империя ? Траките ?Кажи,дай да видим твоята гледна точка !Отхвърлянето на решение НЕ е решение !!!

61

Обективно

преди 3 години

Колкото повече ваксинации се правят - толкова повече вирусите мутират!!! Защото не дремят, ами се приспособяват!!! Естествено е!!!Точно както бактериите стават устойчиви на антибиотиците, защото се приспособяват към като синтезират ензими, чрез които ги разрушават. ЕСТЕСТВЕНА ЕВОЛЮЦИЯ!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Ехаа! Цивилизация викаш ?Сатаната ли я създал ,тази циливилизация ?Със сигурност ! И като видиш н/е /гър ,да му цункаш краката ! И да се надрусате заедно,цивилизовано ! А може и да се омъжите /ожените /,цивилизовано,нали ?

59

Ако

преди 3 години

Ако естественото боледуване не води до траен имунитет - нама как ваксината да води!!! Макс - 6 месеца. Днес американски учени казват, че ваксинираните МОГАТ да разпространяват вируса!! Те ще се заразяват, но ще боледуват по- леко и ще станат точно както децата сега!! Но вероятно коефициентът на предаване ще е по- малък.

58

антиваксъра

преди 3 години

Тогава какъв стимул имам да се ваксинирам?