55

Анонимен

преди 3 години

Бизнес няма във България и никой нищо не търси.Във България има бизнес само между МАФИЯТА И ПЕДОФИЛИ В ЦЪРКВАТА. КАТО ВЛОГИИ В РИЛСКИЯ МАНАСТИР.

54

Работодател

преди 3 години

Аз търся да назнача 2 момичета да олабват мойте момчета, че работата е напрегната и стресова и си трябва отдушник на напрежението. По двама на ден ще олабват. Предлагам много добро възнаграждение и осигуровки на пълен работен ден.

53

Кавали Пет Нула

преди 3 години

Хубаво търси, ама има ли какво да предложи на среща? То и аз търся манекенка, ама... пазарът е глобален

52

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бизнесът ако търси...менижъри да ми се обади в Кривунделово.Аз съм менижъра на годината там,защото 100% гласуваха за мен:аз и баба Гицка(на 102).Тя до последния момент са...колеба,но като й...нацепих дървата и два пъти й намерих...магарето,което се бе отвързало са...съгласи.

51

Глупости

преди 3 години

Никой нищо не търси. Нито бизнеса търси работници, нито пък на хората им се работи в Бг. 60% от частния бизнес в Бг. е пред фалит. Затънали са яко в кредити. Сектора на услугите е е пълен провал. А производствата фалират едно след друго защото не могат да издържат на конкуренцията и вноса от Китай и Турция. Единствените които оцеляват са малките фирми които са се специализирали в някакъв скъп продукт за износ към богатите държави. Другото е бита карта.

50

Анонимен

преди 3 години

Днес Евлогий е бос на Рилския манастир и пръв приятел на господин златни кюлчета и чекмеджета пълни с пачки пари.И така, Евлогий от обикновен педофил и корумпиран монах стана важна клечка на ГРОБАДЖИЙСКАТА СТРОИТЕЛНА МАФИЯ и дори затвърди позициите като вкара Джоузи сред списъка със Св. Владиците.

49

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Какво да търси?! Квалифицираните кадри са в тотален недостиг за едно място се борят 0.8 души. Затова й заплатите на квалифицираните хора са в пъти над тези на касиерки, чистачки, сервтитьорки, готвачки (и там има квалифицирани, разбира се, но масовката е ляля Гинче от Петрич без капка акъл и знания). За едно място за обслужващ персонал се борят 100 души. Нормално. Учени кадри няма, затова й заплатите там са осморни (демек 10к са нормална заплата). Който се учи, той ще сполучи.

48

Анонимен

преди 3 години

Евлогии канеше вечер по-късното едно много дълго и слабо момче. После канеше още по-малко моче от Варна, казва се Миролюб.Евлогии даде дипломи на две момчета-професионално мутри с боксове, палки. Днес те са част от мутренска групировка и всяко лято перат крадени пари с заведения на морето.Евлогий редовно взимаше подаръци и огромни чанти от майката на Джоузи. После се подписа и каза хубави думи и направи Джоузи владика.

47

Анонимен

преди 3 години

КРАДЛИВАТА ТИКВА И НЕГОВИТЕ ФИРМИ КРАДАТ МИЛИОНИ И ВЕЧЕ ПОЛЗВАТ ДОРИ ЦЪРКВАТА И ЕВЛОГИЙ ПЕДОФИЛА ЗА ИЗТОЧВАНЕ. ЕДНА ВРЕМЕ В ПЛОВДИСКАТА СЕМИНАРИЯ 40 СЕМИНАРИСТИ СТАЧКУВАХА И ЗАЛОСТИХА С ЧИНОВЕ ВТОРИ ЕТАЖ. ЩОТО ВЕЧЕР ПО-КЪСНОТО ЕВЛОГИИ ПРАВИШЕ СРЕЩИ СЪС СЕМИНАРИСТИ.АЗ НЕ ВЯРВАХ ДОКАТО 5 ГОД ПО-КЪСНО НЕ ГО ВИДЯХ И ДОРИ ТОГАВА НЕ БЯХ СИГУРНО. 10 ГОД ПО-КЪСНО ИЗВЕСТЕН ГЕЙ МЕ ПИТА, КАК Е МОЯ ПРИЯТЕЛ ***. СЪЩОТО МОМЧЕНЦЕ, КОЕТО ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕР ОТ СТАЯТА НА ЕВЛОГИИ. НЕ МУ ДАДОХА ПРИЧАСТИЕ.

46

Анонимен

преди 3 години

Готвачи ли се търсят? Това виц ли е? Та нали ресторантите не работят!

45

Mima

преди 3 години

Работа в кол центъра има на кола отгоре. Въртят те като на шиш кебаб. Честито на печелившите !

44

СайтелТелусСъдърланд

преди 3 години

Реален случай от кол център - оперативния мениджър не е и пипвал телефон. Учил е за пожарникар и само дава нареждания, без да разбира какво правим изобщо. А фирмата уж е международна (Сайтел София). Пък една колежка - простачка понеже преспа с всички стана обучител на кадри. Докога такива некадърници ще колят и бесят из тези уж прекрасни големи фирми? Не помня такива неща в малката фирма, в която работих преди.

43

Иван

преди 3 години

Чакам тоз народа да се сепне та да се "издруса"едно яко и да ги затрупа всичките , оногова ,който на чужд живот брои дните и парите! И ваксините! Щяу да забравя!

42

Благодаря

преди 3 години

Няма и да има други обяви след като при Герб още преди пандемията масово закриват малки бизнеси, за 2015-2018 говоря. Само големите фирми се ползват с преференции.

41

джобсън

преди 3 години

Явно роби търсят. Големите аутсорсинг фирми, повечето от които кол центрове си плащат да са топ обявите на първите страници в топ сайта за обяви за работа. Работата става само на 4 часов работен ден, 8 часа да ти надуват главата е ад. С отлични успехи в училище и университета не мога никога да се класирам за кариерно развитие в кол център защото не лижа з***дници и нямам връзки.

40

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Според гербаджийте всички българи работят за поне 1500 2000 лв, и пенсиите им са над 1000лв а според норманите бълари има над милион трайно безработни от десетки години и затова всеки който може емигрира а тия които работят масово работят за 500 800 лв и пенсиите са им 132-250лв

39

Анонимен

преди 3 години

Ако учителстването е трудно какво да кажат кол център агентите. Имахме случай инсулт на колега на етажа. Хем затъпяваш по цял ден да говориш с ***, хем шефовете са прости, хем ти пилят нервите (защото постоянно звънят вбесени клиенти). Не си струва гърча в аутсорсинга. Накрая ако не те повишат напускаш със скъсани нерви. Повече гордост изчитах като ми цитираха доклада в университета от колкото когато и да е в продажбите по телефона.

38

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

То работа за 500 700 лв и да има пак е за гербаджийте а не за обикновените българи , затова всеки който може емигрира

37

Сори!!!

преди 3 години

Еда ама бизнесмените готвачи, касиери, медсестри, учители си знаят цената и бизнесът ще трябва бая да се бръкне и напъне, за да получи горепосочените. Мбуахахахахахахаха ;) .

36

учител в Швеция

преди 3 години

Частния бизнес е хубав само ако работиш за себе си. Иначе не си струва да си телефонист в кол център, да те тормозят *** шефове и прости американци по телефона. Простотиите на децата в училище по-лесно се изтрайват, а и 50 почивни дни коя фирма ги дава?!