35

Т-рекс

преди 3 години

До всички програмистиЖените обичат да се женят за "програмисти", ама не обичат да правят с*екс с тях. Не се оплаквам де... само споделям преки наблюдения...

34

Handel

преди 3 години

До СайтелТелусСъдърландАми телефонисти - да продават "диамантени находища" на баламите. И после като се издъни босът и американците пратят искане за арест до Интерпол, почват да хленчат "Ама ни не знаехме, искаме българското правителство да ни защити"А между другото "касиерки" се търсят защото по големите вериги е голяма хамалогия, и "касиерките" често пъти работят като общи работници. А после шефовете се оплакват от голямо текучество.

33

Handel

преди 3 години

До всички програмистиДребната подробност е че всичките програмисти (или почти всичките) работят за чужди фирми. Ако ги нямаше чуждите фирми щяха да се опитват да ги наемат за 800 лв на месец (казвам "щяха да се опитват", тъй като много от тях щяха да се изнесат).

32

СайтелТелусСъдърланд

преди 3 години

И къде ги търсят щото в сайтовете с обяви са само телефонисти и подобни безсмислени "професии" в аутсорсинга.

31

Вишист с бухалка

преди 3 години

*** кажете как да се преквалифицирам бе? И мен ми е писнало да гърбя по поръчка и да подсмърчам в колата докат чакам шефа. И ся кво, на Пашата момчето тъпче пачките по чекмеджетата, а аз просто охранител си останах баси

30

Handel

преди 3 години

"Бизнесът търси учители"?Това е вицът на годината. Бизнесът търси млади специалисти, които да се надяват да направят кариера и да работят по 14 часа на ден за 600 лв заплата, а още по добре да се съгласят да бъдат "стажанти"

29

V

преди 3 години

Добре дай да видим колко реално струва вишото кетапостроене . Не тез глупости на тоя см.от.ан сайт. Боко е учил вишо пожарникарско за да не ходи е казармата и щото народа плаща сметката. И сега имаме един по виш пожарникар от тия които са рискували живота си за нас. Този по виш пожарникарист разправя че при пожара в Пирогов хората са натровили с кислород . Ха ха ха .Всеки пожарникар с опит а не с вишуу знае че човек диша кислород и не може да се натрови с кислород .Вишуто кетапостроене е болест.

28

dtrump

преди 3 години

айде тьртеи.., преквалифицирайте се и почвате да работите. Никой нищо не ви е дльжен, най-малкото пьк пари да ви дава

27

Анонимен

преди 3 години

Животът в България е безкрайна серия на Индиана Джоунс, а именно "Храмът на обречените"!

26

Анонимен

преди 3 години

Нашите бизнесмутри пак надигат глава. Били фалирали и нямали пари за голямата рода. Държавата да им плащала на приятелите и роднините, които са сложили във фирмата, за да я източват и да не плащат данъци на държавата.Бизнесмутри никога не фалират. Бизнесмутрите са плевели и бурени и никога не изчезват. Те спират дейност, уволняват и чакат следващият дъжд от пари, за да буреняса отново от тях държавата.

25

Сикаджия в костюмче

преди 3 години

Ало мисирките, а има ли работа за кмет или министър-председател. Може и банкерче. Има ли търсене там?

24

Боко Суджука

преди 3 години

Търся елитни честни и почтени жрици с големи дини за Нова година. Без телефони да снимат, с положителен PCR тест без никакви болести. Ше пада големо парти с моите кратуни господата министри. И да предупредя Радев да не праща дрон щото знам че ще иска да гледа, ама този път нема да стане щото ше свалим дрона.

23

V

преди 3 години

Аве кви програмисти ,кви вишисти .За да правите пари ,трябва през вас да минават парите. Трябва вие да разпределяте парите .Що не видите кои направиха чекмеджета с пари ? Важно е само кой разпределя парите. Стига сте лъгали хората.

22

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Идвайте в градчето, да наемате обекти за Лято 2021.Наемите са паднали много, нещо нечувано за последните 10 години напр.

21

Математически Фолк

преди 3 години

Три потри е равно на дееевет,шест по шест е трийси и шест

20

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

100% съм съгласен за "Никой на тая жалка територия"Само, че територията е прокълната, както е проклето оскотялото плeмe, дето я населява.

19

искам

преди 3 години

искам да стана програмист ама никъде не ме взимат защото не знам английски което не е честно.

18

Анонимен

преди 3 години

висшистите в топ 5 .... оператор на металорежещи машиниДа в България вишистите са оператори на металорежещи машини вместо да проектират такива! Затова ви поздравявам от Австрия, където операторите са работници със средно образование, а вишистите проектираме! Нивото е вече подземно или нивото е над неграмотниците!

17

Az

преди 3 години

Да пуснат още някое риалити за готвачи и ще намерят. Освен готвачи, миячи, сервитьори и шофери, друго не става от нашата ***, а да наркопласьори и платени какички.

16

Анонимен

преди 3 години

смешници! Готвачи при затворени рестоанти???Направо счупихте ***! как ги измисляте тия паскивли бе? И оператор на металорежещи машини не е професия за висше- да знаете за обща култура! Това е за среден специалист! Пълна трагедия сте!